Altijd blij met het advies van Studio Stylis via de live. De kwaliteit van de kleren zijn altijd top! Ze is altijd eerlijk en hierdoor heb ik echt nog nooit iets geretourneerd, (na heel veel bestellin... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Met een woord te omschrijven, GEWELDIG!! Sinds een jaartje bestel ik bij Studio Stylis en ik ben zo ontzettend tevreden, onwijs leuke kleren van top kwaliteit! Echt een aanrader!! Ontzettend leuk om t... Ver mais
Studio stylis heeft altijd hele leuke kleding voor meiden die van fashion houden. Als er ook maar een klein dingetje niet goed is dan wordt het altijd meteen opgelost echt top service. Ze doen super h... Ver mais
Alleen maar positieve ervaringen met Studio Stylis! 🌟 De eigenaresse werkt altijd super hard, is nauw betrokken met al haar klanten en levert altijd top service! Ze denkt altijd met iedereen mee e... Ver mais
Detalhes da empresa
Van een meisjesdroom naar een bruisend modemerk met duizenden tevreden klanten. Bij Studio Stylis draait alles om jouw zelfvertrouwen: straal in onze trendy, comfortabele outfits, elke dag weer 🫶🏻
Informações de contato
Korenbeursstraat 4, 4611PW, Bergen Op Zoom, Holanda
- Info@studiostylis.nl
- studiostylis.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Leuke winkel met goede prijzen
Iris is een enthousiaste meid die leuke items in haar winkel verkoopt voor hele fijne prijzen. Klantenservice is ook goed geregeld! Bestellingen worden als cadeautje ingepakt wat het openmaken nog leuker maakt.
Altijd leuke items en je wordt altijd…
Altijd leuke items en je wordt altijd goed geholpen! Ben tot nu toe altijd tevreden met mijn bestelde items geweest!
Ontzettend tevreden!
zo ontzettend tevreden! Ze heeft zowel mooie kleding als iets voor in huis. Mij kan je niet blijer krijgen.
Super snelle verzending en hele mooie items!
Hele leuke webshop met super trendy items. Via tiktok live bij Studio Stylis terechtgekomen en meteen wat besteld! De bestelling werd super snel verzonden en goed verpakt.
10/10 ik ga hier zeker opnieuw bestellen!
Snel verzonden!
Goede Communicatie
Goede communicatie, snel verzonden en heel leuk ingepakt en blij met de artikelen. Dank hiervoor
Super webshop
Hele leuke betaalbare webshop, erg behulpzaam en vaak leuke acties.
Heb al meerdere malen besteld hier en super tevreden!
Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring. Vind het zelf betaalbaar! Leuk dat ze acties houd, en hele snelle levering! Ik vind ‘t een top winkel. Ik heb zelf paar items gekocht soms komen ze terug. Heb jurkje gehaald zit heel mooi en een de annabel? Trui echt fantastisch! Je doet ‘t goed! 😘
Wat een fijn bedrijfje!
Wat een fijn bedrijfje!
Altijd heel vrolijk en meedenkend op tiktok. Al meerdere malen besteld en heel tevreden van. En wat een snelle verzending! Ook de retourservice is top. Hier bestel ik zeker vaker!
Topper 😍
Snelle en fijne bezorging en…
Snelle en fijne bezorging en klantenservice! Ik zal zeker vaker bestellen!
Mooie trui nog beter als ik er van had…
Mooie trui nog beter als ik er van had verwachten. Ondanks Black friday snel geleverd.😍
Super leuke kleding
Super leuke kleding, snel binnen en altijd goed en fijn advies via de tiktok lives!
fantastisch
Deze webshop is gewoon weg fantastisch. De eigenaresse (Iris) is supper lief. En bovendien bestaat mijn halve kledingkast uit studio stylis dus dat zegt genoeg
Snel geleverd en als een cadeautje om…
Snel geleverd en als een cadeautje om uit te pakken!
Ik kon mijn bestelling snel komen…
Ik kon mijn bestelling snel komen ophalen en ik ben tevreden over het product dat ik besteld had!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.