Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Tour operator. Bring spontaneity back in your life. Find out where you're going at the airport. We love to surprise you!
Informações de contato
Korte Leidsedwarsstraat 12, 1017 RC, Amsterdam, Holanda
- sprs.me
Onbetrouwbaar bedrijf.
Onbetrouwbaar bedrijf.
Aantal jaar geleden in geïnvesteerd, eerst netjes onder gebracht bij een platform, maar toen dit daar weg ging nooit meer iets gehoord. Op e-mails met de vraag om een update wordt niet gereageerd. Jammer dat ik hen het vertrouwen heb gegeven door in het bedrijf te investeren.
Onze reis naar Warschau was geweldig
Onze reis naar Warschau was geweldig. Vlucht ✈️ was top met KLM en het hotel was beter dan we van te voren hadden verwacht. Wij zullen zeker in de toekomst weer boeken met sprs.me (het is het geld meer dan waard).
€460,- betaald voor de trip voor 4…
€460,- betaald voor de trip voor 4 personen, 1 nacht. Luxe geboekt, want wilden even lekker weg. Ook aangegeven graag 2 kamers te hebben. Helaas kregen we 1 kamer, en moesten er 2 op de slaapbank. Ook was het geen luxe hotel of had het iets extra's (was wel een mooi schoon hotel maar niet speciaal).
Noodnummer gebeld, helaas werkt die niet en wordt het gewoon doorgestuurd naar de voicemail.
Normaal betaal je €200,- bij dit hotel voor deze kamer.
Dit hotel had zelfs voor €40,- meer een optie om een appartement voor 4 personen te boeken. Maar helaas wordt er niet echt verder gekeken door het personeel van sprs.me
Via email contact gehad. Uit die reactie blijkt ook dat zij zelf niet echt onderzoek doen (zij wisten niets over het appartement terwijl dit heel duidelijk op de website van het hotel staat).
We krijgen nu wel €120,- terug van sprs.me, dus dat is wel netjes.
Maar wij zijn wel genezen om nogmaals zaken met dit bedrijf te doen. (wij kennen meer mensen die hier wel eens mee op reis gaan en bedragen die mensen betalen en die je normaal zou betalen zit wel heeeel veel marge tussen)
Voordelige treintickets??
Wij hadden een treintrip geboekt met “voordelige treintickets”. Dat hadden we beter niet kunnen doen. Van Alphen naar Haarlem is 19,00 pp en geen 38,00 pp wat ik nu aan tickets heb moeten betalen. Ofwel je boekt voor je klanten een treintrip lekker ver weg zodat ze t gevoel hebben er voordeel door te hebben , of je maakt 1 mooie prijs met ticket en accommodatie ( zoals met een vliegreis) nu gaan klanten dit niet leuk vinden. Zoals wij! En een vergoeding krijgen we niet volgens srprs me. De autotrip vorige keer was beter , dit ga ik nooit meer doen.
misschiens fijn om toch bij aankomst…
misschiens fijn om toch bij aankomst van verblijf iets achter te laten ivm reis.. een boodschapje kan geen kwaad want het houdt abrupt op met de communicatie als je de code hebt ingegeven.
leuk zou het zijn om je nog eens te laten verrassen met een attentie op je hotelkamer al was het maar een tip voor leuke sightseeings of zo..
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.