Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Laddade bilen hos ST1 - ALDRIG IGEN!!! Laddstationen krånglade lite när kortet blippades och vipps hade den reserverat dubbla dragningar för 20 min laddning! Bara att vänta tre bankdagar innan åte... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

I reklamen skyltar ni lediga läsglasögon, bara billig bensin... Ni har ingenting utöver bensin och diesel; inga toaletter eller korv/dricka etc. Dock är er bensininte ett öre billigare än era kon... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nu när jag jar läst omdömen ska jag väljer Ingo istället även om jag har företagets kort jag tycker dom som har inte möjlighet att ladda ner appen ska inte vara tvungen att skaffa det för att tank... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Posto de Gasolina

Informação fornecida por fontes externas variadas

Rena trolleriet! Betala tankningen direkt med mobilen.

Informações de contato

• Löfströms allé 5, 172 66, Sundbyberg, Suécia

• st1.se

1,9

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

107 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Keep away from the carwash…

Keep away from the carwash subscription!!! I have paid for 3 months and only got to wash the 3 times out of 24 because it was broken and didnt get my money back!!! This is in norway

24 de março de 2026

Elbil lading fungerte ikke

Elbil lading fungerte ikke, lite hjelp å få. Kastet bort tiden med å følge råd fra betjening som ikke fungerte fordi jule systemet var nede. Ikke hyggelig når du skal nå fly.

27 de fevereiro de 2026

Fastest PIN Delivery I've Experienced

Impressive service from ST1. Unlike other fuel providers that send PIN codes in a separate mailing several days later, ST1 delivered both the card and the PIN simultaneously. This streamlined process allowed us to use the service without any downtime. Highly recommended for business users

24 de fevereiro de 2026

Laddade bilen hos ST1 - ALDRIG IGEN

Laddade bilen hos ST1 - ALDRIG IGEN!!!
Laddstationen krånglade lite när kortet blippades och vipps hade den reserverat dubbla dragningar för 20 min laddning! Bara att vänta tre bankdagar innan återbetalning!

Kundservice kunde inget göra.

19 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tarvii sanoa että pöyristyttävää…

Tarvii sanoa että pöyristyttävää toimintaa. Pakkasennätyksiä vedetään niin ei tilauksesta viikkoon näy vieläkään lämmitysöljyä. Ei koskaan vastaavaa muualta toimitettuna eliniän aikana. Oli hyvin iso virhe luottaa st1!!!

6 de fevereiro de 2026

Bästa spelet hittils

St1 spel kreatörer har gjort mig spelberoende 😄, det spelet som kom till mejl har gjort att jag spelar som det var sista dagen 😀, hittils hsr jag fått ihop 9 vinst chanser på tre dagar, på ett vänligt sätt har dem varit dumma att fixa detta spel😀, men jag vidhåller stt det otroligt brs gjort, msn får tänka till snabb, bra jobbat 100% 👍👍

10 de dezembro de 2025

St1 appen Kass

St1 appen fungerar bara sporadiskt och det tar dubbelt så lång tid att tanka med appen än med kort.
Kass!!

13 de novembro de 2025

Skulle tanka hos st1

Skulle tanka diesel med diesel pumpen men det var tydligen bensin i istället och har då förstört hela bilens motor och st1 vägrar betala eller hjälpa till. Hade gett minus tio om det fanns. TANKA EJ HOS ST1 om ni inte vill få i er och behöva betala 100 tusen eller mer!

2 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hur kan det vara lagligt att St1…

Hur kan det vara lagligt att St1 reserverar ett belopp motsvarande 2fulla tankar och låter kunden åka iväg skinnad på pengar. Förr kunde man knappa in på en pump hur mycket man vill tanka för. Om man fixade det enkla systemet kan man kollas upp om det finns den summan på kortet. Alla nöjda.
Skamligt att bli rånad på det här sättet. Vem får räntan på de pengarna?

11 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skimning och fel på pump, blev dyrt

Det dras 1500kr från kortet men pumpen startas inte. Kundtjänst kan inte fixa detta. Kan inte tanka på andra ställen då pengarna är låsta i minst tre bankdagar så får ställa bilen över helgen. Tack St1 för ingenting.
Från trogen kund sedan ni lanserades till idag. Aldrig mer Skimning & Taskigsupport 1 =st1

6 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skulle tanka men pumpen i stationen i…

Skulle tanka men pumpen i stationen i Norrköping va fel på, och jag kunde ej tanka. Ett större belopp blev reserverat i mitt bankkonto och ställde till det i budget. Absolut sista gången jag tankar hos dom. När jag ringde dom så skyllde dom allt på min bank men i själva verket så är det dom som styr reservationen i min bank. Gått 3 dagar nu och jag har ej fått tillbaka mina pengar

15 de julho de 2025

Uselt bränsle 98 oktan

Uselt bränsle från Shell mackar där deras V-Power blivit allt sämre de senaste åren.
Extra uselt i år. Min motorcykel började spika våldsamt på ST1 98 och även Shell V-Power vilken troligtvis är precis samma som ST1 98 "less power". 2 olika bensinstationer ca: 80 km från varandra.

Tömde tanken och fyllde på med CircleK miles + 98.
Det löste problemet. Senare tankade jag på OKQ8 och deras 98.
Motorcykeln fungerar bättre än vad den gjort de senaste åren. Från jämnare tomgång och uppåt.

Även min bil får nu bättre bränsle.
Den har tidigare haft problem med lambda sonderna vilket jag nu funderar kan bero på uselt bränsle.

Det känns som bränslet var max 95 oktan med extra dos av etanol.
En analys kan nog visa det usla receptet som är skadligt för motorer.

Aldrig mer St1 bränsle!

12 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var och tankade i Nynäshamn på St1…

Var och tankade i Nynäshamn på St1 Tankade för 263 kr Gick in och köpte varor för 101 kr Mina köp drogs på kortet Inga problem Sen reservera det ytterligare 2000 kr på mitt kort Fast dom hade dragit av för mina köp Upptäckte det några timmar senare när jag skulle handla Då var det 1800 kr minus på kortet Pratade med kundtjänst på St1 Som sa att det är deras policy att reservera pengar Men ni har ju redan fått betalt för mina köp Varför skall ni reservera ytterligare 2000 kr Dom skyller på kortföretaget Och så var det med det Dom lånade 2000 kr av mig i ett dygn Jag fick föra över 2000 kr för att inte få en straffavgift av banken Har aldrig varit med om det Har tankat på St1 en gång och aldrig mera En fråga Om man betalar med 300 kr på St1 kontant Måste man ha ytterligare 2000 kr med sig i kontanter Så dom är riktigt säkra på att dom får betalt

29 de abril de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.