Perfekt arbejde
Lige haft Renkabine ude og gøre bilen ren, og den har aldrig været pænere. Alt fra opkastpletter til genstridig snavs på stofsæder er væk. Kommer stensikkert til at bruge dem igen.
Det var supernemt at booke hos Renkabine+. Anders, som kom og ordnede bilen, var både sød og behagelig. Jeg er meget tilfreds med rengøringen – alt blev gjort enkelt, hurtigt og effektivt. Ser frem til at bestille igen!
Virkeligt godt arbejde. Flot bil jeg har mig nu.
Stor anbefaling herfra.
Nemt at bestille rengøring på nettet og de kom som aftale og udførte at meget professionelt arbejde.
Super dejligt service og super dejlige mennesker 👍👌
Igen ***** 5 stjerne for det arbejde de laver,det her firma.Første gang var det en cabine,og anden gang var det min sofa med puff og stole..
Flot job begge gange…
Tusind tak for en flot bil - vi er meget glade 🙏🏻
min enyaq er ren igen!.
min enyaq var ikke blevet rengjort indvendigt i 1½ år, det er sgu lækkert nu igen at køre i en RenKabine! :-)
dejlig nemt, bestil online, og så dukker de velforberede op på den ønskede adresse, og 1½ time efter stod bilen flot og ren...
kan varmt anbefales.
Rigtig God service og super flinke danske mennesker, så man kan kommunikere med dem..
Det kan helt klart anbefales at bruge Renkabine.dk😄
Renkabine gjorde underværker med min slidte Citroën udvendigt og indvendigt. Anders stod for rengøringen, og han har virkelig sans for detaljerne – bilen skinner, og kabinen er som ny! Super service hele vejen igennem. Kan kun anbefales!
Jeg var faktisk lidt skuffet. De kom absolut ikke rundt i alle hjørner.
Jeg har måske været for godt vant med andre udbydere, hvor jeg synes jeg har fået en meget grundigere rengøring til samme pris.
Dem kommer jeg ikke til at bruge igen.

Resposta de Renkabine
Fik nærmest en ny bil igen 😊. Nem booking, så fin betjening og meget flot rengøring. Jeg har haft hund i bilen, det ses ikke mere. Kan virkelig kun anbefale dette firma.
Anders gjorde et fantastisk grundigt stykke arbejde.
Min bil var godt beskidt og trængte i den grad, bilen stod som ny bagefter. Der var renset i alle små revner og sprækker - Stor anbefaling herfra.
Jeg fik sidste år samme tur via SteamRex, det var ikke nær så grundigt som dette.
Jeg har haft besøg af renkabine i dag er særdeles tilfreds men standarten både i selve kabinen som “næsten” virker som en ny bil igen sæderne blev fuldstændig rene det er alle pengene vær 😃😃
Super oplevelse og stor interesse i at gøre/levere et godt stykke arbejde.
Den absolut bedste rengøring af kabinen i min bil jeg nogensinde har fået. Bilen stod som var den fabriksny inde i kabinen. Kan varmt anbefales.
Kom til tiden. God kommunikation, flot arbejde.
Nemt og overskueligt at bestille.
Kom lidt før tid og gjorde bilen skinnende rent! Bilen var som ny. Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg har fået gjort min bil ren indvendig. Og jeg må lige sige, at jeg er super tilfreds. Den er blevet så flot over det hele, og det allerbedste er, at min forrude er til at se ud af, uden pletter eller skygger. Det har altid været svært at få den så ren, så der ikke er gener, når jeg kører i mørke eller regn. Jeg er super godt tilfreds og vil altid varmt anbefale Renkabine. Skal helt sikkert bruge dem igen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.