Een goed ervaring alleen het laatste bestelling bij PostNL Extra@Home ging mis ik hoop zosnel mogelijk kom een oplossing want ik word meslijk van afwachten zonder resultaat. Dank u Safa
Veja o que dizem as avaliações
Ik was een beetje sceptisch gezien sommige reviews hier op trustpilot, maar bij mij ging de bestelling in elk geval helemaal goed. Het was wel een beetje onduidelijk hoe het nu precies met de betaling... Ver mais
Mail gekregen post nl is onderweg. Nadien mail gekregen dat Courier er niet geraakt is. Nieuwe datum paar dagen nadien. Bestelde onderdelen niet allemaal geleverd. Contact opgenomen met klantendienst... Ver mais
Hier besteld vanwege de lage prijs. Ik had wel m’n bedenkingen, vanwege de reviews. Een dag later een mail ontvangen dat het pakket was overgedragen aan PostNL en dat ik een track en trace code zou on... Ver mais
Detalhes da empresa
Sportbay is een online winkel voor al je krachttraining en thuisfitness apparatuur, kampeerartikelen, sportkleding en sportvoeding. Meer dan 90% van onze producten is altijd op voorraad en wij bezorgen binnen 24 uur in de Benelux en Duitsland. En dat doen we ook nog eens gratis! Onze passie voor sport, ons professionele advies en de strenge kwaliteitscontrole maken sportbay.nl tot jouw premium online fitnessshop!
Informações de contato
Herenweg 64/52, 3602AR, Maarssen, Holanda
- info@sportbay.nl
- sportbay.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hele fijn hoelahoep
Hele fijn hoelahoep. Vanwege het gewicht lukt het meteen om te hoelahoepen. Krijg wel beurzen plekken maar dat trekt vanzelf weer bij. Fijne aankoop.
Makkelijk bestellen,snel in huis
Tevreden klant
Snelle levering, betaalbaar en goede kwaliteit!
aanrader
na eerst een andere stepbank te hebben gehad deze besteld.Stevig....je kan ze in hoogte verstellen met de verhogers die erbij zitten....zakt niet door als je stept....en staat stevig op de grond....dus een aanrader
Snelle levering en zoontje is tevreden…
Snelle levering en zoontje is tevreden met zijn grote bal
Ik ben heel tevreden over de levering…
Ik ben heel tevreden over de levering en van het product.
Dank u wel.
Perfect en snelle verzending!
Hele snelle levering!
Misleidende productinformatie.
Misleidende productinformatie.
Slechte klantbehandeling.
Snel en volgens afspraak geleverd
Snel en volgens afspraak geleverd. Goede kwaliteit Hex dumbbells tegen een goed prijs.
Producten komen overheen met op de…
Producten komen overheen met op de webwinkel en snelle levering.
Service en email communicatie is zeer…
Service en email communicatie is zeer goed.
Service is goed.
Aerobic stepper retour
Wij hebben een slecht verpakte, kapotte en gebruikte aerobic stepper ontvangen. Hoop werk met overleg, verpakken en terugsturen. Niet blij.
Perfecte zaak
Perfecte zaak. Denken mee. Goede spullen, Goede prijs. Goede communicatie via mail en telefoon.