Mooie en stevige materialen op het eerste zicht. Netjes binnen de week geleverd. Op zich qua service en materialen een dikke 5/5! TOP! Enkel de levering (waarschijnlijk wel vaker melding van?). De do... Ver mais
Speellintjes besteld voor het lasergamen. Pakket wou ik ophalen maar Post NL had ineens besloten dat pakketten nog maar 7 in plaats van 14 dagen worden vastgehouden. Pakket was dus retour gestuurd. Di... Ver mais
Prima service en levering. Omdat er een product niet meer geleverd kon worden, kregen wij een voorstel voor een alternatief. Hier werd netjes telefonisch over gebeld zodat ze de bestelling toch in ord... Ver mais
Voor scholen, bso, verenigingen, gemeenten en kinderopvang. Groot aanbod spelartikelen/sportartikelen met goede prijs/kwaliteit. Kennis vanuit het vak, gratis spelideeën.
Oude Provincialeweg, 5527, Hapert, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Netjes afgeleverd. We kunnen er fijn mee aan de slag. Dank jullie wel.

Resposta da Sport- en spelmateriaal
Ik heb er echt heel lang op moeten wachten. Kwaliteit valt tegen (sommige onderdelen zijn al na 15 minuten spelen stuk)

Resposta da Sport- en spelmateriaal
Materiaal werd netjes en op tijd geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Resposta da Sport- en spelmateriaal
Nadat de bestelling geplaatst is duurt het wel lang voordat al het bestelde thuis geleverd wordt

Resposta da Sport- en spelmateriaal
Omdat de voetballen erg fijn spelen echt echt vermaakt dit concept ook kunnen horen waar de bal als je zoekt te kijken heel abstract oriënteren en je motoriek verfijnen

Resposta da Sport- en spelmateriaal
Werd netjes geïnformeerd dat levering rond feestdagen later werd. Uiteindelijk eerder dan verwacht ontvangen.

Snelle en correcte levering

Resposta da Sport- en spelmateriaal
Spullen werden netjes en op tijd verstuurd! Toen bleek dat iets niet aangekomen was, was er makkelijk contact op te nemen met klantenservice en werd het product nagestuurd. Buitengewoon sympathiek

Resposta da Sport- en spelmateriaal
Helaas door een knoest brak een stelt. Na een telefoontje binnen een paar dagen nieuwe stelten gekregen.
Top service.

Resposta da Sport- en spelmateriaal
Het systeem is prima en als je geen problemen met het systeem hebt zit je goed. Pas wanneer je hulp nodig hebt en via de klantenservice contact zoekt met Spont zie je hoe onbehulpzaam en onprofessioneel het bedrijf is. De manier waar op ze reageren, hoe weinig interesse ze tonen, zo onprofessioneel.

Resposta da Sport- en spelmateriaal
Helaas was de bal niet op voorraad. Ik heb de bestelling weer geannuleerd!
Ik heb nog geen bericht gehad dat mijn levering eraan komt? Inmiddels zijn we al 3,5 week verder?
Bestelling gedaan en betaald en daarna werd het stil. Gebeld maar kreeg voicemail, ingesproken met terugbel verzoek. Ook meerdere mails gestuurd maar geen enkele reactie. Wacht al 4 weken op bestelling maar hoor niets.
Wij hebben voor school een bestelling geplaatst, daarna proberen wij contact te krijgen.
Het kan niet via de telefoon, je krijgt een bandje.
Op de mail wordt er niet gereageerd. Slecht hoor.
De bestelling is wel betaalt en niet geleverd.
Wat een slechte "organisatie" of oplichters??!!
In de voorjaarsvakantie is de bestelling verstuurd, ik had nog een mail gestuurd dat wij dicht zijn. Bij de overburen geleverd, pff.
Als je mij vraagt hoe dit bedrijf werkt?? Geen idee, geen communicatie mogelijk en als je zelf communiceert doen ze er niets mee.
Wel complimenten, er is een bestelling geleverd.