Een super mooi product, aangeboden door een ontzettend aardig en hulpvaardig team. Ontzettend blij met deze aankoop en de bbq is ook al top!
Veja o que dizem as avaliações
Alles geleverd volgens afspraak. Super goed materiaal, waardoor het zelfs voor iemand met beperkte ervaring prima te doen is. Via de WhatsApp tips en advies en interesse voor de voortgang. Kortom een... Ver mais
Zelfs vóór mijn aankoop werd ik heel behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan toen ik vragen had. Na mijn aankoop hebben ze ook interesse getoond in hoe alles verlopen was. Top service! En product... Ver mais
De service en het online contact waren top. Echter de levering wat minder. Ze kunnen niet specifiek vertellen welke dag het geleverd wordt. Ook is het gat voor mijn kamado te klein gezaagd waardoor... Ver mais
Detalhes da empresa
We zijn gespecialiseerd in het maken van complete bouwpakketten voor buitenkeukens, bars en Douglas overkappingen. Met een enthousiast team leveren we vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Bezoek onze showroom en ontdek wat we voor u kunnen betekenen, de koffie staat klaar.
Informações de contato
Beekerheide 10, 5741HC, Beek en donk, Holanda
- 0852129176
- info@stilt,nl
- steigerhoutje.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Mooi stookhout voor een leuke eerlijke…
Mooi stookhout voor een leuke eerlijke prijs.
Hiervoor wil ik graag mijn kachel aansteken. 5 sterren ☆☆☆☆☆

Prachtige houten terras vlonder
Prachtige houten terras vlonder en snel geplaatst.

Resposta da STILT
Een mooie inbouwkast voor mijn green…
Een mooie inbouwkast voor mijn green egg laten maken. Echt stevige en mooie kwaliteit. Goede service ook

Topper
Goede service, erg vriendelijk en goede kwaliteit. Echt een aanrader

Resposta da STILT
Wat een prettig bedrijf om zaken mee te…
Wat een prettig bedrijf om zaken mee te doen, heel duidelijke pro actieve communicatie en levering precies zoals afgesproken. Ik heb een buitenkeuken besteld welke voorgezaagd geleverd is. Moet hem nog in elkaar zetten maar vooralsnog is alles gegaan zoals verwacht. Ook het telefonisch contact was professioneel en zeer vriendelijk.

Resposta da STILT
Super snelle en fijne service
Super snelle en fijne service. Bedankt!

het hout is van exclusieve kwaliteit
het hout is van exclusieve kwaliteit

Helemaal top!
Goede communicatie, zeer klantvriendelijk en zeer tevreden met het eindproduct.! O

Top bar
Fraai product. Goede prijs. Goede service. Makkelijk te benaderen. Snelle reactie. Prima ervaring✌️

Resposta da STILT
Een zeer goede ervaring met steigerhoutje
Een zeer goede ervaring,een buitenkeuken met een duidelijke bouwtekening

Resposta da STILT
Mijn ervaring met Steigerhoutje.nl was heel positief.
Mijn ervaring met Steigerhoutje.nl was heel positief. Het team heeft echt aandacht voor detail en luistert goed naar wat je wilt. De loungebank die we hebben laten maken is precies zoals we hadden gehoopt, en het contact verliep soepel en prettig. Het is mooi om te zien dat ze hun vak met zoveel passie uitvoeren. Zeker een plek om in gedachten te houden als je iets op maat wilt laten maken.

Resposta da STILT
Fijne mensen met veel knowhow.
Fijne mensen met veel knowhow.

Resposta da STILT
Wat je van een goed bedrijf verwacht!
Goedemiddag, wij zijn heel tevreden over steigerhoutje.nl
Goede kwaliteit materiaal, maken vakkundige meubels, erg goede service en komen hun afspraken na.
Zeker aan te raden!

Een gratis lading hout…
Heel aardig dat we een gratis kuub hout kunnen halen, zo komen we goed de winter door👍🏼

Resposta da STILT
Ze hebben voor ons netjes werk…
Ze hebben voor ons netjes werk geleverd. Ook was er goed contact direct en na afloop ook met vragen vanuit ons. Wij zeggen top, blij met onze buitenkeuken/bar

Resposta da STILT
Heldere communicatie en super…
Heldere communicatie en super kwaliteit. Als je steigermeubels zoekt is dit het adres

Top leverancier ! 👍
Fijn bedrijf om mee te werken, alles zoals beloofd ! Kom zeker weer eens terug !

Resposta da STILT
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.