Mijn bestelling begon met ontzettend veel problemen wegens de leverancier, waardoor alles veel langer duurde dan verwacht. De communicatie hierin was echter ontzettend helder en behulpzaam , dus het b... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
EDIT: tekst onderaan was mijn eerste review, veranderd van 1 naar 4 sterren. Uiteindelijk toch mijn geld teruggekregen, retourpakketje was op een verkeerde locatie geleverd. Kan gebeuren. Graag... Ver mais
Super leuke jumpsuit besteld helaas was deze te klein dus retour gestuurd. Maandag een berichtje op Instagram gedaan maar helaas geen reactie. Pakket is retour aangekomen bij standtallstore op dinsdag... Ver mais
Update: Uiteindelijk contact gekregen met ze. Gaven aan dat het erg druk is. Kan gebeuren. Hebben netjes een nieuwe jumpsuit opgestuurd die wel in goede staat was en mooi lang! Kreeg een defect pr... Ver mais
Detalhes da empresa
Scandinavian inspired fashion for tall women.
Informações de contato
3061TJ, Rotterdam, Holanda
- Info@standtallstore.eu
- standtallstore.eu
Respondeu a 42% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Snelle levering en goede communicatie
Snelle levering en goede communicatie. Helaas heb ik hem moeten retourneren maar ook dat wordt snel opgelost

Resposta da STAND TALL.
Broek was veel te klein (ik bestelde…
Broek was veel te klein (ik bestelde mijn normale maat L, maar zelfs een maat groter zou veel te klein zijn). Ik probeer het terug te sturen maar geen enkel contact mogelijk.

Resposta da STAND TALL.
Bedrijf zelf is goed qua verzending etc…
Bedrijf zelf is goed qua verzending etc maar er wordt beloofd dat het past als je ‘tall’ bent. Ik ben 1.78 en heb een jumpsuit in maat M besteld (normaal maat s). Ze hebben het merk voor vrouwen met lange benen gemaakt. De bovenkant was nog steeds te kort helaas. Beetje zonde nu verzendkosten en retour kosten kwijt te zijn. Als ik dit had geweten dan had ik natuurlijk niet besteld ;)

Resposta da STAND TALL.
Stand tall classis jumpsuit black
ik had een jumpsuit besteld , maar helaas kwam deze beschadigd binnen. Heb toen een mailtje gestuurd en toen is alles opgelost en een nieuwe jumpsuit besteld!
Super vriendelijk en snelle levering!
Voor meiden met lange benen
Fijn om een site te hebben waar je kleding voor lange meiden kunt bestellen
Helaas was de maat niet goed maar was super mooi pak
Nu hopen dat ze haar maat snel binnen krijgen
slechte kwaliteit
Helaas is de broek die ik heb besteld van slechte kwaliteit. Na een uur dragen al halen in de naden.
Verder wel snelle levering.

Resposta da STAND TALL.
Goede kwaliteit broeken en ontzettend…
Goede kwaliteit broeken en ontzettend lang! Klantenservice is ook top!

Aanrader voor lange meiden
Snelle levering en kleding van goede kwaliteit. Zelf ben ik 1,85 en alles past perfect. Zowel de mouwen van topjes, broekspijpen en zelfs een jumpsuit zijn lang genoeg.

Geen goede kwaliteit
Het bedrijf het stand tall, ik ben 1.81 en de broek was voor mij te kort. Daarnaast zag de broek er ook heel anders uit dan op de website, ik heb geprobeerd contact op te nemen, maar krijg geen reactie. Een gemiste kans!

Resposta da STAND TALL.
Snelle levering en vriendelijk contact
Snelle levering en vriendelijk contact. Heel blij met de broeken!

Mooie broeken
Mooie broeken en zijn erg lang. Had even moeite met het retour formulier maar werd goed geholpen :))

Resposta da STAND TALL.
Super blij met mijn zwarte pantalon!
Super blij met mijn zwarte pantalon!
In eerste instantie kreeg ik een pantalon met een productiefout maar dit werd super goed opgelost door Sophie. Daarnaast zit de broek erg mooi. Zeker een aanraden voor de lange meiden!!

Geweldige broek
Geweldige broek, ben er heeeeel erg blij mee. Ook super snel verzonden!

Aanrader!!!
Heb nu 3 broeken van Stand Tall en draag eigenlijk niks anders meer. Een 4de onderweg! Super dikke aanrader! 😊
Ontzettend blij mee
Heel fijn om een broek te vinden die van goede kwaliteit is, fijn zit en lang genoeg is!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.