Jag var nöjd med installationen men strax efter gick dom i konkurs vilket ju innebär problem vid garantiärenden och support Har nu tydligen återuppstått med samma namn och tel nr. Har nu problem me... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag valda Sun4Energy primärt på grund av deras konkurrenskraftiga offert. Jag hade en trevlig upplevelse med säljaren och montörerna samt elektrikern som kom på plats var kunniga och tillmötesgående.... Ver mais
Sun4energy installerade solceller, växelriktare samt batteri i mars i år, mycket nöjd med allt från säljare, montörer samt installatör (ett extra tack till elektrikern som även har fungerat som sup... Ver mais
Detalhes da empresa
Vi är ett företag som specialiserar oss på solpaneler och smarta batterilösningar. Vår drivkraft är att hjälpa både privatpersoner och företag att ta steget mot en mer hållbar och kostnadseffektiv energiförsörjning. Med kunden i fokus erbjuder vi skräddarsydda lösningar- från rådgivning och projektering till installation och service. Vårt mål är att göra det enkelt och tryggt att investera i förnybar energi. Genom att kombinera högkvalitativa produkter med vår expertis skapar vi långsiktiga lösningar som sänker energikostnader, ökar självförsörjningen och bidrar till en grönare framtid, utan också en tydlig besparing på elräkning samt en egen självförsörjning.
Informações de contato
Gränsgatan 6, 872 30 , Kramfors, Suécia
- 0102227400
- info@sun4energy.se
- sun4energy.se
Respondeu a 77% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Jag var nöjd med installationen men…
Har nu tydligen återuppstått med samma namn och tel nr.
Har nu problem med inställningar på min anläggning.
De svarar ALDRIG på mail eller support.
Proffsigt utförande
Det var lätt att samarbeta med företaget. Det har gått snabbt efter första kontakten. Nöjd kund, rekommenderar vidare.
Kontakten var bra och monteringen…
Kontakten var bra och monteringen fungerade bra. Fakturan skickades innan jobbet var färdigt, men det var inga problem att vänta med den tills anläggningen var klar. En en del inställningar blev inte fixade, vilket löste sig ganska smidigt via forum. Tyvärr är detta ganska vanligt, men ska egentligen göras av installatören.

Jag fick min anläggning installerad i Augusti 2025
Jag fick min anläggning installerad i Augusti i år.
24 paneler och 20kwh batteri,installationen gick smidigt och har fungerat klanderfritt sedan dag ett.
Komunikationen med företaget har varit bra så inget att klaga på där heller.
Rolf
Docksta

Resposta de sun4energy.se
Omdöme ang batteri installation Inkörningsproblem i början men nu…
Inkörningsproblem i början men nu tycker jag det verkar fungera bättre! Bra support!

Resposta de sun4energy.se
Offerering och installation gick…
Offerering och installation gick perfekt från S4Es sida och vore det inte för supporten, så skulle det bli en 5a. Försökte dock 2 gånger att få bort exportbegränsningen via supporten utan resultat, men via elektrikern var blev det gjort ögonblickligen.

Resposta de sun4energy.se
Bra med teknisk info på tisdagarna
Bra med teknisk info på tisdsgskvällarna. Fick ingen skriflig info om köpet.

Rak kommunikation.
Rak kommunikation.
Allt fungerade snabbt och smidigt.
Precis som det ska.

Bra säljare
Bra säljare, som till skillnad från andra, bemödade sig att besöka mig för att ta reda på mina behov. Hur kan företag tro att digital försäljning utan förankring är ett framgångsrecept?

Resposta de sun4energy.se
Jag var nöjd med installationen men…
Har nu tydligen återuppstått med samma namn.
Efter att ha blivit uppringd av Sun4energi och ombedd att ändra mitt omdöme vill jag komplettera. Dom anser sig inte vara samma bolag som gick i konkurs men på hemsidan hänvisas till start 2015 och börsnotering. Felaktigt uppges att dom finns över hela landet.

Trevlig personal
Trevlig personal som ville att det skulle se så bra ut som möjligt med bästa placeringen.
Bra ordning, rent och snyggt efter utfört jobb.

Installation solceller + batteri
Mycket professionella montörer och säljare.
Bra support

Resposta de sun4energy.se
Trevlig och kunnig personal snabb…
Trevlig och kunnig personal snabb installering

Perfekt utfört och supernöjd
Killarna Jonathan och Tomas som gjorde installationen var helt fantastiska.
Fredrik och Amir på kontoret likaså.
Vi hade lite oförutsedda problem, men killarna löste det galant
Supernöjd.
//Monica och Stefan

Trevligt och proffesionellt bemötande
Trevligt och proffesionellt bemötande.
Snabb respons på förfrågan.
Lösningsorienterade.
Vi är mycket nöjda.

Sun4energy installerade solceller
Sun4energy installerade solceller, växelriktare samt batteri i mars i år, mycket nöjd med allt från säljare, montörer samt installatör (ett extra tack till elektrikern som även har fungerat som support)
Det är mycket som hänt med och i företaget sedan dess men dom går alltid att nå och ger fortfarande riktigt bra support och råd.
Håller med om att konkursförvaltaren inte har varit till oss kunders favör.
Kommer snart att beställa utökning av batterikapaciteten från detta företag.

Resposta de sun4energy.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.