Handlede EN eneste gang hos stofkiosken. beholdte service mail men afmeldte den for få år tilbage. Fik her d.21.5.2026 et TRUSSEL mail. Ordret "videregivelse af dine data til SewIY GmbH" INGEN... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Hold jer langt væk!! Ligesom Anita Lehmann Pier fik vi også annulleret vores ordre med en flot Halloween rabat. Uden begrundelse andet end at varerne ikke var på lager - mystisk, når man fortsat ka... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte mellem jul og nytår, og kan den 2. Januar afhente pakken, ingen unødig ophold i forsendelse eller andre irritationsmomenter - er faktisk overrasket over det er gået så hurtigt, nu de... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hjertelig velkommen hos stofkiosken.dk – din online-shop for både stoffer, metervarer og meget mere. Stoffer til alle syprojekter ... og det passende sytilbehør.
Informações de contato
Osterbrooksweg 35-45, 22869, Schenefeld, Alemanha
- +45 89 880 279
- kundeservice@stofkiosken.dk
- stofkiosken.dk
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ikke muligt at komme i kontakt med dem…
Ikke muligt at komme i kontakt med dem på telefon. Alene derfor vil jeg ikke at bestille der.
Ingen dansk adresse. Hvis man leder længe nok finder jeg en tysk.

Lang leveringstid
Har bestilt nogle stofprøver, som alle var rigtige fine. Desværre tog det en del tid for dem at ankomme, og varerne var blevet udsolgt i mellemtiden.. Så er det jo ligemeget med stofprøver..

Utrolig dårlig kundeservice.
Utrolig dårlig kundeservice.
Jeg har 2 gange nu oplevet at skulle bestille stofprøver fra deres hjemmeside. Begge gange kommer brevet med stofprøver nogle dage for sent, end hvad der står under leveringstid. Derudover er der også sket det begge gange at de stofprøver jeg har bestilt er udgået fra deres sortiment når brevet når frem!!! Spild af penge for så at få stofprøver jeg ikke kan bruge til noget som helst. Kunne man derfor ikke i stedet skrive en mail til kunden, og gøre dem opmærksom på at det valgte stof snart udgår fra deres sortiment!

20 dages levering!
Jeg må desværre melde mig til den dårlige anmeldelse.
Når jeg bestiller 2 stk lynlåse som jeg helst skal bruge hurtigt, og de siger det kommer inden for 7-10 dage, som iøvrigt er i den lange ende af leveringstid, så forventer jeg at se den i hvert fald efter 10 dage. Nu er det gået 13 dage, og jeg skal bruge de her lynlåse asap. Jeg kan se der er andre kunder der har skrevet om lignende ikke eksisterende levering inden for de sidste 2 dage, og havde jeg læst dem også (selvom jeg faktisk tjekkede trustpilot inden), så ville jeg nok ikke have bestilt fra denne hjemmeside. Men jeg kan desværre ikke anbefale sådan en butik.
Jeg har også skrevet til kundeservice for 3 dage siden- ingen respons! :(
Siden svar fra jer, så kan jeg opdatere at fik varen 09.03.23. Så i burde ikke sige at det tager mellem 7-10 dage, hvis i ved at jeres postleverandør som regel har længere leveringstider, så skrive det!
Jeg har nu fundet andre lynlås, må jeg sende disse retur?

fupfirma
Har købt et mønster og betalt men aldrig modtaget det. Det er ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. De svarer ikke på mailforespørgsel og telefonnr. er ikke i brug.

Resposta da Stofkiosken
Jeg bestilte nogle nåle til en…
Jeg bestilte nogle nåle til en symaskine i starten af februar og nu er der næsten gået en måned, der er blevet trækket penge fra min konto og har ikke fået nogen gmail omkring forsendelsen. Mega fup!

Manglende varre og.penge.
Hej bestilte en varre i januar som jeg ikke har fået. Har skrevet til dem i 4 uger nu. De skriver jeg skal ha tålmodighed. Vil bare gerne ha mine penge retur. Dette er åbenbart umuligt. Total dårlig stil. De svarer ikke mere på mine mail. Kan ikke anbefale dette firma.har nu talt med bank og de kan heller ikke se dem. Send mig venligt et dokument på hvor i har returneret mine penge til. For det er ikke min konto. Nu svare de dog at jeg skal gå i min bank igen. Der har jeg været og de kan intet finde. Nu skal min sag op på et møde d. 20 marts. Har aldrig hørt noget så mærkeligt. Mvh. Ulla jeg har ikke fået noget bevis på at pengene er returneret og har stadig ikke modtaget en øre. Så hvor de er sendt til ved jeg og min bank ikke. Mvh. Og har stadig ikke modtaget hverken penge eller varre trods jeg har været i bank flere gange og sendt diverse konto nr. Fusk firma. Øv øv. Mvh.nu er de stoppet med at svare trods jeg har gjort alt hvad er muligt. Fusk firma. Aldrig mere. Mvh

Fantastisk service
Fantastisk service.
Ordren blev væk hos Posten men dukkede så op efter næsten 3 uger. Stofkiosken havde da sendt en erstatningspakke som de så ikke vil have betaling for pga langsommelig post.
Det er da fantastisk. Signe skal være månedens medarbejder !!!

firma fub og svindel
firma fub og svindel
jeg har den 26/1-2023 bestilt nogle stof prøver
man har trukket pengen fra min konto
jeg har aldrig modtaget prøverne
man har efterfølgerne spurt til ordrenr. det har jeg oplyst men der sker ikke mere
varene kommer ikke dette drejer sig om 30 kr. til en forsendelse det kan jeg overleve
men har man købt for mange penge og de trækker penge på kontoen inden varen er sendt det må man ikke
så til andre tænk jer om inden i handler ved stofkioskes dette er er et fub firma

Laaaaaaaaang leveringstid
Hvis du bestiller noget skal man lige være forberedt på at der kan gå op til 2 måneder før du modtager det… og skylden bliver bare smidt på postvæsnet, er med på at de ikke er det hurtigste men alle andre firmaet kan da leverer indenfor en uge (mange dag til dag) med det samme postvæsen….

Resposta da Stofkiosken
Fupfirma der tager dine penge
Fupfirma der tager dine penge og påstår at have afsendt varen men du modtager aldrig noget fra dem.

Resposta da Stofkiosken
Hurtig, venlig og effektiv kundeservice :-)
Jeg havde ved en fejl bestilt for lidt stof og havde dermed opbrugt min rabatkode. Efter jeg havde kontaktet kundesupport (Signe), fik jeg en meget hurtig og professionel respons på min henvendelse. Jeg fik uden problemer ombestilt en ny sending stof med den gamle rabatkode oveni! Tak for en god oplevelse!

fun og svindel firma
Kvitteringsnummer 2300059567
Dato 27.01.2023
Kundenummer 8383884
Bearbejdelse WebShop

Resposta da Stofkiosken
Venlig, nem og hurtig service
Fantastisk venlig, nem og hurtig service, da jeg ville efterbestille nogle varer.

Hvorfor vil man ikke acceptere min mail adesse som jeg har brugt 20-30 gange
Det gjorde servicen ikke i dag. Min mailadresser er ikke blevet accepteret. Jeg har handlet hos jer mere end 20 gange, med denne mail adresse

Fantastisk god service
Fantastisk god service, og flotte varer.

Resposta da Stofkiosken
Rigtig gode priser for stof i høj…
Rigtig gode priser for stof i høj kvalitet.
Service ville være endnu bedre, hvis det var muligt at opnå telefonisk kontakt.

Resposta da Stofkiosken
God oplevelse med hurtig levering
God oplevelse med hurtig levering. Jeg var lidt tilbageholdende med at købe til at starte med, grundet alle de dårlige anmeldelser med dårlig eller lang levering mv. Da jeg virkelig var fan af stoffet bestilte jeg alligevel og det er jeg rigtig glad for. 3 dage efter bestilling fik jeg mail om at pakken var overdraget til GLS og 4 dage senere blev den leveret på min adresse. All-in-all tog det 7 dage fra bestilling til levering, hvilket jo faktisk er rigtig fint! At de kun får 4 stjerner er fordi det ene stof jeg købte, er fyldt med glitter hvilket man ikke kunne se på billedet på deres hjemmeside.

IKKE bestill til Norge
Bestilte fra Norge, og det står på nettsiden at moms var inkludert i betalingen. Nå har jeg fått melding om å betale moms på nytt gjennom posten, og når jeg forsøkte å få hjelp ang. saken så svares det ikke på mail. Umulig å få taket i kundeservice og har allerede ventet en uke siden uten svar. Også umulig å finne ur hvordan man kan ta kontakt til å begynne med.

Resposta da Stofkiosken
Snyder med tilbud og rabat
Jeg er meget skuffet og en smule chokeret at butikken kan snyde med deres tilbudsvarer på sådan en måde. I webshoppen vises store rabatter og når du køber (lidt ekstra pga. rabatterne selvfølgeligt) bliver du overrasket når i den sidste ende betaler du fuld pris. Jeg købt 2 varer med gode rabatter (ca. 50%). Ordrebekræftelse kom ikke med det samme (som er alm kutyme) og jeg skulle lede i flere dage på kontaktoplysninger til kundeservice (de har kun svar på nogle spørgsmål som ligger permanent på siden, men ingen telefon eller e-mail). Endeligt kontaktede jeg dem pr. E-mail som var på internettet og 3 dage efter sender de både ordrebekræftelsen og automatisk besked om varen er afsendt. Først når varen er kommet frem opdager jeg at jeg købt begge varer med fuld pris uden rabatter da på tidspunkt af ordrebekræftelsen rabatterne var ikke længere gældende. Jeg har ikke taget billede af min ordre da jeg kunne ikke forvente at man kunne blive snydt på den måde, derfor kan jeg ikke bevise at på skærmen købesum var knap 500 (da dette var Max budget og ). Med sådan en oplevelse i bagagen vil jeg aldrig købe hos Stofkiosken igen og fraråder jer andre! Hvis nogle af jer vælger alligevel handle der så forbered jer til ballader og for Gudsskyld tag printscreen af jeres ordre før klikke på “køb”, så I har en bevis på hvad i købt, hvor meget i har bestilt og hvad kostede det på købetidspunktet. (Min ref.num.er 2300035229

Resposta da Stofkiosken
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.