Jeg er meget overrasket over den så fantastisk gode service jeg har fået. Mit Galaxy Watch 6 ur havde dårligt batteri og jeg sendte det til Stayonline for reparation da garantien netop var udløbet. St... Ver mais
StayOnline A/S
Veja o que dizem as avaliações
Elendig service. Havde booket tid til reparation og havde taget fri fra arbejde for at aflevere en defekt Apple produkt. Da jeg dukkede op var der ingen og butikken var lukket. Ingen information til k... Ver mais
Fem stjerner for god, venlig, hurtig og professionel kundebetjening! Har fået meget kompetent hjælp af Thomas gennem adskillige år. Tidligere i Hørsholm, og nu i Hillerød. Han er meget vidende og... Ver mais
Gutterne i StayOnline Århus kan virkelig hjælpe en i nød ! Havde problemer med at min iPhone tit og ofte mistede Wifi/mobilnetværk hvilket var et kæmpe problem i forhold til mit arbejde. Aftalte en... Ver mais
Detalhes da empresa
- Oficina de Conserto de Eletrônicos
- Assistência Técnica de Informática
- Oficina de Produtos Elétricos
- Oficina de reparos de celulares
- Serviço de reparos de telefones
Escrito pela empresa
StayOnline er IT Service Center & Autoriseret Apple Service Provider. Vi håndtere garanti & reklamationsretten uanset hvor dit Apple produkt er købt og har du tilkøbt AppleCare+, håndtere vi selvfølgelig også dette. Vi ved, hvor afhængig du er af din smartphone og computer. Derfor sætter vi en ære i at fejlfinde og reparere dit produkt så hurtigt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores teknikere er certificerede og gennemgår løbende træning. Vi benytter udelukkende originale reservedele, samt håndtere hårde hvidevare service, Onsite service på Apple og skadesbehandler for forsikringsselskaber. Vi er desuden Danmarks eneste certificerede TechSave Partner, som væskerenser elektronik.
Informações de contato
Gefionsvej 6C, 3400, Hillerød, Dinamarca
- info@stayonline.dk
- stayonline.dk
Fantastisk hjælpsomme
Fantastisk hjælpsomme, og min bedste oplevelse længe.
Forstående og hjælpsomme!
Virkelig god betjening og hurtig…
Virkelig god betjening og hurtig service.
Kom ned i butikken og troede jeg skulle skifte batteriet, det viste sig så at problemet lå et helt andet sted, så jeg sparede +2000 kr.
Fantastisk (og hurtig) service!
Jeg havde et tastatur problem med min MacBook Pro fra 2018, hvor nogle af knapperne ofte dobbelttastede når jeg brugte den. Andre forhandlere sagde det ville koste mig omkring 4000-5000 kroner at fikse da min reklamationsret var udløbet.
Men jeg valgte så at tage ind i StayOnline Aalborg, hvor min Mac blev fikset på et par dage - helt gratis! Ikke nok med at hele tastaturet blev erstattet, så fik jeg også erstattet højtalere og batteri, hvilket vil sige at min 3 år gamle Macbook nu er så god som ny - igen, helt gratis! Medarbejderen der stod i StayOnline Aalborg var desuden meget behjælpelig, kompetent og venlig.
Kan VARMT anbefale dette sted - især når det gælder hjælp til Apple produkter :)
Hurtig og kompetent
StayOnline Aarhus har givet den bedste IT service jeg nogensinde har oplevet. Udover at løse problemet med min datters Macbook hurtigt, oplevede jeg en fremragende kommunikation og hurtig svartid på mail m.m. Jeg følte mig virkelig hjulpet og guidet.
De bedste anbefalinger herfra🙏
StayOnline A/S var det eneste sted
StayOnline A/S var det eneste sted, som kunne hjælpe med at reparere min telefon, efter to andre steder forgæves havde forsøgt.
Jeg kan varmt anbefale StayOnline. De har rigtig god og hurtig service.
Stor tak til StayOnline i Aalborg
Stor tak til StayOnline i Aalborg.
Hurtig behandlingstid og højt kvalificeret arbejde, hvor alle aftaler overholdes og ønsker tilgodeses. Stor tilfredshed herfra og vil klart bruge dem igen, hvis jeg får brug for det.
Fremragende service og sjælden høj effektivitet
Fremragende service og sjælden høj effektivitet! Man bliver mødt med et smil i butikken og bliver betjent af flinke medarbejdere. Havde forventet knap to ugers ventetid på reparationen af en telefon, men fik den dagen efter da problemet hurtigt kunne fixes ude bagved.
(Denne anm
eldelse af henvist til forretningen i Aalborg)
Hvis man kunne give 0/5 stjerner ville…
Hvis man kunne give 0/5 stjerner ville jeg helt sikkert gøre det. Jeg indleverer nu min computer for 3. gang i morgen til reperation. Mit første problem var, at den indre skærm var gået i stykker. Dette fikser stayonline udmærket, dog bemærker jeg, at der efter reparationen er kommet en batterifejl, som jeg ALDRIG har oplevet, og computeren er EKSTREMT langsomt, hvilket ellers ikke har været et problem. Får skiftet batteri + bagplade og bliver orienteret om, at alt er som det skal være. Kommer hjem igen og ser så at computeren melder samme fejl som sidst. Det er simpelthen for dårligt! Mega pinligt at sige, at alt fungerer til UG, og så kommer jeg hjem og opdager, at INTET virker efter hensigten.
StayOnline København
StayOnline København fortjener en masse ros.
Super betjening – venlige og meget kompetente medarbejdere.
Hurtig fejlfinding – og meget hurtig ombytning af telefon.
God og hurtig service.
Kan Humac stå inde for dette samarbejde ?
Aflevere min Apple computer som er gået i stykker hos Humac som videresender til Stayonline - displayet slukker når man åbner det - dette er en fejl ved denne type MacBook som Apple har erkendt og jeg har checket at dette serienr er dækket under den forlængede garanti. Får så en diagnose tilbage med en række fejl som kun Stayonline kan se til en samlet pris der overstiger prisen for en tilsvarende ny computer. Det er jo rystende dårligt - må igen vende tilbage til iFixit - og ordne det selv til en tiende del af prisen. Og så skal man accetere et diagnose gebyr på 499 - for hvad ? - En sur ikke kunde.
Opdatering- kan nu se i andre sager/ anmeldelser på dette site at Stayonline er pålagt (af Apple hvis det er rigtigt) at udskifte alle dele der på nogen måde kan påvirke computeren. Således skal man skifte kabinet, fordi der er en bule og så motherboard fordi det måske kan skades ved overflyning i ny case osv og det ændre selvfølgelig sagen men dog ikke i kundens favør - og det degradere i den grad Apples garantier.
Flot butik, flinke ansatte og absolut top service
Flot butik, flinke ansatte og absolut top service. Hvis du skal have fixet et Apple produkt, så kan jeg helt klart anbefale denne butik. Jeg er super glad for, at vi har en lokal butik i Aalborg, som tilbyder så god service. Fem stjerner herfra!
Hurtig, effektiv og oplysende service.
Super service! Jeg fik afleveret min MacBook og allerede morgenen efter har de diagnosticeret problemet på den. Jeg får en mail om at reservedelene er bestilt og at de vil reparere den når de kommer! Jeg har nu allerede modtaget en mail om at den er færdig og klar.
5/5! God service og fedt i holder os kunder opdateret undervejs i processen!
Super oplevelse i Aalborg!
Jeg har været inde et par gange nu, og hver gang jeg har haft problemer, er jeg blevet mødt med fantastisk service!
Første problem jeg stødte ind i var med mine AirPods. 2 hverdage efter fik jeg besked om at mit produkt var klar til afhentning, hvor jeg blev mødt med et nyt sæt, der ikke havde problemet.
Jeg har fornyeligt oplevet at jeg havde problemer med tasterne på min Macbook - jeg indleverede den kort før luk, og igen gik der kun 2 hverdage før den var klar.
Alt i alt har jeg kun oplevet fantastisk service i denne butik, og kan varmt anbefale den til alle og enhver.
Kæmpe ros til de ansatte hos Stay…
Kæmpe ros til de ansatte hos Stay Online i Aalborg. Jeg kom ind med en ødelagt computer få dage inden undervisningen igen startede. De ansatte forsikrede mig hurtigt behandling, men kunne komme til at koste et par tusind, hvilket jeg var forberedt på. Senere ringede en af de ansatte og sagde de havde fundet en løsning, hvorpå de kunne ordne problemet kvit og frit. Det skaber en vis glæde for en studerende som jeg, der lever på SU. Dertil vil jeg gerne sige tak for den glimrende service personalet i Aalborg ydede.
Fantastik service
Fantastik service jeg har fået i deres Aalborg afdeling. Havde problemer med AirPods 2, de blev testet og efter 2 døgn fik jeg udleveret nye AirPods 2 uden beregning, til trods for at garantien var udløbet.
Effektiv behandlingstid og god service
Ualmindelig god service og effektiv behandlingstid.
Fantastisk service
Fantastisk service! Helt klart det sted jeg går til fra nu af, når jeg skal have hjælp eller har mangler til mine Apple produkt!
Dagens helt!
StayOnline har i dag reddet en frustreret studerendes computer, lige inden eksamen, på rekord tid!
Butikken i Aalborg og medarbejderen Reni har på ingen tid i dag, skiftet trackpad og flex kabel, på min slidte mac.
Tusind tak for god og hurtig service!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.