Ringde kundservice och fick 3 val, beredde mig på en telefonkö men hann inte ens hämta kaffet innan Bengt svarade. Ytterst sällan man blir så väl behandlad som kund, ärligt och hjälpsamt. Överlägset... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Stora problem med kortet. Pinkoden vägrades. Ingen tankning med kortet. Ny pin-kod erhölls efter en vecka. Den nya pinkoden vägrades vid första försöket. Ingen tankning med kortet igen. Dålig s... Ver mais
Preem Ystad är bäst😊 Personalen är helt fantastisk oavsett om det gäller utlevererande av paket, produktinformation, inköp, hjälp att byta vindrutetorkare eller som idag biltvätt! Den service person... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
Preeam jönköping världens bästa…
Preeam jönköping världens bästa personal hjälpte oss med bakaxel problem fast dom inte hade behövt över huvetaget... trevliga hjälpsamma helt underbara 5 stjärnor räcker inte 1000 tack till er
Preem jönköping
Preem jönköping. Bästa hjälpen när vår bil gick sönder. Trevlig glad oerhört hjälpsam personal.
Jag gjorde ett försök att ladda på Preem
Jag gjorde ett försök att ladda på Preems station i Gävle bro. Mitt första besök på Preem med elbil.
Jag försökte få igång laddningen med tre olika kort (fysiska och digitalt) och via företagets app. Betalningen godkändes och det reserverades 600kr (4 gånger) med korten. Sedan informerade systemet att det var felaktiga kort.
Jag testade på två olika stolpar men laddningen startade aldrig. Det enda som hände var att sladden satt fast i bilen en bra stund.
Jag försökte genom att ladda ner Preem-appen och skapa ett konto istället. Då ville systemet att jag skulle välja laddstolpe och hänvisade till olika laddstationsnummer. Men det fanns inga nummer på stolparna så det gick inte att lista ut vilken jag skulle välja.
Jag försökte få hjälp via det hjälptelefonnummer som stod på stolpen. Men de kunde ingenting om de här stolparna och kunde inte hjälpa till. De sa att det var lättare att få hjälp av de som arbetar veckodagar, men det var lite svårt för mig att göra något åt att jag hade valt Preem en lördag.
Snälla, kan ni inte se till att skapa användarvänliga betalsystem för att ladda bilar?! Jag vill inte vara medlem i någon klubb, eller få erbjudanden om billig korv skickade till mig. Jag vill bara betala för att ladda min bil.
Det går ju så enkelt för fossildrivna bilar.
Altid problemer med kassen, betjening samt den korrekt epris.
Besökte preem Höganäs
Besökte preem Höganäs.
Bra butik, sortiment plus trevlig personal.
Bra tvätthall med högtryck o varmt vatten.
Vilseledande meny
Vilseledande meny. Visade sig att potatismosklicken till korven (43kr) kostade ytterligare 53 kr. Ohemult.
Preem Helsingborg
Otrevlig personal
Väldigt otrevlig personal på helgen den 7 september, man kändes sig inte alls välkommen, fräsig o otrevlig dam.
Jag har handlat Preem Rosersberg
Jag har handlat Preem Rosersberg. Två gånger. Personalen som jobbar där deras bemötande va inte bra. Jätte otrevliga. Dålig attityd. Rasism. Jag härstammar from Africa. Jag kommer aldrig mer stoppa en fot en Preem. Det jobbar två jätte otrevliga tjejer . Jätte onda och rasistiska är dem.
Skulle få en "belöning" om jag samlat 5…
Skulle få en "belöning" om jag samlat 5 stämplar tankning. Det blev en LITEN kaffe och bulle. Efter ca 3500 kr på bensin. Snålt! Aprilskämt?
Undvik alla sammanhang där namnet Preem förekommer
Min starka rekommendation till er som läser denna recension är att undvika alla sammanhang där namnet Preem förekommer – annars riskerar ni att djupt ångra er.
Jag ansökte om ett Preem Mastercard, som hanteras av Ikano Bank, och min upplevelse var allt annat än positiv. Kaotisk, omodern och lång efter sin tid med okunniga ”handläggare” är min erfarenhet av Ikano Bank.
Skickade begärda dokument till Ikano Banks kreditavdelning flera gånger och ändå kom SMS om att skicka på nytt hela tiden, till och med EFTER att ärendet var avslutat.
Ikano Banken krävde att jag skulle skriva under ett avtal som gav dem fri tillgång att granska mina bankkonton – utöver en rad andra märkliga krav som jag aldrig tidigare stött på, inte ens vid bostadslån!
Som om det inte vore nog togs två kreditupplysningar på mig hos olika kreditföretag, vilket riskerade att påverka min ekonomi negativt. Allt det här för ett bensinkort!
När jag kontaktade kundtjänst möttes jag av en handläggare som mekaniskt upprepade samma svar om och om igen, utan att ge någon verklig hjälp eller kunna se helheten.
Jag undrar om Preem verkligen är medvetna om hur illa Ikano Bank hanterar deras ansökningar. Det är högst troligt att Preem förlorar många potentiella och kreditvärdiga kunder på grund av Ikano Banks kaotiska, oprofessionella och bristfälliga hantering.
Jag kommer att förbli kund hos mitt nuvarande bensinbolag och vill varna alla för att ha med Ikano Bank att göra – särskilt de som funderar på att ansöka om ett Preem-kort.
Urusla på reklamationer
Urusla på reklamationer. Lägge locket på och svarar inte. Antar att syftet med det är att kunden ska tröttna, inte bli nöjd.
Preem Hässleholm
Preem Hässleholm
Sämsta tankstationen som inte medger kort som är godkända på andra tankstationer. Skulle få rabatt genom fackets kort på Preemstationer med Preem medger det inte. Väldigt dålig stil!!!!!! 😠😡😠😡😠😡😠😡
Avråder alla jag känner att bli medlem el tanka där.
Riktigt skamlöst agerande i samspråk…
Riktigt skamlöst agerande i samspråk med övriga kartellmedlemmar i drivmedelsmaffian. Förtjänar 0 stjärnor, med uppsåt gjort drivmedel till en klassfråga
Vill bara meddela att Preem i Avestas…
Vill bara meddela att Preem i Avestas regler gällande biltvätt är att man ställer bilen utanför biltvätten när den är ledig o sedan köper biltvätt. Jag köpte biltvätt först o hamnade bakom i kön istället för att åka in på en gång. För mig känns det ohyfsat att man ställer sig o ockuperar den lediga biltvätten innan man köpt tvätt. Men personal meddela att det är så man gör. Så alla andra med hyfs o hänsyn till andra, ha inte det.
Preem Tingsryd
Preem Tingsryd, men även flera, det finns inte munstycke till att fylla på luft i däcken, det är för dåligt för en mack!
Preem i Mjölby alltså de ska syssla med…
Preem i Mjölby alltså de ska syssla med Dhl in och utlämning men nej anställ kompetent personal ska inte behöva vara sådan dålig servicei dagens Sverige - men så vitt jag förstår har förstått så finns de knappt nån som vill jobba med den personen som ska låtsas styra upp stället skärpning
Och framför allt visa intresse för era kunder ni kan ju börja där
Preem privat Mastercard fungerar men…
Preem privat Mastercard fungerar men kundtjänsten under all kretik. Kortet som Ikano bank administrerar har ett nummer när du ringer. Stått i kön i ca 10 minuter fortfarande är jag nummer 13. Det verkar de fikar eller? Inget hände efter 10 minuter fortfarande nr 13. Välj annat kort.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.