Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
På SweetNap är vår vision att förbättra människors liv genom att skapa produkter som främjar optimal sömn och avslappning. En god natts sömn är grunden för en hälsosam och produktiv livsstil. Därför strävar vi efter att erbjuda innovativa och högkvalitativa sovprodukter som gör varje natt till en fridfull och återhämtande upplevelse.
Informações de contato
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
550:- för att returnera fel filtar
Beställde två dyra filtar. Dom som skickades var inte alls lika som bilder och filmer. Gick inte att reklamera. Skulle kosra 550:- att returnera till USA eller Hong Kong. I deras returpolicy står det att konsumenten inte betalar retur om det är deras fel.
Klarna hjälpte mig till slut men kundtjänsten var värdelös. Väldigt unga människor som har hand om företaget och det märktes.
Riktigt dåligt
Har inte fått mina saker efter över 1 månad. Står på hemsidan 4-8 dagars leveranstid. Detta var en julklapp, som jag inte har någon nytta av nu eftersom att jag fick lösa annat
Fick inte mina beställning i tid
Fick inte mina beställning i tid! Har snart gått en månad sedan min beställning och de gör inget åt att min order har fastnat på vägen. De utlovade 4-10 dagars leveranstid! Vid kontakt säger de bara att de inte kan göra något åt det då paketet tydligen skickas från Kina, vilket inte framgick!
Företaget är ett företag som säljer…
Företaget är ett företag som säljer skräp från Kina. Tar oerhört lång tid att få sina varor. Väntat nästan en månad så det blev ingen julklapp som tänkt. Kan inte rekommendera att handla därifrån.
Det har nu gått 17 dagar o ca 8 meil om…ledsen o förbannad
Det har nu gått 17 dagar o ca 8 meil om att få en returadress då min Kina pläd jag ej blev nöjd med fel färg oxå Det är bedrövligt att de ej har hört av sig Har ringt kom till röstbrevlåda men inget svar Nu hoppas jag att klarna kan hjälpa mig Mitt råd Köp inget från SweetnapDe är inte seriösa
Att handla var enkelt men produkt mötte inte mina förväntningar
Att handla var enkelt och leveransen kom i tid. Filten är gudomlig men kudden som var bra förnacken är nog inte utformad för att passa alla. Upplever att jag skulle varit längre i nacken för att få ett mer naturligt avslappnat fall i dess form som kudden har. Kanske hade för höga förhoppningar, men den passar inte min spända nacke tyvärr. kan inte sova med den, blev motsatt effekt .. 7 nätter in… ska ge den lite mer tid …men …. Njaa
Vi er meget tilfredse❤️
Ville returnera kudden
Ville returnera kudden. Det var inte det lättaste. "Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot returer". Garantin med pengarna tillbaka, är inte heller självklart. Till slut en överenskommelse med ett lägre pris efter en lång utdragen mejlkonversation. Kommer aldrig köpa nåt mer från Sweetnap.
Oseriöst och nonchalant
Köpte två kuddar i mars. Sköna och har sovit bra på dem. MEN i juni började knappen äta sig ner i kudden och formen ändrades. Precis som andra skriver hänvisar sweetnap till utgången garanti. Jag har påpekat att det inte handlar om garanti utan reklamationsrätt enligt konsumentköplagen, men den struntar de i. Hänvisar till att de inte kan veta hur vi "hanterat kudden". En kudde till det här priset borde ju hålla för mer än att sova på i 3-4månader.
Kan verkligen avråda från alla affärer med ett så oseriöst företag.
Riktigt dålig kvalité
Köpte kudden i februari och har varit nöjd men sen släppte knappen mitt i kudden och nu har formen släppt helt och är helt värdelös. Kundtjänst skriver att garantin har gått ut och kan inte ersätta den. En sådan dyr kudde ska ju hålla åratal. Kvaliteten suger och jag är riktigt missnöjd av deras bemötande.
Ingen returrätt pga. logistikproblem
Beställde ett kyltäcke och fick hem ett Kinaproducerat täcke i 100% polyester! Jag mejlade och påpekade felet och ville returnera varan, då den inte överensstämmer med hemsidan. Fick ett svar att de inte kan ta emot returer p g a problem med logistiken. Vilket skitsnack! Betalningen är pausad hos Klarna tills vidare.
Verkligen bästa kudde som jag har haft
Verkligen bästa kudde som jag har haft. Bestälde den mjuka och den är så underbar. Tack
Great customer support
Recarokudde
Jag har haft nackbesvär en tid. Har varit hos Naprapat samt fått massage vilket inte har hjälpt.
Har haft kudden ett par veckor nu och måste säga att den är skön som..... Sover mycket bättre, besvären har minskat.
Bra köp i mitt tycke!
Matti.
Återbetalning av kudde kan ni se långt…
Återbetalning av kudde kan ni se långt efter, skyller på nån form av politiska omständigheter.
Handla kudde, täcke eller vad som från annan leverantör.
Kan verkligen inte rekommendera Sweetnap.
I havet tried it yet but i am sure it…
I havet tried it yet but i am sure it is nice.delivery time could improve.
I bought 3 plankets and The really are…
I bought 3 plankets and The really are coolingen you done and The are very Light and soft
Hej. Att jag fick dom varor från er gjorde ni ert bästa jobb att se till jag får dom innan jag flyger till utomlands på semester, att de varor som jag beställde är riktig äkta varor som jag behöver, jämför vanliga lakan+örngott, verkligen underbar jag använder/superbra sömn med dom. Klappar till er som gör ett jobb. Så nöjd är jag det. Mvh Anton
At the peak of a heat wave and no…
At the peak of a heat wave and no proper sleep I saw an ad from Sweet Nap. I thought "why not, what's the worst that can happen". I put in an order for 2 and within 3 weeks they arrived. That night was instantly a much more comfortable and with the blanket's weight it makes you feel grounded. The other blanket will be a gift to my sister. Perfect for us suffering of hot flushes during menopaus.
I feel cool when I use it
I feel cool when I use it. I foten get very hot during the night but not white this. I keep my cool through the night.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.