Även om det slutliga matrigmatestet skilde åt från övningarna så hade jag stor nytta av att ha fått in tänket. Servern var nere en stund då jag skulle öva, men jag fick omedelbar återkoppling från Squ... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Squidfactor är en briljant tjänst!! Skulle göra flera olika tester när jag sökte jobb (och på begränsad tid dessutom), vilket är enormt stressande! Tack vare Squidfactors tjänst kunde jag öva i lugn o... Ver mais
Jättebra att ges chansen att öva på tester inför kommande arbetsintervjuer. Jag har aldrig behövt göra tester inför tidigare intervjuer, men ställdes inför det nu och kände att jag behövde få hjälp... Ver mais
+ Kundtjänsten och bemötandet vid problem + Enkel att navigera. + Bra övningar. + Relativt bra progression. - Priset är för högt - Översättning till svenska fungerar inte på någon av de "peda... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre SquidFactor
SquidFactor förbereder dig inför begåvnings- och personlighetstester med hjälp av simulerade tester och ett flöde av övningsfrågor och unik återkoppling utvecklad av SquidFactor. Flödet utformas efter dina förutsättningar och hittar rätt svårighetsgrad för att du ska utvecklas. De simulerade testerna är enbart till för att vara förberedande inför själva testsituationen, och de har därför inga förklaringar - men resultaten används i utformningen av flödet. SquidFactor erbjuder dig också en stor mängd inspelade webbinarier, som ger dig möjligheten att få förklaringar på logik i ett annorlunda format. Några gånger per månad spelas nya webbinarier in, och du som användare är välkommen att vara med!
Tiotusentals personer har blivit hjälpta av SquidFactor, som siktar på att du ska förstå logiken bakom frågorna.
Bland de tester SquidFactor förbereder sina användare inför finns:
- Alva Labs Logics
- AON Scales cls, lst, verbal och ix
- Matrigma (både Klassiskt och Adaptivt)
- Talogy Logiks
- UNIQ (för antagning till Polishögskolan)
- Personlighetstester, däribland Neo-Pi-R, Adept-15 och DISC
Tjänsten är en prenumeration, och det finns varken uppsägningstid eller bindningstid. Säg upp tjänsten direkt om du redan från början vet att du ska använda tjänsten endast under ett par dagar.
Skulle SquidFactors övningar inte förbereda dig inför ett test vi säger att vi förbereder inför kan du få pengarna tillbaka enligt våra villkor - detta är vår pengarna-tillbaka-garanti.
Informações de contato
Stockholm, Suécia
- info@squidfactor.se
- squidfactor.se
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Great experience
Hard to follow reasonings
The reasonings for Alva Lab tests are hard to follow - prefer more graphic and audio-type than texts. So, I turned to YouTube videos for better explanations.
I would also like the option to change the language.
Otherwise, the site layout is good for easy navigation. Adequate number of tests before I took the actual one.
Övade på Matrigma inför sökt jobb
Övade på Matrigma inför rekryteringstest. Träningsuppgifterna motsvarande exakt de som kom i faktiska testet (Adaptiv Matrigma) Väldigt bra sätt att öva och förstå logiken i hur testerna är uppbyggda. Mycket pedagogiska förklaringar. Rekommenderar verkligen denna tjänst!
Så bra övningar!
Mycket bra
Mycket bra, squidfactor går igenom uppgiften ordentligt om du inte lyckas lösa den. Väl värd att satsa på om du vill öva upp din förmåga inför ett test
Good tests
Good tests, but not close to the real one. Complicated solutions explanations.
Väldigt bra service
Väldigt bra service! Testen är väldigt relevanta och feedbacken pedagogisk och hjälpsam. Skulle absolut rekommendera samt använda igen!
FANTASTISKT
Fantastiskt bra! Fick mig att prestera på topp på mitt Matrigma!
Beskriver väldigt bra kring hur man ska göra för att se mönster, som jag annars inte såg.
Bra träning med bra förklaringar
Olika modeller & svårighetsgrad med bra förklaringar vid fel
Den behöver vidareutvecklas, bra potentiell
Att växla till engelska från svenska när det kommer till förklaringar med inte alltid bästa pedagogiken sänker lusten att fortsätta, vilket gör att man ofta hoppar över den biten, ibland ingen logik, det känns mer som efterhandskonstruktion. Man kanske ska dela upp förklaringen till mer ytligt och fördjupad. Kontrollfrågor i förklaringar när det kombineras med ord som bakom, under, över, bortom, vänster, höger, ovan etc när det diskuteras om svåra figurer utan en klar geometri ställer till för problem. Man vill inte känna sig dum.

Resposta de SquidFactor
Bra beskrivningar av logiken
Bra beskrivningar av logiken, för det mesta, gott om övningsexempel och träning på riktiga tester
Tyckte inte att det levde upp till…
Tyckte inte att det levde upp till förväntningarna (när kostnaden ändå är såpass hög!)
Jag gick med för att få testa verbala tester, där fanns det enbart 3 olika och testerna blandade inte frågorna mellan gångerna man körde så efter första gången gick frågorna snabbare att svara på för att man visste svaret och då har det som tappat sin mening enligt mig. Nä, nog får de utveckla fler tester av olika slag för att jag ska tycka att det är värt pengarna. Men det är ju såklart värdefullt att få testa på och se hur såna här tester fungerar, dock borde de vara billigare med det begränsade utbudet.

Resposta de SquidFactor
Perfekt att öva inför test.
Toppenbra att få möjlighet att gå…
Toppenbra att få möjlighet att gå igenom provtester och öva för att få bättre förståelse för testernas utformning.
Bästa övningarna inför testerna
Bästa övningarna inför testerna! Väl värt pengarna!
Ingen bra övning för UNIQ-tester
När jag vill öva inför UNIQ-testet måste jag alltid gå igenom 10-20 frågor med kuber innan jag kommer till några andra moment. Det hade varit bättre om man kunde välja själv vad man vill öva på.
Squidfactor really helped me prepare…
Squidfactor really helped me prepare for my exam. They supported me getting excellent grades.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.