⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner til Peter! Jeg kom til Peter for at få hjælp til smerter i lænden, og han var hurtigt til at spotte nogle ting, vi kunne arbejde med og rette på, så jeg kunne træne uden smer... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har i længere tid haft smerter i lænd og hofte. Jeg er aktiv og træner og går meget, så det frustrerede mig at have ondt. Jeg havde 3 konsultationer med Peter, hvor han fandt øvelser, der kunne... Ver mais
Detalhes da empresa
- Personal trainer
- também em
- Fisioterapeuta
Escrito pela empresa
Sund & Smertefri hjælper helt almindelige mennesker med at få en stærkere, sundere og mere smertefri hverdag — uden quickfixes og uden unødvendige restriktioner. Vi tilbyder i dag personlig træning, online coaching og fysioterapi, altid tilpasset den enkelte. Hos os handler sundhed ikke om perfekte planer, men om realistiske løsninger, der fungerer i hverdagen. Vores mission er at gøre det nemmere at trives — fysisk og mentalt — gennem bevægelse, gode vaner og faglighed, der holder. Vi arbejder langsigtet og udvikler os konstant for at kunne tilbyde høj kvalitet i alle forløb. Bag Sund & Smertefri står Viktor Fuglsang og Thor Aarup (personlige trænere) samt Peter Søskov, autoriseret fysioterapeut. Sammen arbejder vi for at skabe en mere ærlig, menneskelig og fagligt stærk sundhedsbranche, hvor træning og behandling hænger naturligt sammen. 📍 Du finder os både online og fysisk på Shape Up Fitness, Nibevej 1C og i PureGym, Gugvej 124 💬 Har du spørgsmål eller vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Skriv til sundogsmertefri@gmail.com eller læs mere på sundogsmertefri.dk
Informações de contato
Nibevej 1c, 9200, Aalborg sv , Dinamarca
- Sundogsmertefri@gmail.com
- sundogsmertefri.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner til Peter!
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner til Peter!
Jeg kom til Peter for at få hjælp til smerter i lænden, og han var hurtigt til at spotte nogle ting, vi kunne arbejde med og rette på, så jeg kunne træne uden smerter.
Peter er en utrolig forstående, nærværende og dygtig træner. Han har en ro over sig, som giver en stor tryghed – uanset om det handler om at prøve nye øvelser, turde presse sig selv med flere kilo eller noget helt tredje😃
Det bedste ved Peter er, at han tror på en og formår at motivere og guide på en måde, der gør, at man pludselig kan noget, man ikke selv troede var muligt👏🏼🫣
Kæmpe anbefaling herfra!
Hvis du har brug for mere energi og…
Hvis du har brug for mere energi og overskud i din hverdag så book en tid hos sund og smertefri. Jeg og min datter har gået hos Thor i et år og har fået de bedste redskaber til at en bedre hverdag med mere energi, overskud og vores liv. Vi kan kun anbefale et forløb
God instruktion til øvelser
Jeg havde 3 konsultationer med Peter, hvor han fandt øvelser, der kunne styrke musklerne omkring lænd og hofte.der blev lavet et program, som jeg nu følger.
Peter er god til at spørge ind og lytte. Han er også dygtig til at vise og forklare øvelserne og tjekke, om de bliver udført korrekt.jeg er næsten smertefri nu.
Kan absolut anbefales.
Jeg har været rigtig glad for både den…
Jeg har været rigtig glad for både den faglige vejledning og mit træningsprogram. Der er stor opmærksomhed på korrekt positionering og teknik, og jeg føler mig virkelig godt guidet hele vejen.
Jeg kan varmt anbefale Peter Søskov
Jeg kan varmt anbefale Peter Søskov – alias “Peter Fys”.
Jeg er 52 år og har fokus på at øge min muskelmasse og blive stærkere. Jeg har trænet i mange år, men efter jeg er startet i et forløb hos Peter, mærker jeg tydeligt effekten af at få teknikken helt på plads – fx i squat og bænkpres.
Peter har desuden sammensat et program med 10 øvelser, som jeg træner to gange om ugen kombineret med roning og spinning.
Det, jeg især værdsætter ved Peter, er hans særlige evne til at læse sin kunde og tilpasse træningen til både niveau, ambitioner og det, man gerne vil opnå.
Min klare anbefaling: Har du trænet i mange år, så book en time eller to hos Peter. Der er med stor sandsynlighed mere at hente, end du tror. 5 stjerner herfra
Startede ved Peter før sommerferien og…
Startede ved Peter før sommerferien og har fået lavet et program som tager hensyn til diskusprolaps i nakken og afhjælper udfordringer med migræne. En meget fleksibel løsning som aftales fra gang til gang, ligesom formen og styrken langsom bygges op.
Det var nemt at komme i gang efter ferien. Mine bedste anbefalinger herfra
Jeg er virkelig godt tilfreds med mit…
Jeg er virkelig godt tilfreds med mit forløb hos Peter. Jeg kan tydeligt mærke en stor forskel, og især mine skuldre er kommet i betydelig bedring siden jeg startede hos ham.
Peter er super dygtig, grundig og god til at tilpasse træningen, så den passer til lige præcis det, jeg har brug for. Man føler sig i gode hænder, og vigtigst af alt kan jeg mærke, at det virker.
Kæmpe anbefaling herfra – helt klart 5 stjerner! ⭐️
Jeg har haft en fantastisk oplevelse i…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse i samarbejde med sund og smerterfri (Peter Søskov) i forbindelse med genoptagelse og vejledende genoptræning/træning efter personskade i 2025. Kan varmt anbefales!
Hjælp til at blive smertefri
Efter en længere periode med konstante smerter i nakke og øverste del af ryggen, søgte jeg hjælp hos Peter i Pure Gym på Gugvej. Peter viste mig nogle nye øvelser i centeret, som specifik styrker lige netop de muskler jeg har brug for at træne. Derudover kunne han guide mig til nogle justeringer i de øvelser jeg plejer at lave, således at jeg får mest muligt ud af træningen. Peter er meget kompetent og han var god til at spotte hvad der kunne hjælpe mig til at blive smertefri.
De bedste anbefalinger herfra.
Træningsforløb hos Peter
Jeg har startet et forløb hos Peter, og det er nok det bedste valg, jeg har taget i forhold til min træning! 💪
Der bliver sat knivskarpt ind på at få min form på plads, og der er blevet lagt en plan, som passer til de mål, jeg gerne vil nå. Samtidig har jeg fået en langt bedre forståelse af alt det, der ligger omkring træningen – ikke bare hvad jeg skal lave, men også hvorfor. Det har virkelig gjort en forskel! 🙌
Oveni det er Peter super passioneret og bare rigtig hyggelig at have med i træningscenteret 😄 Går man og overvejer at få hjælp til træningen, kan jeg kun anbefale ham!
10/10 herfra ⭐️
Proffesionel rådgiving
Tog kontakt til Peter da jeg har oplevet tiltagende smerter i skuldrene. Vi havde en konstruktiv dialog og fandt ud af "dårlig" teknik på nogle styrketræningsøvelser som fx bænkpres gav overbelastning på skulderen. Peter er god til at vise korrekt teknik og forklare forskellen på fx et have armene 5 cm lavere på en øvelse. Fik et wakeup call med hvor stor forskel det gør med den rigtigte teknik.
Giver 5 stjerner da jeg både fik fundet roden til oprindelige problem, samt vist nogle andre gode øvelser og korrekt teknik til disse
Slidgigt i hoften
Jeg har fået konstateret SLIDGIGT I HOFTEN.
Jeg fik kontakt med Peter i vores fitness center på Gugvej i Aalborg.
Peter er som personlig træner god til at lytte, nærværende og engageret. Han spørger ind til og justerer løbende træningen. Med Peters hjælp er mine smerter er blevet meget mindre og mobiliteten er langt bedre. Før jeg startede hos Peter havde jeg store smerter og tog en del smertestillende medicin. Nu er smerterne stort set væk, og jeg tager ikke længere smertestillende medicin.
Han udfordrer og presser til at yde optimalt, men i et tempo som passer mig. Han har præsenteret mig for maskiner, som er optimale for mig.
Peter har udarbejdet et meget detaljeret skema, som jeg følger 3 gange om ugen.
Han er faglig og professionel dygtig og god til at forklare.
Jeg kan varmt anbefale Peter.
Har netop afsluttet et 3 måneders…
Har netop afsluttet et 3 måneders forløb hos Peter pga et brækket håndled. Han er en utrolig høflig, venlig og empatisk ung mand, der har gjort en kæmpe forskel for mig og mit håndled 💪 jeg har gjort store fremskridt fra ingenting at kunne og til næsten at kunne alt i dag. Ydermere har han lært mig at træne på en bedre måde, så snart skulle styrken gerne være i top igen. De varmeste anbefalinger herfra 🤗
3 mdr. hos Thor med succes!
Vi har været i forløb hos Thor i 3 mdr. med fokus på at komme i gang med at træne som en fast del af vores hverdag. Vi har fået mange gode træningsprogrammer og hjælp til øvelserne. Thor har været god til at læse os og vores behov og til at motivere os på den helt rigtige måde. Vi har desuden også fået virkelig god hjælp til at justere vores kost, så vi er endnu mere på sporet til et sundere liv.
Dygtig og grundig instruktion
Dygtig og grundig instruktion, er altid klar til at hjælpe. Tydelig fremskridt efter få træninger
Træning med Peter
Jeg har haft et 6 ugers trænings forløb med Peter, jeg har muskelgigt og en dårlig skulder, så det var godt jeg henvendte mig til Peter, så at han kunne hjælpe mig med at træne rigtigt, alt i alt et godt forløb, det kan jeg anbefale at gøre.
Jeg har haft en forløb med Peter i…
Jeg har haft en forløb med Peter i forhold til genoptræning efter en brækket ankel og operation. Peter var meget lyttende og forstående, jeg ønskede nemlig ikke “bare” 3 øvelser og elastikker 😉 Peter lavede en grundig test af anklen så jeg blev tryg ved at den kunne bære mig. Han lavede et løbeprogram da jeg gerne ville kunne løbe igen og han var også ude og løbe med mig. Alt i alt et rigtig godt for trygt forløb - de bedste anbefalinger herfra ☺️
Jeg startede Kan varmt anbefale et forløb hos Sund og Smertefrimit forløb hos Peter med…
Jeg startede mit forløb hos Peter med smerter i baglåret, som gjorde, at jeg slet ikke kunne løbe. Det påvirkede både min træning og min hverdag, og jeg havde svært ved at se, hvordan jeg skulle komme tilbage igen.
Peter fik hurtigt identificeret, hvad der var galt, og gennem flere sessioner arbejdede vi målrettet med at styrke musklerne og skabe bedre balance i kroppen. Han lavede et træningsprogram, der både tog hånd om problemet og samtidig byggede hele kroppen stærkere op.
I dag kan jeg løbe igen uden smerter, og jeg føler mig langt stærkere og mere sikker i min træning.
Kan kun anbefale et forløb hos Sund og Smertefri, hvis man vil have professionel hjælp, der faktisk virker.
Professionelt, kompetent og empatisk.
Har haft et 8 måneders langt forløb med Thor og kan kun anbefale det! Jeg slap hurtigt af med mine skuldersmerter og er blevet meget stærkere.
Jeg er blevet mødt professionelt og empatisk, også når livet rammer! Der er hele tiden fokus på små ændringer i hverdagen, der er med til at gøre det langtidsholdbart.
Jeg har også fået en masse med til at træne videre på egen hånd; teknisk viden, en masse greb til at holde og genfinde motivationen, accept af at det er helheden og ikke kun tallet på vægten der betyder noget og allerbedst, lyst til at træne.
Jeg har været I et 12 ugers forløb
Jeg har været I et 12 ugers forløb med personlig træning med Viktor og det har været en kæmpe fornøjelse. Han er virkelig dygtig og super god til at lave et program som passer til den enkelte person. Jeg blev meget mere selvsikker i min træning og fik en masse redskaber som er guld værd. Jeg vil til en hver tid anbefale ham hvis man mangler en god og lyttende personlig træner.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.