Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Handlede EN eneste gang hos stofkiosken. beholdte service mail men afmeldte den for få år tilbage. Fik her d.21.5.2026 et TRUSSEL mail. Ordret "videregivelse af dine data til SewIY GmbH" INGEN... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte fra Norge, og det står på nettsiden at moms var inkludert i betalingen. Nå har jeg fått melding om å betale moms på nytt gjennom posten, og når jeg forsøkte å få hjelp ang. saken så svares de... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer langt væk!! Ligesom Anita Lehmann Pier fik vi også annulleret vores ordre med en flot Halloween rabat. Uden begrundelse andet end at varerne ikke var på lager - mystisk, når man fortsat ka... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte mellem jul og nytår, og kan den 2. Januar afhente pakken, ingen unødig ophold i forsendelse eller andre irritationsmomenter - er faktisk overrasket over det er gået så hurtigt, nu de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hobbies
  2. Designer de interiores

Escrito pela empresa

Hjertelig velkommen hos stofkiosken.dk – din online-shop for både stoffer, metervarer og meget mere. Stoffer til alle syprojekter ... og det passende sytilbehør.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Jeg bestilte hos Stofkiosken d 31

Jeg bestilte hos Stofkiosken d 31. okt. og modtager en ordrebekræftelse på mail at ordren bliver leveret på 6-10 hverdage. Det er i dag d 17. november og jeg modtager en mail om at ordren bliver først leveret om yderligere tre uger. Det er totalt useriøst, og ikke første gang det sker. Kald det så ændringer af arbejdsgange eller hvad I vil, det virker mere som om der ikke er styr på noget som helst. Sidst jeg bestilte var i juli, og det måtte jeg rykke for flere gange, problemet med at kunne levere er åbenbart stadig ikke løst.

17 de novembro de 2022

Kære Pia Østergaard
Tak for din anmeldelse og jeg beklager det sene svar.
venligst send dit ordre/- kundeummer så tjekker jeg op på din sag.
På genhør!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig har jeg oplevet så dårlig…

Aldrig har jeg oplevet så dårlig service. Jeg har dags dato annulleret min ordre, da I overhovedet ikke svare på de to mails jeg har sendt til jer i denne uge. Jeg bestilte mine vare d. 31.10.2022, nu har vi d. 17.11.2022 og har stadig intet hørt eller modtaget fra jer.

17 de novembro de 2022

Kære Anette
Tak for din anmeldelse og jeg beklager meget det sene svar.
Der mangler et tal i dit ordrenummer, det skal have 8 cifre og ikke 7. Venligst tjek og send det korrigerede ordrenummer, så tjekker jeg med det samme op på din ordre.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Stof betalt men ikke leveret

Jeg har bestilt noget stof d.20.oktober. Jeg har endnu ikke modtaget min bestilling. Og pengene er trukket! Jeg har skrevet til kundeservice men det fungerer ikke. Ingen ved tilsyneladende hvor ordren er. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.

16 de novembro de 2022

Resposta da Stofkiosken

Venligst. Din pakke er lige straks på vej:

Date Time Parcel status GLS Location
28.11.2022 07:19 The parcel data was entered into the GLS IT system; the parcel was not yet handed over to GLS. Germany Tornesch

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det er nu 15 dage siden jeg bestilte…

Det er nu 15 dage siden jeg bestilte min pakke.
Når jeg tjekker min ordre status er den stadig under ekspedition...Det er virkelig frustrerende, da jeg snart har eksamen og skal bruge stoffet til min opgave. Så nu er jeg meget tidspresset og må overveje at lave min opgave delvist om.
Kære stofkiosken, vi er mange som regner med jer og i bliver nødt til at holde hvad i lover. Jeg håber virkelig at I får sat farten op snart.

Ordre nummer: 15803371
Caroline Wybrandt Bech

16 de novembro de 2022

Kære Caroline Wybrandt Bech
Tak for din anmeldelse og jeg beklager meget det sene svar.
Jeg har tjekket op på din ordre og ser, at du selv har annulleret din ordre højest sandsynlighed fordi, at vi ikke har kunnet levere din ordre rettidigt. Det beklager jeg yderset meget.
Du får det fulde beløb erstattet, hurtigst muligt.

Aaaalt for lang leveringstid

Nu har jeg ventet 1 måned på min bestilling, der står leveringstid er 5-10 hverdage.
Jeg bestiller enormt meget fra jer, jeg kan godt lide udvalget af stoffer, men jeg skifter sq snart til en anden hjemme, jeg tror aldrig jeg har oplevet at få en ordre indenfor forventet leveringstid.

Tak for jeres svar. Vil det så siger at én hel måned efter bestillingen og betalingen, er ordren ikke engang afsendt endnu?
Jeg skulle have brug det stof, jeg har bestilt, for 14 dage siden. Og har gået i håb om at den kom ind af døren nu her, men så siger I seriøst at den ikke engang er afsendt?
Virkelig useriøst.

14 de outubro de 2022

Kære KIM AGRI CHRISTENSEN
Ja, det er desværre sådan landet ligger at vi pt. har forlænget leveingstid. Jeg beklager meget.
Ønsker du en annullering af din ordre, hvis du ikke ønsker at vente længere, er det naturligvis fuldt forståligt.

Manglende pakke

Jeg har som utallige andre anmeldere herinde bestilt fra stofkiosken uden at modtage min pakke inden for den tidsramme de selv opstiller på siden.
Mine varer er bestilt d. 27.10.22 og skulle være ankommet senest d. 11.11.22. Der står at ordren stadig er under ekspedition. Synes simpelthen det er for dårligt. I skriver allerede en ualmindelig lang leveringstid uden at overholde det. Jeg har skrevet til kundeservice uden svar.

Mit bestillingsnummer: 15791584

27 de outubro de 2022

Kære Anne
Tak for din anmeldelse og jeg beklager det sene svar.
Jeg har tjekket op på din ordre og ser, at den er blevet sendt d. 7.11.22, men den har desværre ikke fået noget trackingnummer.
Jeg har netop spurgt på lageret og melder mig hurtigst muligt.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Stofkiosken.dk tilbyder kun lang leveringstid...

Stofkiosken.dk tager det for givet at kunden er helt ligeglad med hvor længe der går før man modtager varen...!
Deres leveringstid (fra Tyskland til Danmark) er minimum 3-4 uger. Det er helt uacceptabelt.
Jeg bestiller tit varer fra Holland, og de kommer altid i løbet af ca. 1 uge. Jeg går selvfølgelig ud fra at et firma i Tyskland gør ca. det samme eller i det mindste tilbyder det som en ud af flere muligheder. Der er nu gået over 3 uger og jeg har endnu ikke modtaget varen, og der er ingen tracking på pakken...
Den eneste grund til at jeg ikke giver dem 1 stjerne er at de har givet mig pengene tilbage - selvom jeg måske modtager varen engang i fremtiden.

16.11.: Tilføjelse efter nedenstående svar: Ja - jeg har fået pengene. Og i dag, efter 4 uger minus 1 dag, har jeg så endelig modtaget varen.

12 de novembro de 2022

Hej igen!
Tak for meldingen. Du må beholde varen gratis, som en undskyldning fra vores side, at pakken har været så forsinket.

Virkelig dårlig forretning

Virkelig dårlig forretning. Bestilte 5 knapper d. 26.11.'22 og i skrivende stund d. 11.11.'22 er de stadig ikke kommet frem. Har betalt 30 kr. for at få dem leveret.
Så her handler jeg ikke mere. man kan ikke komme i kontakt med dem pr. mail da deres fremsendte mail er en no-repley mail. Det forstår jeg godt, de må have mange kunder der klager over ikke at modtage deres varer til tiden. MEN PENGENE KAN DE GODT TRÆKKE.
ANBEFALER OVERHOVEDET IKKE DENNE FORRETNING. hold jeg langt væk, der findes mange andre gode forretninger der leverer indenfor et par dage.

Kære Lisa Lebrija
Jvf. vores korrespondance i denne uge har du fået det fulde beløb retur via PayPal.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Handel for guds skyld ikke hos…

Handel for guds skyld ikke hos *Stofkiosken

De overholder ikke deres leveringstider 6-10 dage, som jo faktisk er lang tid og så er de så frække at trække pengene allerede når man bestiller
Udover det, så er det umuligt at komme i kontakt med dem, de svarer overhovedet ikke på alle de mails man sender.
Jeg har nu annulleret min ordre og og er spændt på hvor længe jeg skal vente på mine penge
MEGA DÅRLIG SERVICE OG UNDER AL KRITIK

Kære Peter Hakonsen
Jvf. vores korrespondance per email i denne uge, er din ordre blevet annulleret efter ønske og det fulde beløb bliver returnret i dag dvs. at pengene er at se på din konto om et par dage.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg venter stadig på min ordre

Jeg venter stadig på min ordre og har intet hørt fra jer, selvom jeg har skrevet til jer.
Hvad er status på min ordre 15787356

Mvh Nicholas Nybro

Kære Nicholas Nybro
Tak for din anmeldese. Jvf. vores korrespondance per email i denne uge, har jeg skubbet din ordre helt frem i køen mht. afsending.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig behandlingDen har været meget dårlig

Den har været meget dårlig, i skriver i har sendt lædernåle for 14 dage siden, som blev betalt d.3/10 men har ikke fået dem endnu

3 de outubro de 2022

Kære Anna Grete Nielsen
Tak for din henvendelse og jeg beklager det sene svar!
Jeg har tjekket op på din bestilling og jeg kan se, at den blev sendt d. 28.10.2022.
Desværre er vores erfaring med det danske postvæsen, at en sådan forsendelse kan tage op til 3-15 arbejdsdagefør leveringen er i postkassen/ brevsprække.
Hvis ikke, genbestilligen med nålene er ankommet nu, da send venligst en melding i denne
korrespondance.

Fortsat god dag!

Elendige leveringstider

Jeg vil meget nødigt anbefale andre at handle herfra. Jeg oplever ikke andet end dårlige undskyldninger om danmarks postsystem. Men jeg har bestilt samme tid fra lande langt længere væk, og fået indenfor 4 dage. Det jeg bestilte herfra er 3 uger siden, og stadig ingenting modtaget.
Jeg bestilte mine varer den 21. okt.
Får jeg mine penge retur eller hvad? Jeg er ikke længere interesseret i jeres produkt.

8 de novembro de 2022

Kære Andy Christensen
Tak for henvendelsen og jeg beklager meget.
Du får erstattet det fulde beløb hurtigst muligt.
Hvis pakken skulle ankomme, venligst afvis den ved ankomst.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte to stykker stof. Leveringen var lidt langsom men inden for de lovede 10 dage. Der var dog en fejl i printet som vendte forkert på det ene stykke. Jeg skrev til kundeservice og fik svar inden for 5 min med en beklagelse og lovning på afsendelse af et nyt stykke. Super service 😊

2 de novembro de 2022

Kære Miss Nadja Jensen
Mange tak for din positive anmeldelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man skal virkelig have god tid når man…

Man skal virkelig have god tid når man bestiller ved dem. Og endnu bedre tid, hvis man mailer dem. Jeg fik forkert leverede mål af stof, og fik ikke svar i evigheder. Nu sidder jeg så og venter på det stof jeg har betalt for, og som de var evigheder om at sende, evigheder om at svare på, og stadig ikke har sendt - tænker ikke jeg får det, så jeg kan bruge det til tiltænkte.

31 de outubro de 2022

Kære Mariann Dyhrberg Christensen
Tak for din anmeldelse og jeg beklager meget.
Venligst send mig dit ordre/- eller kundenummer, så tjekker jeg op med det samme. Jeg har fundet 3 ordrer med dit fornavn, men har brug for mere info venligst, så jeg kan se på den korrekte ordre.

Der er konstant problemer

Der er konstant problemer med stofkiosken - jeg er så træt af dem!

D 29/7-2022 lavede jeg en ordre (15609159) på over 1000 kr, som jeg annulleret igen SAMME DAG, min penge er stadig ikke kommet tilbage - trods gentagne forsøg på at kontakte dem, får jeg bare en “vi kigger på sagen og vender tilbage hurtigst muligt”-mail.

Og nu er der så skete fejl igen - d. 23/10 oprettet jeg en ordre (15783108) og men har stadig ikke modtaget en faktura eller forsendelses info endnu, så skriver til stofkiosken for at høre, hvor min ordre bliver af. Jeg får svar her til morgen, den er åbenbart blevet annulleret uden min vidne og Selvfølgelig har de sørget for at trække pengene fra min konto, men ikke give mine penge retur.
Men på Min profil står denne ordre stadig som aktiv, så hvis den er annulleret, hvorfor kan jeg ikke ser det? Og hvor er min penge?

Og forrige gang, jeg bestilte fra stofkiosken, måtte jeg igen selv skrive og spørge hvor min pakke var. Den havde de så glemt at sende afsted og den endte med at være en uge forsinket.

Der er konstant rod med et eller andet, har oplevet det med flere af mine ordrer og på trods af et rigtigt godt sortiment (som jeg er meget begejstret for), tester stofkiosken virkelig min tålmodighed.

Deres kundeservice er så elendigt, man kan kun få fat på dem via e-mail og der kan gå flere ugers mellem svar tilbage.

Igen jeg er rigtigt glad for deres fantastiske sortiment - men handl kun hos stofkiosken, hvis du har virkelig god tålmodighed og god tid til at vente på din bestilling.

28/11 Update på stofkioskens svar: stofkiosken har selv erkendt, at de har lavet en fejl og jeg får mine penge igen (som man kan se på deres svar) men nu har de trukket erkendelse tilbage og jeg får IKKE mine penge igen - hvad sker der?!

1 de novembro de 2022

Kære Fredericke Kellberg
Tak for din anmeldese.
Nu jeg holdt møde med min chef og vores ansvarlige fra bogholderiet. Allerførst vil vi gerne undskylde for, at tilbagemeldingen er trukket ud og hele forløbet.
Vi forstår din frustration, vi har dobbelttjekket og vi har overført pengene/ 1009,20 kr. og vi har ikke trukket dem igen.
Venligst se bilag med vores krediteringsbevis i emailen som jeg har sendt dig i dag.
Vi har returneret pengene til den konto, som pengene blev trukket fra. Vores bogholderiansvarlige nævner, at hvis dit kreditkort- hvortil vi
har returneret pengene- var udløbet netop omkring den tid, kan det være grunden.
Venligst kontakt din bank om sagens videre forløb. Banken er mere end velkommen til at kontakte vores bogholderi desangående og vi
fremviser dem gerne vores bilag mht. krediteringen af de 1009,20 kr.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen svarer og jeg venter stadig

Jeg bestilte for meget lang tid siden et bølgebånd, som jeg virkelig står og mangler.

Jeg venter og venter. Jeg kontakter kundeservice flere gange. Efter lang tid for jeg at vide, at pakken er blevet sendt retur.

En uge efter at jeg ihærdigt har prøvet at kontakte dem igen, bliver jeg spurgt om, jeg vil have pakken gensendt.

Det vil jeg gerne.
Det er nu 2 uger siden, at jeg sagde ja til dette.
Jeg har ikke hørt noget, jeg skriver hver dag (se nedenstående) men har IKKE ENGANG MODTAGET ET SVAR.
19/10: Jeg kontakter kundeservice på mail
24/10: Jeg kontakter kundeservice på mail - intet svar
26/10: Jeg kontakter kundeservice på mail - intet svar
27/10: Jeg kontakter kundeservice på mail - intet svar
31/10: Jeg kontakter kundeservice på mail - intet svar

Ovenstående mail er stadig ubesvaret, min pakke er stadig ikke blevet sendt, og jeg ved ikke hvad jeg mere skal gøre.

Jeg kan ikke opgive et ordrenummer, fordi jeg har ikke engang fået et. I kan tjekke jeres mailboks.

Det er meget lang tid jeg har ventet.
Pakken blev oprindelig bestilt tilbage i september måned.
Jeg ville sætte stor pris på hurtig support

31 de outubro de 2022

Kære Lea Bindesbøll
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget og har ledt og ledt efter dine emails og finder kun dette svar på din din email, se venligst her nedenfor, fra. 26.10.
Ønsker du de 3 m og 2 m sendt? Vi har desværre ikke sammenhægende 5 m.
Venligst send en melding retur her.

26. okt 12:32
Kære Lea Bindesbøll
Jeg beklager meget.
Bølgebånd, 100 mm – transparent | Gerster, kan sendes som 3 m og 2 m.
Ønsker du dette?
Venligst send en melding og jeg giver besked til lageret asap.

Signe

- Dit helpdesk-team hos stofkiosken.dk -

kundeservice@stofkiosken.dk (mailto:kundeservice@stofkiosken.dk)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gode produkter og god service ⭐️

Har handlet mange gange ved Stofkiosken, og altid modtaget min levering indenfor 3-5 dage (afhængig af hvilken dag jeg bestilte på). Produkterne har altid været fejlfri og i god kvalitet.
Ved min seneste bestilling blev jeg oplyst min ordrebekræftelse at levering ville være imellem 8-11 hverdage. I samme mail var det oplyst at Stofkiosken er ved at optimere både deres lager og software, hvilket giver den længere leveringstid. Jeg bestilte lørdag den 1. Oktober og modtog min ordre den 24. Oktober, trækker man weekenderne fra giver det 16 hverdage, så en uge længere end beregnet. Jeg skrev til kundeservice og fik hurtigt et svar at de ville finde min ordre frem. Jeg fik først nærlæst min mail efter er par dage og ærgrede mig lidt over jeg ikke havde set det før.
En hjælpe til kunder kunne evt. være at lave et pop-up vindue på forsiden og ved betaling at man skal forvente længere leveringstid.

24 de outubro de 2022

Kære Dahl
Mange tak for din anmeldelse og feedback!
Det er en god ide som jeg vil give videre i organisationen her.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvor dårligt kan det blive!

Hvor dårligt kan det blive!
Jeg har stadig ikke modtaget min pakke efter laaaang tids venten.
15759975 er bestllingsnummer.

27 de outubro de 2022

Kære Tine
Tak for din anmeldelse og jeg beklager det sene svar!
Jeg har tjekket op på din bestilling og jeg kan se, at den blev sendt d. 21.10.2022.
Desværre er vores erfaring med det danske postvæsen, at en sådan forsendelse- med almindelig post og uden trackingnummer-, kan tage fra 3-15 arbejdsdage før leveringen er i postkassen.
Jeg krydser fingre for, at den er ankommer hurtigere.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min go-to stofbutik

Min go-to stofbutik. Har handlet ved dem mange gange, stoffet er altid i god kvalitet og ankommer hurtigt. De få gange, der har været problemer (fejl i ordre o.l.) svarer de hurtigt og er klar på at finde en løsning hurtigst muligt.

25 de outubro de 2022

Kære frederikke Vejen
Mange tak for din postitive anmeldelse. Det er rart at høre, at du er tilfreds med os og vores kundeservice.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nu er det 10 dage siden jeg fik en mail…

Nu er det 10 dage siden jeg fik en mail på at min varer var overgivet til pakketransport og
Har stadig ikke modtaget min bestilling på rynkebånd
Kundenummer: / Bestillingsnummer: 15704183 / Bestillingsdato 16.09.2022 13:31

24 de outubro de 2022

Kære Lisbeth Ringsted Buch
Tak for din anmeldelsen og jeg beklager det sene svar!
Jeg har tjekket op på din bestilling og jeg kan se, at den blev sendt d. 14.10.2022.
Jeg krydser fingre for, at den er ankommer hurtigere.
God dag!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais