SWEVALI Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiskt armband! Blev förvånad när jag öppnade och hittade min beställning inslagen i en fin förpackning. Tack snälla! Snabb, enkelt och grym service jag fick av Anna 😀👍🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag råkade av en händelse på er hemsida vilket jag är glad för. Något nytt och annorlunda. Är nöjd med mitt halsband. Stilrent,snyggt och lagom stort för mig. Fint inslaget. Snabb service och leverans... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kedjan är kortare i verkligheten än på bild och det går inte att välja längden heller . Snyggt smycke men jag blev besviken, kommer inte använda det , tyvärr

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda
  2. Loja de Bolsas
  3. Loja de Malas e Bolsas
  4. Designer de jóias
  5. Fornecedor de Equipamentos para Joalheria
  6. Joalheria

SWEVALI Vision är att vara första valet inom trendiga fashion i Sverige. Svensk design och utveckling. Hög kvalité. Rätt pris.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

42 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

super fint

super fint, kommer nog att köpa smycken här igen!

21 de junho de 2022

Resposta da SWEVALI

Du är mer än välkommen Imane! Stort tack för din tid och din fina omdömen! Tack 🙏🏼

De är bästa.

De är bästa.
Så snabbt med leverans och fin accessoarer.

17 de maio de 2022

Bästa Ardita, vad roligt att höra ❤️ Stort tack för omdömen 🙏🏼 ❤️

Det ser underbart

Det ser underbart. Alla frågar var jag köpte den från? Jag rekommenderar den till alla . Snabb leverans, hög kvalitet 👍

17 de maio de 2022

Resposta da SWEVALI

Bästa zekiye 😍 Vad roligt att höra att du är nöjd ❤️ Stort tack för din omdömen 🙏🏼

Bästa .

Bästa .. så bra service... super bra .. riktigt fina saker

12 de fevereiro de 2022

Resposta da SWEVALI

Kära Shima! Stort tack för dessa fina ord🙏🏼 Vad roligt att höra att du är nöjd med SWEVALI 🥰

Så fina örhängen

Så fina örhängen. Dock hade jag önskat dom skrev ut måtten på örhängena på sidan. Dessa va mycket större än jag trodde. Stod bara gram. Men som sagt älskar dem oavsett. Jättefint inslaget. Kommer definitivt handla därifrån igen. Och snabb leverans trots julhelg

5 de janeiro de 2022

Resposta da SWEVALI

Kära Mariella, stort tack för din återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd! Självklart kommer vi att ta med oss dina önskemål och förbättra beskrivningen av produkterna. Tack snälla för din värdefulla tid 🙏🏼🥰

// Anna

Jag är väldigt nöjd

Jag är väldigt nöjd. Tack så mycket!

9 de novembro de 2021

Resposta da SWEVALI

Kära Jennifer, stort TACK för återkoppling. Vad roligt att höra att du är nöjd 🥰❤️

Topp

Perfektion igen.

18 de outubro de 2021

Resposta da SWEVALI

Kära Helena, tusen tack för din återkoppling igen! Det glädjer oss varje gång att höra att du är nöjd med SWEVALI ❤️

Utmärkt 😊👍

11 de outubro de 2021

Resposta da SWEVALI

Stort tack för du tog av din värdefulla tid och gav oss din omdömen 🥰 Roligt att höra att du är nöjd❤️

Jätte fint armband

Jätte fint armband! Så gullig paket 📦🥰Tack

16 de setembro de 2021

Resposta da SWEVALI

Vad roligt att höra att du blev nöjd med armbandet! Tack för din bedömning 🥰❤️
Önskar dig en fortsatt bra kväll!

Stort tack till SWEVALI!

Snabba och kreativa kundtjänst som har härliga present lösningar, väldig snygga present inslagningar med bästa kvalite av väskor .. Tack Anna, tack SWEVALI 👏

20 de agosto de 2021

Resposta da SWEVALI

Stort tack för din återkoppling Oskar! Vad roligt att du är nöjd 😀👍🏼 Tack själv!

Fantastisk hemsida

19 de julho de 2021

Resposta da SWEVALI

Bästa Adam, tack för din tid. Vad roligt att höra att du är nöjd med SWEVALI. önskar dig en fortsatt trevlig Sommar! ❤️

Alltid nöjd med SWEVALI

Jag blir alltid nöjd med SWEVALI, jag har skickat några gåvor via dem, mycket snygga förpackningar, hög kvalite :)

17 de julho de 2021

Resposta da SWEVALI

Bästa Annika! Stort tack för din tid, tack för din bedömning och dessa fina ord. Vad roligt att höra att du är nöjd med SWEVALI. Vi önskar dig en fortsatt trevlig Sommar ❤️

Best one

Best one.. high recommend and best package

17 de julho de 2021

Resposta da SWEVALI

Bästa Mahak! Stort tack för din tid, tack för din bedömning och dessa fina ord. Vi önskar dig en fortsatt trevlig Sommar ❤️