SquidFactor Avaliações 189

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Squidfactor är en briljant tjänst!! Skulle göra flera olika tester när jag sökte jobb (och på begränsad tid dessutom), vilket är enormt stressande! Tack vare Squidfactors tjänst kunde jag öva i lugn o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättebra att ges chansen att öva på tester inför kommande arbetsintervjuer. Jag har aldrig behövt göra tester inför tidigare intervjuer, men ställdes inför det nu och kände att jag behövde få hjälp... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

+ Kundtjänsten och bemötandet vid problem + Enkel att navigera. + Bra övningar. + Relativt bra progression. - Priset är för högt - Översättning till svenska fungerar inte på någon av de "peda... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Testes Educacionais
  2. Escola de Educação para Adultos

Sobre SquidFactor

SquidFactor förbereder dig inför begåvnings- och personlighetstester med hjälp av simulerade tester och ett flöde av övningsfrågor och unik återkoppling utvecklad av SquidFactor. Flödet utformas efter dina förutsättningar och hittar rätt svårighetsgrad för att du ska utvecklas. De simulerade testerna är enbart till för att vara förberedande inför själva testsituationen, och de har därför inga förklaringar - men resultaten används i utformningen av flödet. SquidFactor erbjuder dig också en stor mängd inspelade webbinarier, som ger dig möjligheten att få förklaringar på logik i ett annorlunda format. Några gånger per månad spelas nya webbinarier in, och du som användare är välkommen att vara med!

Tiotusentals personer har blivit hjälpta av SquidFactor, som siktar på att du ska förstå logiken bakom frågorna.

Bland de tester SquidFactor förbereder sina användare inför finns:

• Alva Labs Logics
  • AON Scales cls, lst, verbal och ix
  • Matrigma (både Klassiskt och Adaptivt)
  • Talogy Logiks
  • UNIQ (för antagning till Polishögskolan)
  • Personlighetstester, däribland Neo-Pi-R, Adept-15 och DISC

Tjänsten är en prenumeration, och det finns varken uppsägningstid eller bindningstid. Säg upp tjänsten direkt om du redan från början vet att du ska använda tjänsten endast under ett par dagar.

Skulle SquidFactors övningar inte förbereda dig inför ett test vi säger att vi förbereder inför kan du få pengarna tillbaka enligt våra villkor - detta är vår pengarna-tillbaka-garanti.

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

189 avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Mycket värde för pengarna

Även om det slutliga matrigmatestet skilde åt från övningarna så hade jag stor nytta av att ha fått in tänket. Servern var nere en stund då jag skulle öva, men jag fick omedelbar återkoppling från Squidfactor när jag mejlade om detta, vilket uppskattades mycket.

25 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Väldigt svårt att orientera sig

Väldigt svårt att orientera sig i appen, hittar inte alls det som jag vill träna på. Det finns visa övningar som jag tycker inte matchar mina förväntningar. Rekommenderar inte denna sida.

26 de março de 2026
logotipo da SquidFactor

Resposta de SquidFactor

Hej David,

Tråkigt att du upplever det så - våra användare generellt har ju en helt annan upplevelse, och övar mycket framgångsrikt inför begåvningstester som Matrigma, AON scales, AlvaLabs och polistester utan att ha problem med vare sig navigering eller förväntningar på innehåll.

Det är märkligt att du använt en mailadress som inte fungerar när du registrerade dig hos SquidFactor, och endast har varit inne någon enstaka gång i tjänsten. Ännu märlligare är att du skriver en så skadlig recension utan att ha försökt kontakta oss innan. Vi erbjuder dig som användare alltid hjälp och återbetalning om tjänsten inte levererar den förberedelse vi påstår att den ska göra.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tyvärr så är hela användarflödet…

Tyvärr så är hela användarflödet väldigt dåligt. När man får en fråga som man inte förstår, så vill man inte gissa fel, man vill ha en steg för steg lösning som är enkel att förstå. Det är ett väldigt fram och tillbaka mellan frågorna och överblicken, istället för att bara direkt kunna visa hints eller hjälp och kunna gå igenom lösningen steg för steg. Det har även varit vissa fel i rättningen. Förklaringarna är inte heller anpassade för olika nivåer utan är en och samma oavsett, detta fungerar ju uppenbarligen inte. Språket är ej heller positivt eller förankrande, man tappar lust och känslan att fortsätta när man sitter med de här tyvärr. Produkten fyller säkert någon funktion vid övning, men den är också väldigt begränsande. Inget man behöver ha mer än en månad för så mycket finns det inte.

18 de março de 2026

Lärande, roligt och funktionellt

Ger verkligen möjlighet att bekanta sig med många olika kombinationer av modeller. Givande att sitta med även utan en ev. stundande intervju osv. Skärper hjärnan/tänkandet :)

8 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sämsta skiten jag köpt .överlag hade…

Sämsta skiten jag köpt .överlag hade jag 75% rätt på scuidfactors tester å prov men fick underkänt nere i malmö på polistestet .trodde jag kunde😂skulle vilja ha pengarna tillbaka.

24 de fevereiro de 2026
logotipo da SquidFactor

Resposta de SquidFactor

Hej Björn. Att du fått underkänt på Polistestet beror kanske inte på SquidFactor, hur skulle resultatet ha sett ut utan övningarna?

Varför kontaktade du oss inte under tiden som du övade om du hade problem - vi finns alltid här för att hjälpa till när du övar inför ditt begåvningstest (oavsett om det är inför polistester, Matrigma, AON scales, Talogy eller någon av de andra tester vi förbereder inför). Vi har även en pengarna-tillbaka-garanti, vilken du kunde nyttjat om du var missnöjd med hur vi förberedde dig.

Vänligen,

Johan/SquidFactor

Good practice before a Matrigma

Really good practice before a Matrigma test and excellent explanations, but please note that it differs from the real test in a few important ways. The real test has 6 possible answers and a different time bar which was a bit of a surprise.

6 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra sätt att öva upp sin logiska förmåga

Många olika sätt att öva och bli bättre på logiska test, med återkoppling som oftast är pedagogisk och givande. Ibland har jag upptäckt motsägelser eller fel, och fått snabbt svar när jag påpekat det.
Min strategi har varit att träna lite varje dag, under längre period.

4 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.