Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god rengøring og service - stor ros til Shamil som jeg vil helt sikkert kan anbefale og vil bestille til næste hovedrengøring af min Honda Civic Sport

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fået rengøring indvendigt og udvendigt og bilen er som ny👍 min første bilvask ved Steamrex, men bestemt ikke den sidste😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god oplevelse. Fyrene var super flinke og dygtige. Bilen ser ud som ny. Vi fik også en flot påskebuket fra ham med det lange hår og store smil 😀 Rigtig god kommunikation under forløbet.

Detalhes da empresa

1. Serviço de Limpeza Completa de Automóveis

Escrito pela empresa

Med SteamRex behøver du ikke at rulle haveslange og højtryksrenser ud, ej heller behøver du poletter til støvsuger eller holde i kø foran vaskehallen. Vi kommer til dig privat eller på dit arbejde mellem kl. 07:00 og 20:00. Så du kan bruge tiden på vigtigere ting end bilvask!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Havde aftale med SteamRex 2/4-26 med 2…

Havde aftale med SteamRex 2/4-26 med 2 biler.
Der kom 3 unge mænd fra Vejle, søde og rare. Men… de glemte bare at ordne bilerne ordentligt. F.eks. ser det slet ikke ud som om de har damprenset noget som helst. Indeni har de tørret af med klud, som ikke blev skyllet op, så der er skidtrester smurt ud over interiøret.
Udenpå har de taget de værste pletter med en våd klud.
Jeg har selvfølgelig haft fat i Jef, ejeren af franchiset, som lovede at komme forbi i søndags, men det må han have glemt. Han har ikke svaret siden.
2500,- er smidt ud til ingenting. Eller jo selvfølgelig: de støvsugede begge biler.

2 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har netop konstateret mine penge…

Har netop konstateret mine penge indbetalt til abonnement er mistet. Virksomheden er gået konkurs og det er jo ærgerligt og en ærlig sag. Men jeg undrer mig såre over de kan køre videre med samme firmanavn og 65.000 anmeldelser på trustpilot. Der er tilsyneladende bare skiftet cvr. Nr. og indbetalte penge til abonnement er tabt øv. Jeg har benyttet Steamrex i mange år og været tilfreds. Synes bare det virker mærkeligt de kører videre som intet er hændt på nettet.

15 de abril de 2026

Hej Steffen,
Det er korrekt at det gamle SteamRex lukkede ned tilbage i efteråret 2025, og desværre er der mange der er kommet i klemme.

I forbindelse med at vi kort tid efter, som de nye ejere, har overtaget konceptet gjorde vi alt hvad vi kunne for at få lov til at skrive ud og informere de mange som vi kunne se ville blive berørt. Det måtte vi dog desværre ikke - så vi har i stedet måtte svare på mange opkald tilsvarende dit.

Det er en ærgrerlig situation, som vi prøver at hjælpe så godt det er os muligt. Vi hjælpe med alle de informationer vi kan give, for at give jer muligheden for at få pengene retur hos kurator.

Så vi har ikke bare skiftet CVR nummer. Det er en helt ny virksomhed, der har købt retten til at føre konceptet videre. Konceptet er stærkt, og hver eneste dag leverer vi i "Det nye SteamRex" flotte biler til glade kunder.

Så vi kører ikke videre som om intet var hændt. Vi er åbne og ærlige omkring det - og prøver at skabe et nyt SteamRex, der står endnu stærkere og leverer en endnu bedre kundeoplevelse end tidligere.

Vi giver også gerne et rigtigt godt tilbud, for at få lov til at bevise - at konceptet stadig er lige så godt, hvis ikke bedre - end det du holdt af og brugte tidligere.

Vi vil derfor gerne bede om mulighed til at vende denne 1-stjernede til en 5-stjernet anmeldelse, baseret på hvor flot en bil og god en oplevelse du har med os - hvis vi må få lov?

Det vil glæde os at se dig og din bil igen 💙

De udeblev 😡

De dukkede aldrig op og dette uden at give besked Aftalen var kl ca 15.10. Jeg ventede til kl 19.00. Jeg ser det som enormt dårligt kundeservice.
Jeg finder et andet firma.

13 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jeg er yderst tilfreds med rengøring af…

jeg er yderst tilfreds med rengøring af min bil i dag, jeg har anbefalet jer til mange af mine kollegaer.
mange tak 👍👍👍

13 de abril de 2026

Resposta de SteamRex Danmark Aps

tak for anbefalingen og den flotte anmeldelse :-) Husk vi laver firmaaftaler, så vi kan bare komme ud og gøre rent, mens I arbejder :-) det er der flere og flere der benytter sig af

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot service ved SteamRex - selvom det ikke startede helt så godt

Wauw hvor dårligt! 02.04.26.
2 biler booket til mandag den 30.marts. Uafhængigt af hinanden.
Den ene - bil 2 - får en flytning til torsdag og gør opmærksom på, at så vil vi gerne flytte begge biler til torsdag. Er ok.
Det glemmer de så og skriver til mig, at de kommer 30.03, hvorefter jeg gør opmærksom på, at tiden er flyttet til torsdag. Er ok.
I dag er det torsdag. 25 min. førend I skal komme til min bil - bil 1 - får jeg en sms om, at I er forsinket grundet tekniske problemer og sender en anden bil. Da havde jeg tømt min bil.
Bil 2 har fortsat ikke hørt noget og kl. er 13.05. Hans bil skulle I komme til kl. 13.15.
I svarer ikke på opkald og ej heller på sms til mobilen, der blev skrevet fra til mig.

Sidst jeg - bil 1 - bookede ved SteamRex skete det samme. Bortset fra, at I aflyste på det klokkeslet hvor I skulle være her. Også der havde jeg tømt bilen. Der var bilen gået i stykker og I vidste ikke hvornår I kunne komme.

UPDATE!!
Kl. 14 kom den unge, meget flinke og dygtige unge mand.
Kl. er nu 18 og forhåbentlig er han snart færdig.
Han har gjort et kæmpe stykke arbejde og ville få 5 stjerner, hvis det ikke var for det, der skete forud for arbejdet.
Stjernerne er derfor ændret til 4.
Vi afventer nu kompensation for spild af en påsketorsdag.

Update 2! 15.04.26.
Steamrex har nu kontaktet mig. Flot service og vi har fundet en løsning. De var meget glade for informationen. Kun på den måde kan de blive bedre og yde en - endnu - bedre service. Tak for jer :-) Derfor får de 5 stjerner. Det er ikke alle, der svarer på kritik.

2 de abril de 2026

Hej Elisabeth,
Hvor er det dejligt at høre, at alt endte godt 🙏👍

Feedback er super vigtigt for os, og tages meget alvorligt - både fordi vi skal lære af al feedback, men særligt fordi vi arbejder med at få stoltheden for alle aspekter af kundens oplevelse ind i samtlige medarbejdere.

Det skal helst være 110% første gang, men når det fejler, skal vi hurtigt efter det - så alle er glade 💙

Tusind tak fordi du har delt hele din oplevelse med os

Team SteamRex

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtigt og pænt rengøring

Hurtigt og pænt rengøring. Super tilfreds med service og resultatet. Bruger det helt sikkert igen. Christine

31 de março de 2026

Resposta de SteamRex Danmark Aps

Dejligt med en flot anmeldelse og en ren bil 🩵 Vi glæder os til at se jer igen ❤️
God Påske 🐣

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt arbejde flink betjening vil helt…

Godt arbejde flink betjening vil helt klart anbefale dem

Resposta de SteamRex Danmark Aps

Tak for den flotte anmeldelse 🩵
Vi håber at se dig og bilen igen på et senere tidspunkt 🙂

Rigtig god oplevelse

🌼🌸🐣❤️

I må nyde jeres Påske og jeres rene bil. Vi håber at se jer igen, næste gang bilen trænger 🩵

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse - super god service og et professionelt udført arbejde, hvor resultatet er blevet bedre end forventet.
Super flinke fyre som var meget flinke og imødekommende . Kan kun give mine bedste anbefalinger

Bent

Tusind tak for den flotte anmeldelse. I må have en dejlig Påske 🐣

Vi håber at se dig og bilen igen 🩵

Super godt arbejde

Den flinke mand med kasket og langt hår gjorde et super fint stykke arbejde! Dejligt med ekstra service og en velduftende bil. Nu kan jeg igen være bilen bekendt og køre videre ud i foråret.

Resposta de SteamRex Danmark Aps

Du må nyde både Påske og foråret ❤️ Tak for den fine anmeldelse - de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ giver vi straks videre 🩵

Flot resultat!

Yderst serviceminded, omhyggelig og meget flot resultat!

Tak for de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Glædeg Påske og nyd jeres flotte bil 🩵

Tak til jeres gode team

Tak til jeres gode team. Meget effektivt og med et super resultat. Jeg vil helt sikkert anbefale jer til venner og bekendte.

26 de março de 2026

Wauw - tusind tak for de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Der er rigtigt travlt lige nu, så det luner bare at vide at kvaliteten følger med. Du må have et dejligt forår. Vi håber at se dig og din bil igen 🩵

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais