Handlede EN eneste gang hos stofkiosken. beholdte service mail men afmeldte den for få år tilbage. Fik her d.21.5.2026 et TRUSSEL mail. Ordret "videregivelse af dine data til SewIY GmbH" INGEN... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte fra Norge, og det står på nettsiden at moms var inkludert i betalingen. Nå har jeg fått melding om å betale moms på nytt gjennom posten, og når jeg forsøkte å få hjelp ang. saken så svares de... Ver mais
A empresa respondeu
Hold jer langt væk!! Ligesom Anita Lehmann Pier fik vi også annulleret vores ordre med en flot Halloween rabat. Uden begrundelse andet end at varerne ikke var på lager - mystisk, når man fortsat ka... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte mellem jul og nytår, og kan den 2. Januar afhente pakken, ingen unødig ophold i forsendelse eller andre irritationsmomenter - er faktisk overrasket over det er gået så hurtigt, nu de... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hjertelig velkommen hos stofkiosken.dk – din online-shop for både stoffer, metervarer og meget mere. Stoffer til alle syprojekter ... og det passende sytilbehør.
Informações de contato
Osterbrooksweg 35-45, 22869, Schenefeld, Alemanha
- +45 89 880 279
- kundeservice@stofkiosken.dk
- stofkiosken.dk
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ingen ordrebekræftelse eller mailadresse
Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse og kan ikke finde en mailadresse til firmaet.
Det er lidt utrygt.
Jeg kan ikke se status på levering, når jeg ikke har modtaget et ordrenummer

Ordrebekræftigelse ikke modtaget
Jeg har i dag bestilt noget stof gennem hjemmesiden, men har endnu ikke modtaget en ordrebekræftigelse, hverken i indbakke eller spam….

Jeg bestiller noget stof
Jeg bestiller noget stof, ca d.15 august, modtager ingen ordrerbekræftelse over mail, selvom der står på hjemmesiden den burde være kommet. Jeg skriver derfor til deres kundeservice på mail, hvor jeg så får at vide de har ferie indtil d. 31/8, så nu skal jeg måske vente 2 uger med overhovedet at få et svar. Men de har selvfølgelig trukket pengene. Meget skuffende.

Manglende ordrebekræftelse…
Jeg venter stadig på ordrebekræftelse på ordre nr. 30246282 af 15/8. Hvornår kommer den mon???
Tak for hurtig respons - efter mit opslag herinde...

Resposta da Stofkiosken
Min bekymring er at ser ik er adresse…
Min bekymring er at ser ik er adresse eller telefonnummer, kun mail kontakt og jeg har ik fået kvittering på mit køb, heller ikke i spam. Manglende adresse og telefonnummer er en advarsel om fup-firma.

Manglende ordrebekræftelse
Bestilte i weekenden, men har intet modtaget af ordrebekræftelse... Pengene er dog trukket. Virkelig dårlig stil!

Resposta da Stofkiosken
Få man ingen ordrebekræftelse!
Få man ingen ordrebekræftelse!? Jeg har bestilt en pakke i weekenden og den eneste grund til, at jeg har ordrenummer el. butikkens ordrereference er, fordi jeg har betalt med Klarna 🤬

Modtog ordrebekræftelse
Modtog ordrebekræftelse, og trackingnummer så jeg kunne følge pakken. Pakken var hos mig præcis 1 uge efter bestilling, og er positivt overrasket over hvor flot stoffet er i virkeligheden.
Lækker hjemmeside med stoffer til en…
Lækker hjemmeside med stoffer til en overkommelig pris. Ordrebekræftelse kom ikke i første omgang. Jeg skrev til kundeservice, og fik hurtigt tilsendt den. Nu venter jeg spændt på stoffet.

Resposta da Stofkiosken
En skam at det ikke bare køre.
Får ingen ordrebekræftigelse. Pengene bliver trukket inden pakken bliver afsendt.
I mellemtiden får de udsolgt af noget af det jeg har købt.
Der bliver ikke givet besked om det, før pakken er afsendt. Pengene for det bliver tilbagebetalt efter en uge.
Synd, at der skal være så meget bøvl og spekulationer undervejs, når de har så mange fine ting.
Kan muligvis finde på at bestille derfra igen, men kun hvis tingene ikke kan fåes andetsteds.

Fin oplevelse
Fin oplevelse, og god service fra kundeservice.
Jeg blev lidt nervøs da jeg ikke havde modtaget en ordrebekræftelse dagen efter bestilling, og jeg havde læst nogle dårlige anmeldelser. Men så skrev jeg til kundeservice, der sendte ordrebekræftelse, tracking og opfølgning her til sidst hvor ordren skulle være leveret. Da det leveres fra et andet land synes jeg en uges leveringstid er helt fint.

Hold dig væk fra Stofkiosken
Bestiller, får ingen bekræftigelse, pengene bliver trukket 😵
Du kan ikke ringe til dem. Skriver mail og får blot et link til pakken.
Den er stadig ikke kommet, nu er der gået 1 måned.

Resposta da Stofkiosken
Pas på når du handler hos dette firma
Jeg blev dirigeret at godkende købet via Mit.Id flere gange, men ingen ordrebekræftelse. Det var som at betale det samme køb flere gange. Banken har heldigvis blokeret mit kort.
Update: Pengene var ikke trukket fra min konto, der var mistanke om snydt, så banken har spæret mit kort. Deres system blev ved med at kræve min godkendelse via mit.id flere gange for det samme køb.

Resposta da Stofkiosken
Alt perfekt og fin service
Ja hvad kan jeg sige andet end super service og virkelig gode til at håndtere uheldige sager som min. I min første pakken med stoffarver i, var den ene gået i stykker så der var gul farve over alt. Jeg sendte så et billede af det. Og ja der går et par dage, men pyt ingen stress der og ved jo at Stofkiosken er hollandsk/tysk vist. Fik så en besked hvor jeg kunne vælge at få pengene retur eller vælge en ny vare. Jeg valgte så storfarve igen og den hentede jeg så i fredags og alt er perfekt. Kommunikationen har fungeret fint. Så tak for det.

Resposta da Stofkiosken
Ingen problemer og lækkert stof
Rigtig god oplevelse. Flot flot stof og det kom indenfor den angivne tid. Fin information med trackingnummer, så pakken kunne følges. Det er ikke sidste gang, jeg handler her 👍🏻

Resposta da Stofkiosken
hvorfor skal man logge ind for at…
hvorfor skal man logge ind for at handle eller bare kigge på stoffer det plejer man ikke at skulle

Resposta da Stofkiosken
Modtog efter 3 ugers ventetid mine…
Modtog efter 3 ugers ventetid mine stofprøver. Tænker det skylde at de kommer fra Holland og ikke Danmark, som navn og hjemmeside ellers indikere.
Jeg har ikke mod på at bestille ydeligere nu

Hjälp med rabattkod
Hade problem med att använd rabattkod vid beställning. Direkt efter lagt beställning skrev jag till kundservice_tyg.se
Fick snabbt svar att de skulle hjälpa mig manuellt.
Tack Signe för bra service!!
Tygerna fick jag efter 5 dagar, snabb leverans, som vanligt.

Resposta da Stofkiosken
Fik fat i noget godt regntæt stof til…
Fik fat i noget godt regntæt stof til at sy dækken til mine cykelkurve.
Mine varer kom hurtigt.

Ekstrem langsom forsendelse.
Det er let at give skylden til PostNord når der er stofprøver som aldrig kommer. Men som professionel virksomhed bør man simpelthen ikke sende vareprøver eller vare med almindelig post.
Jeg bestilte stofprøver som efter tre uger endnu ikke var kommet. Beskeden fra Stofkiosken var at det tog 8-15 dage med PostNord standard post. Men hvorfor bruger I overhovedet stabdardpost. Alle andre sender så det ligger hos kunden max 3 dage senere og så man kan følge sin pakke. Og så at skyde skylden på PostNord. Det er så uprofessionelt det kan blive.
Jeg endte med at få gensendt prøverne men nu er det stof jeg drømte om udsolgt. Tak for det. Samtidigt modtager jeg reklame mails med rabatkoder, men det kan jeg ikke bruge til noget, når I ikke engang kan finde ud af at sende en stofprøve.
Kundeservice er også langsom og ikke særligt imødekommende. Uprofessionelt. Så kan man have nok så mange spændende produkter, men når logistikken og kundeservice efterlader skuffede kunder, så har man et fundamentalt problem som virksomhed.

Resposta da Stofkiosken
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.