Snelle levering. Goede kwaliteit stoffen. En als er iets fout gaat (in al die jaren 1x meegemaakt) dan is er een goede efficiënte klantenservice. Zeer tevreden!
Veja o que dizem as avaliações
Prettige website met duidelijke afbeeldingen en heldere informatie over de stof. Zeer goede kwaliteit stoffen, persoonlijk ging ik voor de 100% wol. Snelle en nette verzending, echter liet DHL op zich... Ver mais
Via website besteld. Er ging iets mis waardoor ik wel de betaling kon afronden, maar geen bevestigingsmail kreeg. Vlotte mailing over en heen met toevoeging bewijs van betaling. Volgende dag was de b... Ver mais
Mooie selectie stoffen op de site. Werd gezien de grootte van de order snel geleverd en de stoffen zijn allemaal precies zoals ik had verwacht van de foto’s. Geen verassingen, precies zoals ik had geh... Ver mais
Informações de contato
Thüringer Str. 1, 48527, Nordhorn, Alemanha
- 020 4990516
- service@stoffen-hemmers.nl
- stoffen-hemmers.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Patroon besteld
Patroon besteld, duurde wat lang
Maar ik ben tevreden over de kwaliteit van het product.
Prima communicatie over de bestelling
Prima communicatie over de bestelling. het moment van bezorging was een Verrassing. Mooie stoffen goede kwaliteit.
Mooie stoffen
Mooie stoffen, snelle levering. Goede prijs kwaliteit
Zulke mooie stoffen
Zulke mooie stoffen! Correcte verzending!
Duidelijk
Duidelijke omschrijving van de materialen. Kleuren komen overheen met de foto s op de site.
Snel geleverd en goede kwaliteit 👍
Fijne stof, goede kwaliteit. Mooie ruit.
Mooie stof. Goede levering.
Prachtige stof
Prachtige stof, geheel naar verwachting.
Snelle en correcte levering met track and trace.
Zeer tevreden
Mooie stoffen snelle levering en…
Mooie stoffen snelle levering en royale maatvoering
Snel en prima
De producten werden snel geleverd en waren goed verpakt.
Stof teddy
Stof teddy met madeliefjes gekocht echter op de achterzijde stof zit veel pluisjes die je er niet afkrijgt, soort van pullen.
Nieuwe stof ontvangen echter ook hier zit het op. Ik mag de stof retoursturen naar een adres in Nordhorn Duitsland. Verzendkosten zijn net zo duur als dat de stof gekost heeft. Jammer.
Noorderlichtstof
Het product is zoals het op de foto en de beschrijving staat. Snelle en correcte levering.
Kwaliteit van de stoffen is oké
Kwaliteit van de stoffen is oké.
Ze kiezen zelf een slechte levermethode. Het is niet duidelijk wanneer je pakket op wordt gestuurd en het heeft uiteindelijk maanden geduurd voordat ik mijn pakket heb ontvangen.
Ook waren ze heel associaal via de mail.
Was ik zelf ook boos? Ja, maar zij schoven alleen de schuld af op de bezorgservice.
Ook gaven ze informatie af die niet klopte.
Ik raad het niet aan om bij hen te bestellen.
Aanrader
Aanrader, goede kwaliteit, scherp geprijsd, ruime keuze en snel verzonden.
Snelle levering, mooie stevige stof. Niet te duur.
De stof kwam heel vlot na de…
De stof kwam heel vlot na de bestelling, was netjes verpakt en ook het opvolgen van transport verliep heel gemakkelijk. De stof zelf is superzacht, hemels voor mijn supergevoelige dochter....
De zes stoffen waren allemaal netjes…
De zes stoffen waren allemaal netjes bezorgd zoals ik ze besteld had!
reageert snel, goede service, goede kwaliteit
Gevonden wat ik zocht
Gevonden wat ik zocht. Besteld en ontvangen. Prima service