Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Køber biksemad frost. Og bagpå står det at det skal have 20min optøet eller 20min i frossen tilstand. Det skriver jeg så til dem. Da min middag blev sort ikke til at spise. Tro i så de gider at svare... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte en af deres færdigretter til min datter, hvor det skulle gå hurtigt. Tilberedt efter hvad der stod på æsken - fuldstændig uspiseligt. Ville ønske jeg kunne vedhæfte et billede - det har jeg i... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Føj for s....n Mørbradgryde med det absolut værste kød fra et eller andet form for dyr, smagte "jernet" og der var både brusk, sener, og ja, ufatteligt nok KNOGLER :o Jeg har ofte selv lavet... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Engang var steff Houlberg mit yndlings mærke. Både pølser og færdigretter. De dage er mildt sagt slut. Pølserne har forskellig kvalitet selvom man køber pakker magen til hinanden. Nogle er helt... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

1,4

Todas as avaliações

15 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kommer sent hjem fra arbejde

Jeg kommer sent hjem fra arbejde, og havde forberedt Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, fra: Steff Houlberg, kartoflerne havde tydelige sorte pletter som skulle skæres fra, det såkaldte stuvede ville slet ikke klæbes til kød eller kartofler, det var totalt skilt ad! BRADR!!!

21 de setembro de 2021

Købte 4 pk cowboy toast

Købte 4 pk cowboy toast, jeg mindes dem som lækre da jeg var teenager. Og havde glædet mig. Men hold op hvor blev jeg skuffet. Ikke nok med at selve bøfferne var blevet halv størrelse. Men så lugtede de underligt og de er fyldt med sener og små benstykker. Det er klamt og never again.

19 de setembro de 2021

Føj for s....n

Føj for s....n

Jeg har ofte selv lavet mørbradgryde, og jeg har aldrig stødt på knogler i en fersk mørbrad!!!

Fremover laver jeg selv mine "færdigretter" for det her svineri burde være strafbart!! Har desuden også (desværre) stiftet bekendtskab med jeres utroligt smagsløse og bruskfyldte frikadeller, samt boller i karry (hvor bollerne er præcis ligeså ulækre som frikadellerne, samme fars) FØJ!!

Never buy this product NEVER NEVER NEVER!!!!

31 de julho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Køb aldrig industri pølser,.

Køb aldrig industri pølser,.
Danske pølser var gode engang men de pølser vi kan købe i dag er langt fra god kvalitet, når man skriver på pakken ( nu med 80% kød ) er det ikke som vi forbruger tænker 80% mager kød og kun 20% fedt og krydderier, pølseindustrien dif. af kød er en hel anden, pølsekød må indeholde op til 45% fedt og bindevæv så de laver ikke pølser af flæskesteg kød eller skinke kød med et mager fedt indhold på 3-5 % så deres ( 80%kød) er nok mere end 40%kød og 40% fedt derud over tilsætter de 20% fedt som er den fedt mængde som står på varedeklarationen. men kik altid på varedeklarationen den fortæller sandheden af 100 gram af færdig vare skal vægten af protien,kulhydrat,fedt,krydderier, m.m være så tæt på 100g så muligt og ikke som de skriver i deres varedeklarationen der kommer de kun på til 56-67 g,. køb heller dine pølser ved din lokale slagter hvis han slakker på kvaliteten kan steder som Trustpilot være med til at lukke hans forretning

27 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg syntes det er meget dårligt at…

Jeg syntes det er meget dårligt at firmaet fuldstændig ignorerer anmeldelser, samt reklamationer lavet på deres egen hjemmeside, dem gider de heller ikke svare på. Det er godt nok dårlig kundepleje, for ikke at sige ingen kundepleje.

17 de abril de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tarteletfyld der dufter og smager råddent

Jeg har lige smagt jeres tarteletfyld med høns i asparges. Undskyld mig, men hvordan kan I få jer selv til at sælge det ....? Da jeg tilberedte pakkerne, bredte der sig en ubehagelig duft af surt råddenskab. Og da jeg smagte på det, blev det på ingen måde bedre. Hvor er jeres professionelle stolthed?

30 de janeiro de 2021

Mørbradgyde

Mørbradgyde .
Blev godt nok skuffet over den nemme ret , risene var totalt udkogte . Og hører ikke hjemme i denne ret. Jo seperat . Havde regnet med at der var mere kød i . Ikke pengene værd!

18 de dezembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I BURDE SKAMME JER, FØJ, FØJ...

Har givet 1 stjerne. Hvis det var muligt ville det være 5 Minus-stjerner. Har for første og sidste gang ladet mig friste til at slippe let over aftensmaden ved at købe en middagsret. Der er vidst ingen professionelle kokke med bare lidt skam i livet, der vil lægge navn til det ubestemmelige I kalder boller i karry. I burde skamme Jer. Det erneste appetitlige ved retten er billedet uden på pakken.

15 de novembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pølseskind af tarme - eller plastic ?

Dette drejer sig om modellen "Hotdog Pølser Til Gryde".
Mon andre har gjort samme erfaring som mig ?
Jeg opvarmer pølserne i en gryde - og tager derefter en bid.
Det siger fint "knak", men
efter jeg har tygget farsen ud af pølsen sidder man og tygger på skindet - det vil simpelthen ikke lade sig "tygge"......
Nu spørger jeg: Hvad er skindet lavet af ?
Fåre-tarme (som i gamle dage)
eller plastik.
???????
---
For nogle år siden talte jeg med en dame hvis mand havde en pølsevogn.
Damen fortalte mig at "de pølser som sælges fra en pølse-vogn er af en helt anden kvalitet end dem man køber hos slagteren eller supermarkedet.
- det vil jeg da gerne tro: Pølsemanden vil vel ikke have at hans kunder står ved pølsevognen og spytter pølse-skind ud på fortovet.

Så altså: Har andre gjort samme erfaring ?
(det gælder iøvrigt ikke bare pølser fra dette firma)

25 de novembro de 2019

Jeg købte hotdogpølser fra…Steff Houlberg

Jeg købte hotdogpølser fra steffhoulberg i Bilka i stor XXL pakke delte dem op i pakker til fryseren der passer til familien har så lige fået en ubehagelig oplevelse som jeg vil dele med andre der var en ubeskrivelig ulækker ting i en pølse som ligner en bændelorm.
Sendte et billede til Steff Houlberg, som opfordrede mig til at oprette er reklamation, det gjorde jeg men da jeg selvfølgelig ikke har hverken emballage med stregkoder købsdato og klokkeslæt og CVR nr. Og evt et billede af for og bagside af pakningen, samt at jeg skal opbevare den mærkelige tin der var iølse til sagen er afsluttet. Så meddeler de mig til sidst efter utallige mails at de ikke kan oprette en reklamation.
Så husk hus i køber en vare fra Steff Houlberg opbevar original imbalage da de ikke vil godkende et billede selvom de havde opfordret mig til det. Det er bare ikke godt nok.
Torkil Villadsen

19 de novembro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvad er det lige der er sket med jeres…

Hvad er det lige der er sket med jeres pølser ? de er vandet, uden smag og knæk. 67 % svinekød er der i dem og resten er mel, vand og andet skrammel, føj siger jeg bare. I burde skamme jer over den dårlige kvalitet i levere til det danske folk.

22 de setembro de 2019
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bacon i skiver smuldre :(

Bacon i skiver. Har købt 3 pakker hvor bacon skiverne går fuldstændig i småstykker. Skåret alt for tyndt og er ekstremt fed.
Holder mig til de billigere mærker fremover.

26 de março de 2019
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ringe bacon

Tynd og fedt fyldt bacon uden kød.. uden mulighed for at skille det ad i stykker uden at det trevler eller hænger sammen i flere stykker, så de skal steges i ‘klumper’

17 de outubro de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fantastisk med falsk markedsføring fra steff houlberg og snyden over for børn

Fantastisk med falsk markedsføring der skulle værre et lykke nummer i æsken med mørbradgryde for at vinde en elbil... sandsynligheden for at vinde er nok stort set nul ..men når man er 11 år er det en kæmpe skuffelse end ikke at få forsøget kan kun opfordre alle til at klage over at man tilkende giver noget på æskerne og så er det der ikke

20 de abril de 2018

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais