Snelle levering. Goede kwaliteit stoffen. En als er iets fout gaat (in al die jaren 1x meegemaakt) dan is er een goede efficiënte klantenservice. Zeer tevreden!
Veja o que dizem as avaliações
Prettige website met duidelijke afbeeldingen en heldere informatie over de stof. Zeer goede kwaliteit stoffen, persoonlijk ging ik voor de 100% wol. Snelle en nette verzending, echter liet DHL op zich... Ver mais
Via website besteld. Er ging iets mis waardoor ik wel de betaling kon afronden, maar geen bevestigingsmail kreeg. Vlotte mailing over en heen met toevoeging bewijs van betaling. Volgende dag was de b... Ver mais
Mooie selectie stoffen op de site. Werd gezien de grootte van de order snel geleverd en de stoffen zijn allemaal precies zoals ik had verwacht van de foto’s. Geen verassingen, precies zoals ik had geh... Ver mais
Informações de contato
Thüringer Str. 1, 48527, Nordhorn, Alemanha
- 020 4990516
- service@stoffen-hemmers.nl
- stoffen-hemmers.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede website
Goede website, mooie collectie stoffen en levering volgens aangegeven termijn.
prima alles in orde
top alles naar wens .en snelle levering
Wordt snel gehandeld ,je wordt goed op…
Wordt snel gehandeld ,je wordt goed op de hoogte gehouden. En het komt op de aangegeven datum
De Nicky velours ziet er prachtig uit
De Nicky velours ziet er prachtig uit! Kleur goed, kwaliteit goed.
En het was een snelle levering!
Snelle service en goede kwaliteit
Snelle service en goede kwaliteit
gekregen wat ik zocht.
Zeer vlugge bestelling, stoffen gekregen die ik besteld had. Zeer tevreden over kwaliteit.
Great selection of products to a fair…
Great selection of products to a fair price and fast shipping. I’m quite happy that I found here what I couldn’t find elsewhere.
Misleiding
Bij de Reststoflapjes zou moeten staan dat er afwijkende stoffen in het pakket zou kunnen zitten. Dan denk je dat je leuke gekleurde lapjes krijgt. Mooi voor kinderspeelgoed voor Unicef. Echter krijg ik, zwarte rib, zwart leer, dik grijs vilt. Creme plasticmateriaal. Bah. Wat moet ik daar mee. Heel misleidend. Ik ben van plan dit op Facebook te delen.
Het is allemaal in één keer goed…
Het is allemaal in één keer goed gegaan, juiste artikel en juiste materiaal in de opgegeven maten.
Bureau patroon
De bestelling verliep vlot en ook heel snel ontvangen .
Een uitstekend werkend bedrijf
Al het bestelde was er , proper ingepakt en volledig in orde.
niet alles dezelfde kwaliteit
Ik heb 4 dezelfde stofjes besteld in 4 kleuren 3 ervan prima dezelfde kwaliteit 1 ervan was gewoon dunner.
Ze leveren altijd correct de bestelde…
Ze leveren altijd correct de bestelde goederen . snel en betrouwbaar
Duidelijke website
Duidelijke website, goede kwaliteit stoffen en fournituren, snelle levering; dus GEEN deelleveringen.
Mooie stoffen en patronen
Heel mooie stof gevonden met origineel patroon voor een kinderbedje.
Perfect geleverd!!
Super snel geleverd.
Duidelijke website en vlotte…
Duidelijke website en vlotte afhandeling van mijn bestelling.
Vlotte bestelling
Vlotte bestelling