As pessoas também visitaram
Veldig fornøyd 🐣
Glimrande
Glimrande! Bra kundservice, bra produktutbud och lynrask leverans!
De fikset et nytt batterilokk gratis…
De fikset et nytt batterilokk gratis for oss, selv om produktet ble kjøpt for flere år siden. Svarte umiddelbart på epost. Bare positivt å si
Fikk raskt svar på spørsmålet kt svar på spørsmålet
Fikk raskt svar på spørsmålet
Elendig produkt og arrogant…
Elendig produkt og arrogant kundeservice. Jeg kjøpte en myggbekjemper, brukte den en måned forrige sesong, og lagret den etter anbefalte retningslinjer. I år virket den ikke.
Jeg tok kontakt med kundeservice hvor det er en hel liste man må krysse av at man har prøvd med produktet før man kan ta kontakt med dem, likevel åpner de svaret med den samme listen, og fortsetter å spørre for tredje og fjerde gang om jeg har satt i ledningen. Dessuten kan jeg ikke reklamere i følge dem, fordi produktet virket da jeg mottok det.
Fikk ingen hjelp av kundeservice da…
Fikk ingen hjelp av kundeservice da fakturaen jeg fikk fra Billie/klarna ikke inneholdt kontonummer for å betale. Fakturaen oppga kun et iban nummer, som var norsk og dermed kunne jeg ikke betale fra en norsk bank. Etter flere mailer frem og tilbake uten hjelp, fant jeg kontonummeret da jeg logget med inn hos Billie. Men kundeservice løftet ikke en finger for å hjelpe meg med dette.
Kan ikke anbefales
Varer leveres (i mitt tilfelle) fra Sverige, det kan gi forsinkelser på mer enn de 3-6 dager som de opplyser om. Har nå venter i mer enn 2 uker og ingenting skjer hos transportør.
Support vil ikke heve kjøpet før varen er returnert - catch 22. Helt håpløst å ha med å gjøre, kommer til å slette betaling via Visa!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.