Har idag været hos Linette ved Vesterport, og gik derfra med et kæmpe smil. Har fået den flotteste klipning og hårfarve. Så sød og lyttende en frisør. Kommer helt sikkert tilbage igen:-)
A empresa respondeu
Fik i dag farvet mit hår hos salonen på Vesterport, hos den dygtige elev Dalila samt hendes kollega Linette. Dalila og Linette var virkelig gode til, at lytte til mine ønsker, for at opnå drømme resul... Ver mais
A empresa respondeu
Altid en fornøjelse at blive klippet hos Stuhr på Østerbro. Imødekommende og smilende personale fra første øjeblik man træder ind af døren. Frisør Sanne er super dygtig til at klippe og man føler sig... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er kommet hos dem de sidste mange år og er super tilfreds med både klipning og farvning af mit kraftige og krøllede hår. Jeg er altid gået derfra med en perfekt klipning, og min frisør er så dygt... Ver mais
Hos STUHR har vi været med til at sætte fokus på kvalitet og godt håndværk siden 1957. Vi er kvalitetsbeviste og arbejder målrettet på, at du som kunde får den bedste kundeservice. Vores højeste prioritet, er at du som kunde bliver gladere og mere selvsikker fra du besøger os og til næste gang vi ses. Vi arbejder hele tiden på at dygtiggøre os selv, så du som kunde er sikret høj faglighed samt en unik og enestående oplevelse hver evig eneste gang. STUHR blev grundlagt i 1957 af Elmer Stuhr og siden vi åbnede vores første salon, har vores mål været, altid at være førende indenfor vores fag, være med på moden og aldrig at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har i dag 7 saloner placeret rundt omkring i Storkøbenhavn fra Hørsholm til Frederiksberg.
Kongevejs Centret 2, 2970, Hørsholm, Dinamarca
Fik lavet fantastiske reflekser af elev Nana Pollas G. :-)
Er MEGET tilfreds!!
Jeg er vildt glad for Stuhr i Købmagergade!! De har 'reddet' mit hår adskillige gange nu (jeg har prøvet flere billige alternativer og er endt med nogle forfærdelige resultater).
Stuhr er ikke billig, men det er det værd!! Jeg får de smukkeste lyse striber, og det er det rareste sted at være. De ansatte er enormt søde og enormt dygtige, og jeg er altid så glad og tilfreds, når jeg går der fra!!
Anbefaler dem på det varmeste!!
Gå ind og få en tid hos Siff! Hun er sku verdensklasse...taler i billeder og serverer grøn the! Value for Money😳
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.