Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles geleverd volgens afspraak. Super goed materiaal, waardoor het zelfs voor iemand met beperkte ervaring prima te doen is. Via de WhatsApp tips en advies en interesse voor de voortgang. Kortom een... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zelfs vóór mijn aankoop werd ik heel behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan toen ik vragen had. Na mijn aankoop hebben ze ook interesse getoond in hoe alles verlopen was. Top service! En product... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De service en het online contact waren top. Echter de levering wat minder. Ze kunnen niet specifiek vertellen welke dag het geleverd wordt. Ook is het gat voor mijn kamado te klein gezaagd waardoor... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricante de Móveis

We zijn gespecialiseerd in het maken van complete bouwpakketten voor buitenkeukens, bars en Douglas overkappingen. Met een enthousiast team leveren we vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Bezoek onze showroom en ontdek wat we voor u kunnen betekenen, de koffie staat klaar.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

205 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed en simpel ontwerp tool

Goed en simpel ontwerp tool. Daarna bestellen en binnen een paar weken volledig geleverd. Alles netjes op maat gezaagd en alle schroeven erbij geleverd. Gewoon goed.

26 de junho de 2025

Super bedrijf.

Zeer goed bedrijf om je overkapping te bestellen, ze maken alles op maat en reageren heel snel op zowel de mail als whats app.
Ik raad die bedrijf zeker aan.

26 de junho de 2025

Goed geïnformeerd

Alleen langs geweest voor een offerte. Duidelijk en net te woord gestaan en geholpen. Uiteindelijk voor een ander type overkapping elders gekozen vanwege persoonlijke voorkeur.

6 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles is gewoon snel en soepel…

Alles is gewoon snel en soepel verlopen, kopen, ophalen allemaal geen probleem, zelfs achteraf nog wat extra's regelen, wordt direct door ze geregeld. Ik had een ¨Buitenkeuken Bouwpakket Kamado Model 83cm met stenenblad, dat zelfs ik als ICTer tot goed een mooi resultaat heb weten te maken -:), we zijn er supper blij mee. Dikke 9 voor steigerhoutje.nl

14 de junho de 2025

Buitenkeuken close

We hebben de buitenkeuken close als bouwpakket gekocht! Zijn goed te woord gestaan bij ons bezoek aan steigerhoutje zelf en ook tijdens het bouwen konden we met alle vragen bij ze terecht! Super blij met het eindresultaat!

12 de junho de 2025

Close buitenkeuken bij Stijgerhoutje

We zijn voordat we de keuken hebben besteld zijn we in Beek en Donk geweest om te kijken hoe ze er uit zien - daarbij goed geholpen door Jasper. Door de afwijkende maat van de bbq (en de aanpassingen die daarvoor nodig waren aan de buitenkeuken) hadden we wat kinderziektes, maar die zijn in onderling overleg prima opgelost.

17 de maio de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Onze overkapping door Steigerhoutje.nl…

Onze overkapping door Steigerhoutje.nl laten bezorgen en zelf gemonteerd. Het is wel een klus en hadden hier en daar wel wat zaagwerk, maar hebben een mooi eindresultaat. Communicatie met de heren, ook na de levering is uitstekend.

14 de maio de 2025

Een aanrader!

We zijn heel tevreden, het is een mooi robuust meubelstuk geworden dat snel geleverd is. De bezorger dacht creatief mee zodat het op de goede plek terecht kwam. Het blad is vlekbestendig wat heel fijn is.

12 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een op maat gemaakte buitenkeuken close.

Een op maat gemaakte buitenkeuken close besteld (3,90 meter breed). Tijdens het monteren bleek er één set regels van een klep te ontbreken. Na contact werden de regels alsnog supersnel nagestuurd. Klasse! Al het hout is van goede kwaliteit en er wordt ruim voldoende bevestigingsmateriaal meegeleverd. Het contact met Steigerhoutje loopt vlot en ze leveren een goede service. Ik ben in ieder geval ontzettend blij met het resultaat. Bedankt.

15 de abril de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Buiten BBQ Close-in pakket in elkaar…

Buiten BBQ Close-in pakket in elkaar gezet met 2 personen. Was wel even wat werk, handleiding niet altijd duidelijk, maar goede ondersteuning vanuit de leverancier Steigerhoutje zelf, telefonisch en via whatsapp. Resultaat is erg mooi en ook zeer praktisch. Ik ben er blij mee

14 de abril de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.