Stick Avaliações 1.911

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick svar efter utlovad tid och man verkar kunnig om hur man bäst bekämpar malen (i mitt fall). Detta utan att propsa på mig en massa onödiga produkter. Sedan så dröjer det nog ett tag innan jag k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, utmärkt produkt som tog plattbaggarna jag fått bland torrvaror, man måste bara ha tålamod för dom har en tendens att komma tillbaka. Jag sprayade skåp och lådor och dom försvann men ko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket snabb leverans. Bra produkter som i alla hjälpt mig. Lite extra rödcederolja på cederträbitarna verkar hålla det mesta borta. Är det stora problem t ex i hyreshus krävs sanering och om det är... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja
  2. Loja "Faça Você Mesmo"
  3. Loja de Ferramentas

Nordens ledande internetbutik inom produkter för skadedjursbekämpning. Expertguider och produkter för att bli av med skadedjur. Myggmedel, snigelmedel, rödceder, mus- och råttfällor, silverfiskfällor, sorkfällor, malfällor, insektspray, produkter mot fåglar, getingspray, malmedel, flugspiraler, fästingkit mm. Trädgårdsprodukter och inomhusprodukter. 120 dagars öppet köp. Över 500.000 nöjda kunder!

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 70% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Behövde anmäla till ARN för att få returnera

Beställde produkter för att bekämpa vägglöss då jag misstänkte att jag hade drabbats. Efter att ha hämtat ut paketet blev det dock tydligt att det inte var vägglöss och därför ville jag ångra mitt köp.

Stick.se hävdade, och hävdar fortfarande, i strid mot distansavtalslagen att de inte kan ta emot retur av produkter för vägglöss i sina villkor.

Efter lång mailkonversation där de påstår att produkterna kan vara kontaminerade (även fast paketet eller produkternas emballage i paketet aldrig brutits eller varit inne i lägenheten) behövde jag anmäla dem till ARN för att till slut få rätt.

Tycker det är väldigt oseriöst att medvetet bryta mot distansavtalslagen och hoppas att kunderna inte vet sina rättigheter eller inte orkar driva målet.

För de som tror att de faktiskt försöker förhindra smittspridning kan jag berätta att jag tyvärr behövt läsa på mycket mer om vägglöss än jag velat. Det är högst osannolikt att vägglöss skulle kunna spridas på utsidan av obrutet emballage genom postgången.

27 de abril de 2025
logotipo da Stick

Resposta de Stick

Hej Paul,

Jag beklagar din tråkiga upplevelse! Kan glädjande meddela att vi efter ARNs rekommendation justerat butikens köpvillkor vad gäller ångerrätt för produkter mot vägglöss.
Grundfrågan, om risken för spridning av vägglöss ökar när produkter eller förpackningar har befunnit sig i en potentiellt drabbad miljö, är inte helt enkel. I den delen har vi dock inte ändrat vår bedömning; Vi anser fortsatt att det finns en ökad risk när produkter hanteras i en miljö där vägglöss förekommer, särskilt när det gäller produkter som är avsedda att attrahera dem. Det innebär i förlängningen en potentiell risk för vårt lager, vår personal samt andra kunder, även om sannolikheten för faktisk spridning är mycket låg. Konsekvenserna av en vägglusangrepp kan vara betydande, både ekonomiskt och psykiskt, vilket gör att även små risker behöver tas på allvar i denna typ av situation.

Det är bra att ARN har tagit upp och tagit ställning i frågan, det är precis det som är deras uppgift att vidare fastställa gränsdragningar i distansavtalslagen bl.a. ARN har gjort bedömningen att ångerrätten ska gälla i denna typ av situation, och det respekterar vi fullt ut.
För att förena detta med vårt ansvar gentemot andra kunder har vi därför valt att ta emot returer av dessa produkter, men att hantera dem separat och destruera dem istället för att återföra dem till lager. Det innebär en kostnad för oss, men vi ser det som en nödvändig anpassning för att både följa gällande regelverk och fortsatt kunna ta ett ansvar i frågor som rör smittspridning och trygg hantering.

Vi tar till oss av din feedback och har använt detta ärende för att förbättra både våra rutiner, köpvillkor och vår kommunikation framåt.

Toppen!

Tydliga beskrivningar, enkelt att beställa, snabb leverans hem till brevlådan

24 de março de 2026

Nöjd kund

Utmärkt medel som håller silverfiskar borta. Kompletterar städning när det är svårt att komma åt sprickor och vrår längs lister i gammalt hus.

18 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är jättenöjd med servicen

Jag är jättenöjd med servicen! Vi gjorde en reklamation i lördags och redan tidigt på måndagsmorgonen fick vi svar. De skickade snabbt ett nytt lock till den trasiga lampan utan krångel. Allt gick smidigt och kundtjänsten var väldigt trevlig och hjälpsam. Snabba puckar och riktigt bra bemötande. Rekommenderas varmt!

16 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.