Stugsommar Avaliações 202

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Själva processen att boka stugan och informationen var bra men andra gången, efter 5 minuter, då jag gick in och skulle kolla igen hade priset plötsligt höjts från 5.853 kr till 7.568 kr. Det var väl... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

I de senaste 12 åren har jag bokat en stuga på Stugsommar minst 8-9 gånger. Jag är i allmännhet nöjd, men jag måste säga att jag för första gången blev upprörd vid bokningen, när jag forstod att jag s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra filter, mkt enkelt hitta stuga efter behov och omdöme. Mkt bra beskrivning. Tydlig kalender med lediga dagar. Bra service med lakan och slutstädning. Att förbättra: Lite dåliga foton inomhu... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pratat två gånger med en Linn idag hos er på Stugsommar. Hon var oerhört trevlig och servisinriktade. Då hon inte kunde svara på min fråga första gången bad hon att få återkomma, vilket hon snabbt gjo... Ver mais

Detalhes da empresa

Informação fornecida por fontes externas variadas

Över 1.100 fina stugor och sommarhus uthyres, när du vill hyra stuga på Västkusten, Öland, Skåne, Österlen, Dalarna, Värmland, Bohuslän eller Halland.

Informações de contato

3,4

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

202 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mögligt hus och dålig kundservice

Vi har hyrt bra stugor via stugsommar, men sommarens stuga blev tyvärr en besvikelse. Trasiga möbler och mögeldoft i huset. Skrev en recension på huset efter vår vistelse, men den dök aldrig upp på hemsidan.

Vid kontakt svarar kundservice att de inte fått in någon recension från oss. Dubbelkollat länken jag fick och då står det att recension redan lämnad. Jag tror det är mer troligt att de väljer att inte publicera negativa recensioner. Än mer övertygad om det efter läst recensioner här.

Vid kontakt med kundservice slutade de bara svara. Skulle inte rekommendera stugsommar!

28 de junho de 2025

Absolutely horrible experience

Absolutely horrible experience with multiple serious issues. Only after filling an official complaint with The Appeals Board for Holiday Home Rental (Ankenævnet for Feriehusudlejning in Denmark) we got our money back.

2 de julho de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Family holidayd

The house was perfectly located, just a short walk to the beach and close to local amenities. The outdoor space was wonderful, with stunning sea views, and our children absolutely loved the pool – it was definitely the highlight of their stay! The house itself was very charming and welcoming, with everything you could need for a comfortable holiday. The only small drawbacks were that the living room furniture could do with a refresh or a good clean, and the shower room would benefit from an update, though it was still perfectly functional. Overall, we had a fantastic time and will definitely be rebooking for next year.

24 de agosto de 2025

Oseriöst företag

Vi har bara dåliga erfarenheter av Stugsommar. Nu är det andra året som vi har blivit dubbelbokade! Förra året fick vi skjuta på 2 veckor och i år var det mer än besvärligt att övertyga Stugsommar om att det var vi som bokat stugan före den andre hyresgästen och att vi gjort rätt för oss från första stund.
Det började med att vi bokade
stugan den 6 september och betalade förskottsbetalningen samma dag. Efter ca 2 veckor fick vi ett mail på engelska från ekonomiavd (som ligger i Indien!) att vi inte betalat! Mailade tillbaka till dom och de bekräftade att allt var i sin ordning och pengarna kommit in i tid - de hade missat detta! Därefter betalade vi in resterande belopp och fick därmed bokningsbekräftelse med portkod.
När sedan semestern närmade sig (två dgr innan) gick vi in av ren tillfällighet på länken för att se bokningen online och där stod det STUGAN ÄR AVBOKAD - utan förvarning!!! Sedan följde det många jobbiga samtal och timmar (inkl kö) med kundcenter och vi fick även kontakta vår bank. Trots mail från ekonomiavd i sept att allt var i sin ordning + bokningsbekräftelse fr Stugsommar + betalningsi

ntyg från banken, så fick vi strida för att det rätteligen var vi som skulle ha stugan i första hand (vi bokade 17 dgr före den andre hyresgästen). De bara hänvisade hela tiden till ekonomiavd i Indien och ville överföra pengarna tillbaka till oss och att den andre hyresgästen skulle ha stugan. Trots att vi var först och allt var i sin ordning från vår sida! Förmodligen blev det för besvärligt för Stugsommar att ta tag i detta på så kort tid, men efter många om och men fick vi till slut rätt (stred med dom i 2 dgr) och till slut skickade de en ny bokningsbekräftelse.
Inte en ursäkt fick vi! Hade vi inte upptäckt att stugan var avbokad så hade det stått två olyckliga hyresgäster utanför stugan med dubbla bokn bekräftelser samma dag o tid. Hur hade det blivit och vad hade hänt med våra pengar i så fall? Det har visst hänt tidigare att pengarna brunnit inne för andra.
Vi är tydligen inte de enda som råkat ut för dubbelbokningar, såå dåligt av Stugsommar! Det är sista gången vi hyr av dem!

26 de julho de 2025

Varning för stugsommar!

Varning för stugsommar!

Undervåningen på vår stuga vi skulle hyra i Hammenhög, Skåne var ej beboelig pga mögel. Stugsommar erbjöd att vi skulle kontakta Anticimex men att vi fick stå för kostnaden för deras besök (8-13 tkr)!! Skulle Anticimex hitta mögel skulle Stugsommar betala tillbaka beloppet. Ska vi behöva anlita en saneringsfirma på en fastighet vi inte ens äger?!?! Är det inte deras ansvar att se till att hyra ut mögelfria stugor? Dessutom behöver Anticimex ca 10 dagars framförhållning innan de kan vara på plats, vi skulle endast hyra en vecka. Nu har vi anmält Stugsommar till Allmänna reklamationsnämnden.

2 de agosto de 2025

Brist på fungerande kundservice

Har försökt få följande review publicerad på Stugsommar.se för huset vi hyrde i Sannäs tidigare i somras. Men efter viss mailkontakt började de skylla på tekniska problem och sedan blev dem till slut bara tysta. Fungerar säkert bra vanligtvis men när man får problem (som vi fick) har dem tyvärr ingen fungerande organisation att ta till sig kritiken och göra insatser för att förbättra sig och de husen de hyr ut. Här är min review.

Kort efter vi kom till stugan visade det sig att avloppet i duschen inte var rengjort på länge, varpå det blev stopp när vi skulle duscha. Vi åtgärdade detta själva och informerade stugans ägare. Med åtgärda menar vi städa avloppet från säkerligen flera års av dylikt som fallit däri. Efter städning fanns där alltid en lukt av avlopp inne på toaletten på bottenvåningen.

Då vi hade frågat om vi kunde använda poolen under veckan fick vi det som "kompensation". Det visade sig att för att använda poolen hade vi varit tvugna att städa den först (den var skitig) samt städa den igen i slutet på veckan och fylla på vatten. I slutändan använde vi aldrig poolen, så ingen kompensation blev det tillslut för den äckliga upplevelsen i duschen.

Grillen som fanns på uteplatsen var gasol, men tyvärr fungerade inte den när vi skulle tända den. Vi var i kontakt med ägaren flertal gånger för att få det att fungera (testa annan gastub, byta regulator (som hyresgästen i källaren köpte) utan att lyckas. På vårt förslag köpte då hyresgästen i källaren en klotgrill som vi därefter använde under veckan.

Slutstädning fanns inte att boka till stugan när vi var i kontakt med Stugsommar i förväg. Det visade sig när vi gick igenom detaljerna inför vi skulle börja städa själva sista dagen att vi hade visst kunnat boka städfirma i närheten som kunde fixa detta åt oss. Dock behöver man boka det i god förtid. Nummer finns i den gästpärm man kan läsa igenom under sin vistelse.

1 de agosto de 2025

Fräsch stuga

Fräsch stuga. Bra utrustad. Kanonbra bemötande av uthyraren. Allt var kanon. Rekommenderas varmt. Att Aspö dessutom är riktigt trevligt gör inte vistelsen sämre.

26 de julho de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

stugsommar.se gjorde oss nöjda.

Informationen på stugsommar.se är utförlig och heltäckande när man söker på objekt. Känns seriösa. Vi är mycket nöjda med vårt hyrda hus och allt fungerade jättebra från bokning, ankomst till att vi checkade ut.

25 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Läs detta innan ni funderar på att använda Stugsommar

Bokade en stuga en vecka. Effter flera månader och delbetalning och slutbetalning var gjord blev vi kontaktade av Stugsommar att vår bokning blivit dubbelbokad. (ett systemfel hadde inträffat någon vecka effter första netalningen) Vår bokning hadde blivit avbokad, vilket vi inte hadde gjort.
Vi kunde alltså inte få de datum vi bokat och som vi fått bekräftat från personal på stugsommar som vi ringde då vi inte fick bekräftelse av första betalning. Men då var allt som det skulle och huset var vårat.
Så alltså effter en vecka effter vår bokning blev vi avbokade och stugsommar höll våra pengar i flera månader utan att försöka betala tillbaka pengarna.

Vi fick förslag på att åka dit en dag tidigare och lämna stugan 2 dagar tidigare
Detta gick vi med på då vi var 3 familjer som skulle använda stugan och hadde aktiviteter inbokade.

Vi frågade om kompensation för problemet dom ställt till med men fick till svar att vi skulle betala för alla dagar inklusive de 2 dagar vi inte hadde stugan.

Det sade vi att vi inte tänkte göra och tillslut fick vi till svar att deras system räknat ut att vi skulle få betalt för 1 utav de 2 dagarna vi inte hadde stugan. Hur den matten går ihop vet vi inte.

Tillslut fick vi ta och skicka ett klagomål till Danska stugsommar och först då fick vi rätt till återbetalning av de 2 nätter som blev uteslutna.

Stugsommar bad inte om ursäkt för det dom ställde till med utan enligt dom var det bara ett systemfel.

17 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hyrde en stuga i skummelövsstrand

Edit:,efter långa diskussioner har vi till slut fått full återbetalning. Känns bra ändå att stugsommar lyssnade och tog ansvar!
———————
Hyrde en stuga i skummelövsstrand. Vid ankomst visade sej stugan vara ostädad och allmänt smutsig och äcklig. Luktade svett och annat från madrasser och soffor. Blodfläckar och andra fläckar på kuddar och täcken. Allmänt mycket ofräsch stuga. I beskrivningen på stugan stod det att den var mycket fräsh och trevlig. Det var den inte. Vi kontaktade stugsommar direkt som svarade ath de fått klagomål på denna stuga tidigare så erbjöd oss annan stuga… 20 mil därifrån med mycket sämre läge. Vi accepterade ju naturligtvis ej detta. Vi reklamerade via mejl direkt och skickade massor av bilder. Nu vill stugsommar ej godkänna reklamtion trots att vi gjort allt som vårt kontrakt kräver av oss.
Förtroende för detta företag är kört i botten. Kommer aldrig boka här igen. Fyfan vilket dåligt och omoraliskt företag. Boka inte med dem!

12 de julho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dåligt skick för dyr hyra!

Hyrde en stuga i Skirö v. 29-25. En lite söt stuga med fantastisk gräsmatta och utemiljö.Den var dock väldigt dåligt underhållen och grymt skitig när vi kom dit. Fullt av spindelväv döda flugor överallt och kylen var så skitig och trasig på insidan. Även spis och fläkt var grymt grisigt. Fick börja med att städa av det värsta när vi kom på plats. Det som var droppen var att det låg kvar gamla bindor i en sophink på toaletten. Det fick bli kvar för jag tar inte andras intima förbrukningsvaror.
Mycket var trasigt. Försökte hitta en soptunna för hushållssoporna men det fanns ingen. Inte heller någon beskrivning om vart det skulle finnas en båt. Ett överpris för en vecka med tanke på skick. En mysig stuga som skulle behöva en hel del kärlek.

12 de julho de 2025

lätt att leta

Det var lätt att leta bland lediga stugor. Man hittade lätt all information som man behöver. Gick att betala och göra klart allt på en gång. 👍

30 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.