Stööks - stooks.se Avaliações 1.142

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft flera par samma märke Köpte första par från Finland sedan hittade jag er och var jätte glad Skorna har kvalitet Håller länge och är varma helt underbart Ni levererade snabbt vilken är ett sto... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag tycker att remmarna är jättebra eftersom jag har problem med knät efter en korsbandsoperation. Åldern som pensionär gör mig lite stelare så självklart ett poäng även där! Jag är mycket aktiv i sko... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados

Sobre Stööks - stooks.se

Stööks är ett snart hundraårigt familjeföretag inom skoförsäljning. Hos Stööks finner du ett stort utbud av skor för dam, herr och barn. Även fritidskläder och väskor finns i våran webbshop samt fysiska butik i Hammarstrand. Vi strävar efter att ge alla våra kunder ett professionellt bemötande oavsett om det är i butiken, via mejl eller telefon. Du ska känna dig trygg när du handlar hos Stööks, både i vår fysiska butik och vår skobutik online. Skor Icebug Skechers

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Företaget är inte kundvänligt

Företaget är inte kundvänligt, svarar inte på telefon eller på mail. Har gjort otaliga kontaktförsök. På grund härav kan du som e-handelskund inte få vägledning om ditt skoköp som t.ex storlek, passform och egenskaper. Jag tvingades till slut returnera kängorna. Då kom responsen från företaget att jag måste betala returfrakten. Det var första och sista gången jag handlade på Stööks.

30 de abril de 2026

Oerhört oseriöst företag

Oerhört oseriöst företag, har handlat från dem två gånger och blivit besviken båda gångerna.

Första gången reklamerade jag ett par sandaler där sulan på den ena skon föll samman, trots få användningar. Mailade och skickade bilder säkert fem gånger utan att få svar innan jag gav upp.

Köpte ett par sandaler i storlek 42 nyligen. Fick storlek 41. Mailade flera gånger, inget svar. Skrev en lapp och lade i paketet att jag har försökt att komma i kontakt med dem.

Välj en annan butik, oerhört dålig service.

29 de março de 2026

Otroligt dålig kundservice.

Otroligt dålig kundservice.
Jag har försökt få kontakt med butiken i en veckas tid utan resultat. Jag har ringt varje dag på deras telefontid och fått svaret att "de inte kan ta emot mitt samtal just nu, vänligen försök senare" varenda gång. Jag har mejlat och fyllt i kontaktformulär utan att få återkoppling. Jag har köpt ett par Icebugs förra hösten som jag önskar reklamera då de redan gått sönder i en söm. Bättre att beställa från Zalando eller Footway. Rimliga priser och supertrevlig kundservice!

21 de fevereiro de 2026

Varning!

Varning!
Leverade ett par värmestrumpor där laddaren var trasig. Trots upprepade mail så svara dom inte. Samma sak vid försök att ringa kundtjänst. Blir bortkopplad varje gång.

30 de janeiro de 2026

Skickades till fel ombud

Skickades till fel ombud. Fick åka 3 mil extra för att hämta. Fraktbolaget sa att jag skulle ta kontakt med Stööks. Gjorde så men dom behagade inte svara alls.
Tyckte väl att jag gnällde..

6 de janeiro de 2026

Dyra returkostnader

I början fungerade min beställning bra. Sedan skulle jag returnera ett par skor av två som jag hade köpt. Innan jag returnerade skorna kontaktade jag Rickard från Stööks. Det räckte med att bara betala det ena paret och drar bort summan av det andra. Efter ett tag fick jag både mail och brev av Svea med väldigt otydliga uppgifter och information om att jag ville delbetala min faktura. Igår ringde jag Svea och fick informationen att det var returkostnaderna som återstod. Istället för 79kr -som det står på Stööks sida- betalade jag igår 339kr - för jag vet inte vad. Jag betalade denna summan enbart för att inte hamnar i större problem med företag. Vem har ork och tid att läsa alla deras juridiska regler… För mig är det ’aldrig mera Stööks’ nu.

23 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans & brett sortiment!

Snabb leverans och bra utbud av skor! Jag hade länge letat efter ett skomärke där modellen hade en specifik färg som är slutsåld i alla affärer och online, då hittade jag dem hos Stööks och tillgänglig i alla storlekar. Jag rekommenderar verkligen köp hos dom!

25 de junho de 2025

VARNING ⚠️ Köp inte skor av dem

VARNING ⚠️ Köp inte skor av dem. Mina skor gick sönder mindre än fyra veckor efter att jag köpte dem. Företaget svarar inte på min reklamation. Jag har över 14 dagar försökt kontakta dem flera gånger genom email och telefon. Jag får inget svar.

30 de maio de 2025

Min beställning glömdes bort

Min beställning glömdes bort! Jag beställde skor och betalade direkt med swish. Jag väntade i några veckor men hörde inget om leverans. Då mejlade jag först till mejl-adressen som jag fick då jag fick beställningsbekräftelse. Men inget svar. Efter 2 veckor ringde jag till Stööks och undrade var skorna fanns. Då kom det fram att min beställning inte hanterats korrekt och glömts bort. Efter samtalet skickades skorna ganska snabbt. Tyvärr var det inte bra storlek så jag fick returnera dem. Nu har det gått mera än 10 dagar efter retur och jag har inte fått någon bekräftelse på min retur från Hööks. Inte heller har mina pengar betalats tillbaka. Har kunnat spåra paketet via DHL så det har Hööks tagit emot. Allt detta gör att jag inte vill vara deras kund. Något liknande har inte hänt någon annanstans där jag beställt varor.

7 de fevereiro de 2025

Gnällig och nitisk säljare

Snål, gnällig och nitisk säljare. Lurar kunden att returnera vid reklamation för att sedan inte godkänna den och få kunden att betala mellan 70 och 100 kronor per försändelse (frakt-/returavgift). Nej, det finns andra, kundvänliga och pålitliga, säljare att handla hos.

10 de junho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.