Na de geboorte van mijn zoontje (1 jaar geldeden) heel veel soorten en merken uitgeprobeerd en daar zijn de spenen van frigg met kop en schouder uitgesprongen. Andere merken kregen vaak zo een laagje... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Voordat ik had besteld nog niet op Trustpilot gekeken, maar wow ik snap de goede reviews! Na wat gedoe met een retour pakket en Post NL, heeft de mega klantvriendelijke klantenservice van Speenwinkel... Ver mais
Super snelle levering, zeer handig in brievenbuspakketje, hoef je zelf niet thuis te zijn om het in ontvangst te nemen. Leuk en aantrekkelijk verpakt, geeft zin om het te openen. Heel groot assorti... Ver mais
Detalhes da empresa
Speenwinkel.nl – Dé webshop voor kwaliteitsproducten voor baby’s en peuters. Ontdek topmerken zoals BIBS, Frigg, Jollein, Liewood en Mushie. Veel producten zijn te personaliseren voor een uniek cadeau. Geniet van snelle levering, vriendelijke service en deskundig advies.
Informações de contato
Galderseweg 62A, 4855AJ, Galder, Holanda
- hallo@speenwinkel.nl
- speenwinkel.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Zoals steeds vlug en correct
Super goeie service
Ik heb mijn pakketje snel ontvangen en…
Ik heb mijn pakketje snel ontvangen en toen er een speen miste heb het zsm ontvangen
Prima service
Prima service, snelle levering en perfect resultaat
Snelle levering, goede kwaliteit en uitgebreid aanbod aan tutjes!
Hele mooie kwaliteit speentjes en de…
Hele mooie kwaliteit speentjes en de bedrukking van de naam helemaal super en goed leesbaar. Snel ontvangen.
Super fijne spenen
Super fijne spenen en wordt snel geleverd.
Top!
Snelle levering, veel verschillende spenen te krijgen
Ik had perongeluk gemist van adres en…
Ik had perongeluk gemist van adres en heb dit direct gemeld en kreeg er alsook direct antwoord op dat het was aangepast! Super service!
Super goede speen super
Super goede speen super. Blij mee
Ruime keuze en snelle levering
Heel tevreden van de super snelle levering en de ruime keuze! Bij andere winkels vind je niet makkelijke silicone spenen van frigg in leuke kleuren maar bij speenwinkel.nl is er veel keuze! Heel tevreden, wij bestellen nieuwe speentjes zeker terug!
Goede kwaliteit en levering.
Goede kwaliteit en levering.
Het enige jammere is dat je maar 6 letters kan afdrukken (de naam van mijn kind heeft er 7).

Resposta da Speenwinkel.nl
Altijd tevreden
Altijd tevreden! Heel snelle en correcte service . Heel handig dat je ze kan personaliseren zodat de tutjes ook niet kwijt raken in de opvang !
Ik koop al sinds de geboorte van mijn…
Ik koop al sinds de geboorte van mijn kleindochter de speentjes bij Speenwinkel.nl en heb steeds een goede en snelle levering ontvangen. Ik zou het iedereen aanraden. Groot assortiment voor ieders keuze wel wat
Hele snelle levering
Hele snelle levering. Een mooi klein brievenbus pakketje. De naam was ook mooi en duidelijk afgedrukt op de speen. Helemaal tevreden!
Altijd snel en gemakkelijk nieuwe…
Altijd snel en gemakkelijk nieuwe spenen in huis
Mooie producten met prachtige kleuren en personalisaties
Duidelijke en goed werkende website. Mooie producten, prachtige kleuren en veel verschillende opties! Snelle service
Snelle service
Snelle service, goede producten! Onze zoon is er gek van. Mooie extra om de naam erop te noteren. Zelfs dan met een dag in huis.
Vlotte levering en kwaliteitsproducten!
De speenwinkel heeft een goeie variëteit aan speentjes. Voor ieder wat wils! Ook alle kleurtjes verkrijgbaar die je maar wil. En ik heb de mijne laten personaliseren. Daarnaast ging de levering vlot en naar verwachting.