Jeg købte et ur til min mand i julegave. 6 måneder ville det pludselig ikke tænde skærmen. Anders sendte et nyt ur uden problemer 🙏🏻 super fin service
Veja o que dizem as avaliações
Fantastisk !! Jeg bestilte ur + remme og modtog min ordre meget hurtigt. Super tilfreds og sikke nemt det er at udskifte urremmen ! Genialt !!
Vi købte et Vision Sport 1, som umiddelbart ser rigtig godt ud, men desværre virkede flere af de funktioner, vi købte uret for, ikke. Pulsmåleren fungerede ikke, GPS'en virkede ikke, notifikatio... Ver mais
Mit Very fit ur gik i stykker i opladnings kontakten efter 10 måneder. Kontaktede sportsudstyr, og har nu fået tilsendt et nyt ur. Fin service. Lis Emma Busch
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Som altid kun ros …
Som altid kun ros hurtig levering ingen problemer..
forspørgelse til købt vare og køb, som blev behandlet som Sportbuddy reklamation og ombytning
Jeg fik hurtig, oplysende og venligt mundtlig og kriftligt svar på min forspørelse.
Min reklamation blev behandlet yderst fordels agtigt.
Super tilfreds
Hurtigt og nemt, men husk tjek priser
Nemt og hurtigt og en super vægt.
Dog blev jeg skuffet da jeg skulle søge på nettet efter dansk brugervejledning. Her fandt jeg nemlig samme vægt flere hundrede kroner billigere.
Når nu i selv beder om en anmeldelse...
Når nu i selv beder om en anmeldelse...
Det havde været fedt, hvis i havde sendt, det der var bestilt.
Bestilte to ure fra Sportsbuddy og har…
Bestilte to ure fra Sportsbuddy og har absolut intet at klage over - hverken ved produkt, information eller levering - perfekt!
Nem bestiiling og hurtig levering
Nem bestiiling og hurtig levering. Uret vi bestilte levede op til beskrivelsen på siden.
En hurtig og god ekspedition 👍😉
Har lige modtaget mit Vision V1 ur
Har lige modtaget mit Vision V1 ur. Eller det vil sige jeg havde bestilt et i rødt ( Hvilket der også stod på følgesedlen ) Men det ankom i sort.... Det er ikke første gang jeg har fået et ur fra Sportbuddy og jeg synes faktisk at de fungerer fint til mit behov.
Dog kunne appen godt være lidt mere overskuelig.
Vildledende billeder og horribel returneringsproces – Vil kraftigt fraråde at benytte Sportsbuddy
Sportsbuddy reklamerer fint og flot med deres Sportsbuddy Vision Smart i 3 forskellige farver på deres hjemmeside, og vi får bestilt det i pink i gave.
Da uret modtages er der sendt et sort ur med et par lyserøde remme.
Da der tages kontakt for at høre, hvorfor der ikke er sendt et lyserødt ur, som på deres billeder, gives der blot besked om at man jo bare kan skifte remmene og så passer det hele.
Efterfølgende gøres der så opmærksom på at hvis man jo havde scrollet ned i bunden af siden og klikket ind under ”Specifikationer”, står der jo med ganske lille skrift at de blå og pink ure, egentligt blot er et sort ur, med remme i andre farver, i stik modsætning til deres billeder.
Og er man utilfreds med dette kan man jo bruge den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret, eller som Sportsbuddy kalder den: ”14 dages tilfredshedsgaranti”, dog mod at man betaler 61 kr. i returfragt.
Desuden er det ret tydeligt er et helt generisk kinesisk smartwatch, der blot videresælges under eget navn, og permanent står med ”spar 20%”, hvilket også strider med gældende lovgivning.
Som en afsluttende krølle på halen, overholder de ej heller de lovpligtige 14 dages returnering af penge for produktet, fra man har tilkendegivet at man ønsker at returnere, hvilket fører til en kraftig frarådning af at røre ved dette firma nogensinde. Der findes bedre alternativer derude.
udemærket ur elendigt og ulovligt ladestik
Uret Sports Buddy Vision 1 ville sådan set være et udemærket ur, hvis ikke det var, fordi at remmen er alt for stram omkring ladestikket og man derfor nemt kommer til at knække det. Desuden overholder laderen ikke EU-kravet om usb-c for ladere. Jeg har kun haft det i ca. 1 uge stikket knækkede da jeg tog remmen af for at lade uret.
Virkelig god service - ok produkt
Virkelig god service - jeg købte et Sportsbuddy Vision V1 ur, som jeg inden da havde et par spørgsmål til. fik hurtigt svar over mail, super service.
Har brugt uret i nu 2-3 uger, og er stort set glad for det. Dog har jeg oplevet et par gange, at den ikke lykkes med at registrere søvn - dog virker det de fleste gange. Den har ikke indbygget gps, så når jeg vil måle, hvor langt og hurtigt jeg fx cykler, så skal jeg have mobilen med, og tænde for "målingen" via min app. Det fungerer egentligt ok for mig. Dog måler den fint hvor langt jeg er løbet uden jeg har mobilen med. Ellers er jeg meget glad for uret, især til pengene. Nemt at oplade.
Da vi ikke har modtaget varen endnu
Da vi ikke har modtaget varen endnu, kan vi ikke være tilfredse.
Børge Nygaard
Meget god og hurtig service☺️
Hurtig levering og god service
Vision Smart ur
Bestilte et Vision Smart ur, og fik det leveret få dage senere. Uret fungerer tilfredsstillende, og jeg er indtil videre meget tilfreds med købet.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.