Although the flight staff is quite nice, they do not respect the departure times. We bought tickets to Tenerife and there were delays of 2 hours both at departure and arrival. This happened on 2 diffe... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi rejste og fløj mef SPIES og Sunclass i august sidste år til Rhodos. Mine to drengene elskede stewardesserne. De var snaksaglige og gav drengene en High five. På hjemrejsen fløj vi hjem kl 23 fra R... Ver mais
Ventede over 3 timer på mallorca lufthavn så kunne de flyve hjem på 2 timer og 40 minutter normal er 3 timer og 10 minutter Hvis dit fly er forsinket mere end tre timer, kan du have ret til økonomisk... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Charterflyselskabet Sunclass Airlines er en del af Nordic Leasure Travel Group, der inkluderer Spies i Danmark, Ving i Sverige og Norge og Tjäreborg i Finland. Sunclass Airlines udfører charterflyvninger i hele Norden og bidrager til, at NLTGs touroper...
Informações de contato
Dinamarca
- sunclass.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hvis jeg havde kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det
Vi var en tur på Rhodos slut april og for at gøre en lang historie kort, så drejer denne anmeldelse om bagage og bagagehåndtering..
Ifm udrejse bliver en af vores kufferter beskadiget (mister hjulet). I øvrigt fuldt funktionel kuffert som ca er 3-4 år gammel.
Da jeg får tilbagemelding på min klage fra Sunclass, får jeg at vide at fordi kufferterne er ældre en 3 år, så vil de kun godtgøre 50%. På trods af at kufferten ikke fejler noget.
Frem være med det og deres retningslinjer, som de kan dække sig ind under.
På vej hjem bliver vores klapvogn (baby jogger) beskadiget og får en stor bule i fronten. Vi havde ellers taget vores forholdsregler og booket en Airshell i Billund lufthavn.
Dog vælger Sunclass ikke at ville kompensere os for skaden, da de ikke mener at hvis der ikke er skader på Airshell, så kan skaden ikke være kommet ifm flyrejsen (Airshell er en stor, kraftig taske til at beskytte barnevogne og klapvogne).
Oplevelsen med selve flyvning og kabinepersonale var helt fin, men deres reklamationsafdeling og deres regler er helt i skoven..
Så håb på at der ikke sker jeres bagage noget, når I rejser med Sunclass. Det er som udgangspunkt deres skyld at bagage bliver beskadiget, men de vælger så ikke at godtgøre deres kunder når uheldet er ude..
Myöhässä ollut lento korvattiin
Myöhässä ollut lento korvattiin erittäin asianmukaisesti ja asiakasta kunnioittaen. Muutenkin hyvä lentokokemus. Lentoemännät ystävällisiä ja taitava lentokapteeni.
Lige kommet hjem fra Thailand
Lige kommet hjem fra Thailand, super service ombord både ud og hjem.
Jag skriver för att uttrycka min djupa…
Jag skriver för att uttrycka min djupa besvikelse och frustration över en mycket otrevlig upplevelse som jag och mina barn hade ombord på er flygning DK459den 241202
För det första upplevde vi ett oacceptabelt beteende från två manliga passagerare som stötte på mina barn, en femåring och ett spädbarn som måste hållas i min famn. Dessa män fällde ner sina stolar på ett obehagligt sätt trots att det var matdags, vilket resulterade i att mina barn blev illa behandlade. När jag försökte kommunicera med dessa män blev de aggressiva och hotade oss.Under flygningen blev vi utsatta för ett oacceptabelt beteende från två manliga passagerare som stötte på mina barn, en femåring och ett spädbarn som måste hållas i min famn. Dessa män fällde ner sina stolar på ett sätt som skapade en farlig och obehaglig situation för mina barn, och istället för att få stöd från flygpersonalen blev vi bemötta med nonchalans.
Det mest förvånande var flygpersonalens reaktion. Istället för att ingripa och skydda oss blev jag tillsagd att vara tyst, vilket var helt oacceptabelt. Personalens nonchalanta attityd bidrog till att vi kände oss otrygga och ovälkomna. Jag förväntar mig att ett företag som Sunclass Airlines tar ansvar för sina passagerare och säkerställer en trygg och respektfull miljö.När jag försökte konfrontera dessa passagerare angående deras beteende, blev de aggressiva och började skrika och hota oss. Jag vände mig till flygpersonalen för att be om hjälp, men jag upplevde att de inte tog situationen på allvar. Istället för att ingripa och skydda oss, blev jag tillsagd att vara tyst, vilket är helt oacceptabelt.
För att göra saken ännu värre serverades vi gammal mat som verkligen var av undermålig kvalitet. Detta resulterade i att mitt barn blev sjukt, vilket ytterligare förstörde vår resa. Jag har tidigare kontaktat er kundtjänst där en representant vid namn Jessica inte visade förståelse för våra upplevelser och gav en nonchalant kommentar om att företaget inte tar hänsyn. Dessutom ifrågasatte hon varför jag inte bad om andra sittplatser när jag tydligt hade nämnt att jag gjort det, men personalen ignorerade vår begäran.Det är helt oförsvarligt att er personal inte agerade för att säkerställa en trygg och respektfull miljö för alla passagerare, särskilt för barn. Jag förväntar mig att ett flygbolag som Sunclass Airlines har rutiner på plats för att hantera sådana situationer och skydda sina resenärer.
Jag önskar att ni tar denna händelse på allvar och ser över era rutiner när det kommer till att hantera oetiskt och hotfullt beteende ombord. Det är avgörande att säkerställa att alla passagerare, oavsett ålder, känner sig trygga och respekterade under hela resan.
Jag är djupt besviken över att Sunclass Airlines verkar prioritera vinst över att ge en säker och trivsam upplevelse för sina passagerare, särskilt barn och kvinnor. Basera beslut på vår upplevelse kan jag inte rekommendera att flyga med ert företag.
Jag hoppas att ni tar denna feedback på allvar och ser över hur ni kan förbättra er service och hantering av sådana situationer i framtiden. Resande förväntar sig att betala för en bra service som bidrar till en positiv reseupplevelse.
Jag ser fram emot er återkoppling och hoppas på en lösning som visar att ni värdesätter säkerheten och välbefinnandet för era passagerare.
Och er Jessika som svarat min mejl verkar vara lika nonchalant och elak. Jag kräver att chefen svarar och ger mig en återkoppling, förhoppningsvis kompensation för den eländiga maten!
Maden kunne være væsentligt bedre fra…
Maden kunne være væsentligt bedre fra Danmark. Retur var god mad men man undres at der ikke følger drikkevare med til maden.
Sunclass = fasta stolar
Har flugit mycket i mitt liv, men endast 1 gång med fasta stolar i ett modernt plan. Såå det blir inga fler resor med Ving/Sunclass. Väldigt jobbigt att sitta 8-9 timmar utan att kunna fälla ryggstödet.
Bedre end de fleste ruteflyselskaber
Fin boarding af flyet. Meget sødt og imødekommende personale. God benplads men sad også på første række. Morgenmad gennemsnitlig dog var bollen uhørt god. Men at servere kaffen/te efter morgenmaden koster 1 stjerne. God information fra cockpittet. Fint nyt fly med gode sæder. Til tiden. Meget tæt på 5 stjerner.
Ok transport fra A til B (rejse til…
Ok transport fra A til B (rejse til Egypten).
Fin benplads, venligt kabinepersonale.
Mad meget gennemsnitlig, og minus man ikke kan lade sin tlf op ombord. Også minus at der ikke er wifi og desuden sløj underholdningsapp med primært ældre indhold.
Hjælp ved akut sygedom
Fløj hjem fra Egypten d. 30/12 (flynr. DK 459 Plus) da jeg efter indtagelse af flymaden blev dårlig efter 30 min. Om det var flymaden eller noget andet kan jeg jo ikke vide med sikkerhed, men der var flere der havde kastet op efter indtagelse af maden. Så muligheden er rimelig stor. Jeg kontaktede en stewardesse og fortalte at jeg havde det rimelig skidt. Hun fik placeret mig på et sæde, hvor de plejer at side ved landing. Hun fik tjekket mig for om jeg havde feber, for høj puls, gav mig noget at drikke, gav mig 3 tæpper på, for jeg rystede over hele kroppen. Jeg havde det sindssygt dårligt. Jeg fik lov til at sidde der ude til 10 min. før landing, og det er jeg meget taknemmelig for. Jeg giver 1 stjerne for flymaden. For var det den der gjorde at jeg pludselig blev dårlig🤔. Til gengæld giver jeg 5 stjerner til den yngre stewardesse (fik ikke fat i hendes navn) for den fantastiske hjælp jeg fik da jeg blev dårlig. Tak for det…. Derfor lander min anmeldelse på 3 stjerner….. Vh. Thomas
Super hurtig support
Super hurtig support. Min datter besvimede lige da vi skulle boarde. I flg reglerne skulle hun checkes af en læge inden vi fik lov at komme med. Det tog for lang tid til at vi kunne nå flyet til København. En sød pige fra Spies fik hurtigt routet os om til Malmø et par timer senere. Fantastisk hurtig respons på vores problem. Perfekt.
Dejlig dansk flyselskab
Dejlig dansk flyselskab, flink personale,fly til tiden og en helt fantastisk landing på Tenerife syd lufthavn🛫
Gode og moderne fly
Gode og moderne fly. Personalet virker glade og serviceminded. God information undervejs.
MEN. Maden var virkelig dårlig.
Bill-LPA. Så at kabinepersonalet fik noget bedre.
Simon Spies ville vende sig i graven.
Vi skulle flyve til Lanzarote og hjem igen
Uprofessionelt, har ikke styr på siddepladserne og har henover to rejser været forsinket med 8-9 timer på ture der hendholdsvis skulle have været 5,5 time og 4,5 time.
Man får først drikke efter de har været rundt og forsøgt at sælge det til en.
Rejste med Sunclass i Lørdags den 14…
Rejste med Sunclass i Lørdags den 14 Sep. Og tak til besætningen for jeres altid dejlige måde at håndtere folk med specielle behov 👍
Håber turen hjem vil blive lige så god 🙏
Service
Altid en fornøjelse at flyve med Sunclass. Venlige og service er i top. På vores hjemrejse fra Mallorca fik vi den fornøjelse at flyve med en af de nye A321nx fly. Det var en dejlig tur, i en meget mere støjsvag maskine. Glæder mig til at hele flyflåden bliver udskiftet.
Super kabinepersonale!
Fløj for nylig t/r København-Antalya i forbindelse med en Spies rejse. Flyet var en næsten ny A321neo. Alt var rent og pænt. Der var rimelig god benplads selv til langbenede som undertegnede, USB port til opladning af mobiltelefon og lokal wifi med god inflight underholdning. Havde bestilt standardmåltidet, som var velsmagende og med tilhørende kaffe og generøs genopfyldning. Det bedste ved flyvningen var dog det søde kabinepersonale, som med en københavnsk-humoristisk undertone gjorde flyvningen til en fornøjelse.
Endnu en god flyvetur
Tak, for endnu en dejlig flyvetur med Sunclass. Denne gang tur-retur Tenerife.
Altid smilende og sødt, venligt personale og så er det dejligt når man bliver genkendt :-).
God service ombord
Vi har fløjet mange gange med Sunclass Airlines og oplever altid en god service ombord og føler os godt trygge i disse fly.
Senest i Maj 2024.
Sunclass holder min erstatning tilbage
Den 27/5-24 fik jeg besked på, at min klage over lang forsinkelse på flyrejse 18/4-22, hvor jeg og en ven fløj med Sunclass til Maderia. På hjemturen 1 uge senere blev vi forsinket langt over 5 timer pga tåge. Da vi endelig lettede blev vi fløjet til Tenerife, hvor vi måtte sidde i flyet og vente yderligere. Baggrunden for denne ventetid var, at der skulle flyves personale ind fra Gran Canaria. Vi klagede både til Spies og Sunclass til ingen nytte. Vi så os derfor nødsaget til at bede om hjælp hos et firma, der søger erstatninger for flykunder. Sagen er for længst vundet i retten, men det passer tilsyneladende ikke Sunclass at udbetale erstatning, som er 50% mindre, fordi Sunclass ikke straks vedkendte sig, at de havde lavet en brøler. Jeg har ikke meget til overs for den arrogance, som jeg har mødt på min rejse med Sunclass.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.