Streezyfashion Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ordered an item a month ago and still haven’t received anything. Tried contacting them twice but no reply. Awful company would not recommend!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mauvaise expérience j'aurais dû mieux lire les avis. La polaire choisie par mon fils en XL correspond davantage à du L. Je voulais faire un retour mais aucune réponse sur les différentes adresses mail... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Billiges dropshipping aus China. Größen stimmen nicht mit den bestellen überein. Auch der Schnitt ist ganz anders als angegeben. Dazu steht eine andere Marke in den Klamotten (wie gesagt billiges dro... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

48 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Couldnt be more trash

Came after a loooong time and aint the Way i expected not as baggy and the size is Way of.
It was the size i normally order but it was Way to small

25 de novembro de 2024

Scam

Scam.
Order took months to arrive. Sizes totally wrong. No reply to any form of communication for a refund/exchange. Avoid at all costs.

25 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen contact te krijgen. Bang dat we ons geld kwijt zijn.

Mijn zoon heeft een aantal kledingstukken besteld waarvan hij er drie wil ruilen. Ik heb twee keer gemaild (want dat geven ze aan wat je moet doen als je iets retour wil sturen). Er komt totaal geen reactie terwijl er belooft wordt dat er in 24 uur geprobeerd wordt te antwoorden. Laat het 48 uur worden prima maar ben al weken aan het wachten. Ik n ben bang dat ik straks te horen krijg dat de termijn van twee weken overschreden is. Ik heb keurig alle codes in de mail gezet. Heel onprettig, voelt niet betrouwbaar en dat is jammer en vooral hee sneu voor een jonge gast die hard werkt voor zijn centjes… inmiddels paar mails verder en 30 chats op hun site… geen enkele reactie. Je bent dan je geld kwijt en je vertrouwen in online iets kopen.

17 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Je krijgt je kleding niet binnen.

Ik heb bijna 3 maanden geleden een jersey besteld. Na een maand wachten heb ik een mailtje gestuurd, geen reactie. Twee maanden later hetzelfde gedaan en weer geen antwoord. Ze zeggen wel dat ze binnen 24 uur reageren maar dat is onzin. Toen ik laatst op de site keek zag ik dat ze mijn jersey niet eens meer verkochten, lekker mij nu negeren om zo het geld te kunnen houden.

6 de setembro de 2024

Pas op!

Ik heb een aantal weken geleden 2 shirts besteld en een retour aangevraagd maar na weken nog steeds geen reactie.

Pas op als je hier besteld!

6 de agosto de 2024

Oplichters

Shirt terug gestuurd 4 dagen na ontvangst en 8 euro verzondkosten betaald, geld niet terug zeggen dat ik te laat was (terwijl dat niet zo is) en er word nergens meer op gereageerd niks bestellen hier

8 de julho de 2024

SCAM!!!!!

I ordered a T-shirt and a sweater from them (30,06.2024). Only the T-shirt has arrived, where is my sweater? I expect my money back. I have been waiting for your response for a long time, if we do not reach an agreement, I will report the matter to ECC Net.

30 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben een moeder van 2 jonge kinderen

Ik ben een moeder van 2 jonge kinderen, die TikTok helemaal geweldig vinden. Nu kwamen ze hier mee iets totaals nieuws voor mij kleding bestellen via TikTok??? Maar na lang zeuren hadden ze me overtuigd, ik ben zeer blij en vooral mij kinderen. De shirts waren van goede kwaliteit.

17 de junho de 2024

I havent Got ny order

22 de junho de 2024

Resposta da Streezyfashion

I'm sorry that you experience it this way. Your order is on its way. Could you delete the review once you have received your order?

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I ordered 3 items and only received one…

I ordered 3 items and only received one out of three after almost one month. Been trying to reach out to them but won’t get any answers. Don’t buy from them!!

27 de maio de 2024

Resposta da Streezyfashion

We work with multiple suppliers, so one product may arrive earlier than the other. we always deliver. Send us an email and I will send you a track and trace. If the order has still not arrived you will get your money back.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

KIJK UIT

Niks gehoord over wanneer het binnen komt. Reageren niet op mails. Niet best…. Niks binnen gekregen nog steeds

( na hun reactie op dit bericht uiteraard nog eens gemaild en ook dan reageren ze niet )

18 de abril de 2024

Resposta da Streezyfashion

(We hebben wel gereageerd, er is een mail verzonden met een update over uw bestelling. Jammer dat u ons als slecht ervaart we doen ons uiterste best. Uw pakketje is onderweg.)

Wat jammer dat je het zo ervaart. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Zou u een mail kunnen sturen naar streezyfashion@gmail.com met wat er aan de hand is en dan lossen we het op. Wij leveren namelijk altijd, het zou wel kunnen dat het pakketje wat vertraging heeft opgelopen. Onze exuses hiervoor.
als de bestelling nog steeds niet gearriveerd is krijgt u uw geld terug.

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling (geplaatst in februari) nooit ontvangen ondanks bericht van vertraging.

29 de fevereiro de 2024

Resposta da Streezyfashion

Wat vervelend om dit te horen, we hebben een probleem met de levering van de jackets dat hebben wij ook gemeld op onze socials. U gaat uw pakketje zeker weten krijgen. Hij is onderweg, kunt u ons mailen dan kan ik uw beter informeren over de sitautie. als de bestelling nog steeds niet gearriveerd is krijgt u uw geld terug.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.