Ren svindel og umuligt at opsige. Er blevet trukket for et løbende abonnement, som jeg aldrig har godkendt eller er blevet oplyst om. Det er decideret brugerfjendtligt. Ingen gennemsigtighed: Man... Ver mais
A empresa respondeu
Fup og fidus Skulle bruge en fodboldtræner til min søn, og "bestilte" derfor 30 dages adgang som man skulle. Er endt med et månedligt abonnement, hvor der hver måned trækkes 299 kr. Det fremgik in... Ver mais
A empresa respondeu
I must say that I am satisfied because thanks to this platform I was able to meet students of various ages who needed to pass Spanish exams or understand and speak Italian better. I am happy to have h... Ver mais
Respondeu a 82% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En aftale - om lang tid, men bliver trukket 299.- pr måned - IKKE ordentligt!
I have been a teacher at SuperProf for over a year now, and I've been incredibly happy with the experience! I have not had much need for Support help, but the few times I've needed it, they managed to fix it quickly.
Perfect:) Very good experience
Incentiverer en til at lægge en god anmeldelse.
Ren svindel og umuligt at opsige.
Ingen gennemsigtighed: Man kan hverken se tidligere betalinger eller finde sine fakturaer på profilen.
Umulig opsigelse: Der findes ingen knap til at afbryde abonnementet på hjemmesiden.
Ingen support: Der er intet telefonnummer at ringe til, når man har brug for hjælp.
Det føles som en fælde designet til at tømme ens konto. Hold jer langt væk fra denne platform!

Fup og fidus
Skulle bruge en fodboldtræner til min søn, og "bestilte" derfor 30 dages adgang som man skulle. Er endt med et månedligt abonnement, hvor der hver måned trækkes 299 kr. Det fremgik ingen steder - og man kan heller ikke afmelde det nogen steder.
Respons på henvendelser, gør virksomheden sig heller ikke i...
Derfor har vi valgt at anmelde virksomheden flere steder - bl.a. gennem vores bank...
SUK...

Resposta de Superprof DK
Aggressiv markedsføring med lovning om gratis første lektion-
sms tidlig om morgenen og mails en masse. Underviseren, jeg ønskede, ville ikke undervise mig.
Det mest utrygge: Jeg kan ikke opsige mit elevpas på hjemmesiden.

Resposta de Superprof DK
Gør det ikke!!! De er intet andet end et fupfirma!

Resposta de Superprof DK
Easy and a simple way to get in touch with online students :-)

Resposta de Superprof DK
Jeg oprettede mig på platformen for at få undervisning i klaver og læste at pengene først trækkes efter accept fra den underviser jeg havde fundet. Underviseren bekræftede ret hurtigt at kunne undervise mig, men efter at de 299 var trukket fra min konto sprang underviser fra og jeg har betalt 299 til ingen nytte. Har efterfølgende skrevet mail 3 gange uden at få svar. Det virker useriøst og mere som en pengemaskine end som en reel platform.

Resposta de Superprof DK
It's a nice platform to find connection for a good learning

Resposta de Superprof DK
Har ikke rigtig noget godt at sige om oplevelsen. De siger de først trækker, når en underviser accepterer din anmodning - men det betyder ikke nødvendigvis at underviseren accepterer at tage dig ind som elev.
Derudover foreslag jeg en pakke på 10 timer med en underviser, som underviser afslår. Alligevel bliver 821,55,- hævet fra min konto...

Resposta de Superprof DK
Komplet useriøst firma og useriøse undervisere. Et stort Muppet show. Spar jeres penge.

Resposta de Superprof DK
Nemt at bruge, nemt at navigere i, mange undervisningsmuligheder for brugerne :)
Superproof asked me to do a 5-star review in order to give me benefits, so here we are. Not cool. It deserves a 4-star review, but this behaviour reduces it. Remember when Elon Musk offered 1 million to Americans voting conservative? Same thing.
It's okay, fine for freelance work. It's got a superficial, robotic interface, and if you give them money you'll be much more likely to be noticed. Until you get reviews, you'll be hidden.
It signs you out after a short amount of time, even if you are in the middle of creating a profile, and every time you must sign in with a code, there's no simply remembering the browser or device with a cookie. A bit annoying.
Otherwise, when it works, it works well.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.