Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeppe gav simpelthen den absolut bedste service da bestillingen af min søns fødselsdagsgave drillede svigermor. Der var hurtigt svar og han løste vores udfordring nemt 👍 Han fortjener lønforhø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde købt en snowboard med håndtag, der desværre knækkede på tredje tur ned af bakken, samme dag vi modtog det. Desværre var produktet udsolgt, men Christian fra Surf More var heldigvis hurtig på p... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Surf More tog sig tid til at svare tilbage på vores henvendelse på en søndag, hvor vi efter deres vejledning og anbefaling bestilte et Snakeboard. Vi bestilte søndag aften, det blev afsendt mandag m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en behagelig oplevelse med SURFMORE. Jeg fik den bedste service. Jeg skulle returnere en vare og i mellem tiden blev mit kredit kort spærret. De var så venlige og følge op efterfølgende... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para vela
  2. Esportes Radicais
  3. Escola de surfe
  4. Serviço de locação de artigos para esportes aquáticos
  5. Loja de windsurf

Escrito pela empresa

Hos SURFMORE designer og udvikler vi oppustelige Stand Up Paddle boards, samt en lang række tilbehør til aktiv vandsport. SURFMORE er skabt med udgangspunkt i kvalitet, konstruktion og udstyr til penge som alle har råd til. Alle boards er designet til begyndere, øvede og personer som vil godt igang med sporten. Vi klæder dig på i alt neopren fra både fodtøj, handsker, huer til våddragter og svømmeveste. Vi bestræber os på at være din faste leverandører af kvalitetsudstyr til fornuftige priser. SURFMORE er startet i starten af 2018 og har på kort tid vokset sig til en markant webshop og leverandør af surf og sup tilbehør. Sortimentet er løbende blevet udvidet og tilsvarende er nye brands kommet ind i porteføljen. Dette betyder i dag at vi både forhandler SURFMORE produkter, samt en række af flere internationale og ankerendte surf brands på markedet. Altid til de skarpeste priser og kvaliteter. Kvaliteten betyder uhyrer meget for os og derfor kender vi produkterne ned til mindste detalje. SURFMORE er skabt af surfere og derfor kan du være sikker på, at få korrekt og ærlig vejledning, når du står overfør dit næste køb af vandsportsudstyr. Det er din sikkerhed for at komme godt igang. Vi kender følelsen af at fryse om vinteren og vi kender vigtigheden i at være klædt ordentligt på når du skal ud. Hos os gør vi en dyd ud af god vejledning og kundeservice hele vejen. Det er lige fra de første overvejelser, til korrekt brug og håndtering af produktet. SURFMORE er etableret af danske surfere. Vi sender i dag surf udstyr til surfere i hele Skandinavien og vi sidder hver dag klar på mail og telefon til at besvare dine spørgsmål. Vi sender dag-til-dag med GLS og alle forsendelser leveres med track and trace til nærmeste GLS pakkeshop. Derved kan du altid hente din pakke når det passer dig og din hverdag.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Imødekommende

Fik svar på alt jeg spurgte efter og Christian jeg talte med var meget imødekommende og forstående. Kommer min vare som lovet skal jeres firma have top karakterer 🤩

28 de janeiro de 2026

Hej Lisbeth,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med vores service hele vejen rundt.

Hilsen Jeppe

God kunderservice

God kunderservice!
Jeppe vendte hurtigt tilbage på min henvendelse, og jeg fik hjælp til at få tilsendt en pakke, som var kommet retur ved et uheld.
Meget tilfreds.

26 de janeiro de 2026

Hej Esben,

Dejligt vi fandt en løsning. Tak for anmeldelsen ⭐

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Fint produkt.

20 de janeiro de 2026

Tak for din anmeldelse og de 5 x ⭐

Super kundeservice

Meget hurtig levering og et rigtig godt produkt. Der manglede desværre en del ved leveringen, men jeg fik hurtigt hjælp fra en fantastisk kundeservice (tak Christian!), og problemet blev løst med det samme. Meget tilfreds!

10 de janeiro de 2026

Resposta da SURFMORE

Tusind tak for anmeldelsen og den flotte feedback!

Det er selvfølgelig ikke optimalt, at der manglede noget i leveringen – men det vigtigste er, at vi fik reageret hurtigt og løst det med det samme.

Tak for anerkendelsen af vores kundeservice. Jeg har delt rosen med Christian.

Vi sætter stor pris på din tilfredshed og håber at kunne hjælpe dig igen.

Tusind roser herfra

Hurtigt expedition, virkelig god service samt en lille håndskrevet hilsen 💪 det var en gave og hun blev vanvittig glad. Kan varmt anbefale dette firma 👌

14 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kælk til mindre børn

Sneen kom og så skulle vi da fluks ha en lille kælk til det 1,5 årige barnebarn.
Vi valgte en Stiga Cruiser baby kælk.
Super komfort til små børn som sidder trygt og godt fast med både sele og høj ryg.
Hurtig levering så alt perfekt. Den kan anbefales

10 de janeiro de 2026

Hej Christina,

Tusind tak for den fine anmeldelse og anbefalingen ⭐

Det lyder som en perfekt start på snevejret. Stiga Cruiser er netop valgt til de mindste, fordi den giver tryghed med høj ryg og sele – så det er godt at høre, at den lever op til forventningerne ✅

God fornøjelse på kælkebakken – og tak fordi I handlede hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lynhurtig respons og god kvalitet 👍🏼

Jeg havde ikke fået ordrebekræftelse da jeg nok var kommet til at lave en tastefejl i min mail ved køb. Henvende mig til kundeservice hvor Christian MEGET hurtig vender tilbage og har løst det hele. Har ikke fået produkter endnu (2 børneponcho Surfmore) men har 2 i voksenstørrelse siden efterhånden mange år, og de holder stadigvæk super 👍🏼

9 de janeiro de 2026

Hej Maria,

Tusinde tak for din anmeldelse!

Det kan ske med en tastefejl – det vigtigste er, at vi får grebet den hurtigt, så du føler dig tryg i handlen. Godt at høre, at det blev løst med det samme.

Og hvor er det fedt, at jeres voksenponchoer stadig holder efter mange år – det er præcis den holdbarhed, vi går efter.

Vi håber, at børneponchoerne lever helt op til samme niveau.

Tak for tilliden og for at vende tilbage til os igen.

Mange hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig nem og overskuelig hjemmeside

Virkelig nem og overskuelig hjemmeside. Jeg havde skrevet forkert i min mail, men Christian var hurtig til at hjælp mig og videresendte straks oplysninger, selvom fejlen lå hos mig.

9 de janeiro de 2026

Hej Anne,

Tusind tak for din anmeldelse ✅

Det er godt at høre, at du oplevede hjemmesiden som nem og overskuelig – det arbejder vi målrettet på.

Fejl kan ske, og det vigtigste er, at vi får løst dem hurtigt og ordentligt. Derfor er det positivt, at du oplevede en hurtig og smidig håndtering.

Tak fordi du handlede hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem bestilling og fin levering

Nem bestilling og fin levering. Der gik dog lidt lang tid fra bestilling til beskeden om levering kom, men det skyldtes nok travlhed (bestilte en bobslæde lige efter det første snefald). Fik den efter fire dage

8 de janeiro de 2026

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse og x 5 ⭐

Vi er glade for, at bestillingen og levering fungerede godt. Vores lager havde enormt travlt ved første snefald og arbejdede mere eller mindre i døgndrift.

Jeg beklager leveringstiden, men lover at vi har gjort alt vi kunne for at få varerne hurtigt ud.

Tak fordi du handlede hos os, og god fornøjelse med bobslæden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ordered the product it came super fast

Ordered the product it came super fast. Unfortunately they didn’t have the color that we wished for, but they took a chance and send us an alternative color so that the surf board for the snow could get here before the snow was gone as well as a little bag of candy as an extra. I’m sorry.and we were super appreciative. For us, the color didn’t matter. It was more the experience of using the product and they made sure it got here as fast as possible. Spoke with Christian also about how happy we were and I’m super ready to order again when we find something else that fits our needs.

7 de janeiro de 2026

Dear Amanda,

Thank you very much for your detailed review. Much appreciated!

We’re sorry that the original color wasn’t available, but when snow is on the ground timing matters more than anything. Our priority was to make sure you could actually use the board before the snow disappeared – and we’re glad you were open to the alternative.

Great to hear that the experience meant more than the color. That’s exactly how we see it as well.

Thank you for the kind words about Christian – the feedback has been shared internally.

We look forward to helping you again when the next need arises.

Best,

Jeppe

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais