God overskuelig hjemmeside, hvor man kan finde det man skal bruge, hurtig response på købet, med hurtig afsendelse og levering, og må sige at varen var flot pakket ind og virkelig gjort noget for at p... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Simpelthen så kundevenlige og løsningsorienteret. Bestilte 2 pokemonfigurer til mit barnebarn. Det viste sig at han allerede havde den ene. Kontaktede dem og fik lov til at komme forbi deres lager og... Ver mais
Jeg havde først nogle problemer med at lægge nogle produkter i kurven, hvorefter jeg skrev via chatten og fik svar med det samme, selvom det var sent på aftenen. Jeg havde dernæst nogle specielle ønsk... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Dansk familieejet legetøjsforhandler med 8 års erfaring, over 1 million unikke kunder og mere end 7.000 5-stjernede anmeldelser på det internationale legetøjsmarked. En af de største sælgere i kategorien på Amazon i Europa. Vi forhandler udelukkende populære brands som Pokémon og Squishmallows, og alle vores produkter er CE-godkendte og 100 % originale. Hurtig levering fra dansk lager – 1-3 hverdage.
Informações de contato
Jernholmen 54, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- 21320651
- info@symbizon.dk
- symbizon.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fin service
Fin service , fik besked om at ordren kom lidt senere end beregnet . Men det er jul så helt forståelig
Top points from me
Jeg havde aldrig hørt om Symbizon før…
Jeg havde aldrig hørt om Symbizon før jeg sad og søgte efter et stykke legetøj på black friday, som var udsolgt overalt. Pludselig landede jeg på Symbizon hjemmeside og kunne endda få det jeg søgte 100 kr billigere. Der var lang leveringstid, og jeg sendte en mail og spurgte ind til min ordre, dagen efter fik jeg en mail retur om at de beklagede der var lidt længere leveringstid pga black friday men min ordre var lige sendt fra dem. Så jeg kigger helt sikkert forbi en anden gang.
For all Pokemon fans
Easy and very fast delivery! Large selection of Pokemon.
I will be back for more figures for my grandchild.
Perfekt
Perfekt. Fine varer, gode priser og hurtig levering.
Great offers
Great Black Friday offers. User friendly website with quick delivery.
Jeg er tilfreds
Jeg er tilfreds. Nemt at bestille, god pris og hurtig ekspedition. Intet negativt at sige på denne handel..
Kæmpe ros og virkelig god service
Kæmpe ros og virkelig god service. Vi var 2 i familien som havde købt samme vare, de annullerede den ene ordre.
De billigste på markedet i forhold til…
De billigste på markedet i forhold til de vare jeg skulle bruge og så gik det vildt hurtigt
Det bestilte er lidt længe undervejs
Det bestilte er lidt længe undervejs, så det tyder på, at firmaet ikke er dansk.
Mere end 5 stjerner
Somme tider er man ærgerlig over, at man skal give mindst 1 stjerne. Her er man ærgerlig over, man kun kan give 5 stjerner - der fortjenes mere end de 5.
Vi har købt julegave til et barnebarn, langt billigere end andre steder og den er lige som den skal være. Og så gik der kun 19 timer fra bestilling, til transportøren meddelte, at pakken var læsset på bil og på vej til pakkeshoppen. Så tommel op herfra.
Hvis andre har en dreng som jeg som…
Hvis andre har en dreng som jeg som ønsker sig den gigantosaurus som er udgået men populær pga YouTube, og som står mellem valget at satse på at købe her til 199kr eller CDON til knap 2000kr så vælg at købe den her!!! Der er intet forkert i denne webshop! De har eksisteret længe men via amazon! Jeg tjekkede cvr-nummer og Instagram fordi at jeg var splittet! Nu har jeg modtaget den og alt er godt! De er også søde til at svare samt sender hurtigt! Trods jeg også skrev at prisen er helt i vejret andet sted, så er de så gode at de ikke har ændret på prisen! Kæmpe anbefaling herfra! 🙏
Ukorrekt beskrivelse på hjemmeside og inden svar på henvendelse
Jeg har købt legetøj ud fra beskrivelsen, som jeg ved modtagelse kan konstatere ikke e er korrekt. Skriver til dem samme aften og får intet svar.. føler mig sgu ret snydt . Pakken kom dog hurtigt, den var bare ikke som beskrevet på hjemmesiden. ret useriøst.
God stil og fed service
Jeg købte en pokemon pakke hos Symbizon, da jeg fik pakken og åbnede den var den specielle kort i stykker i højre top, hvilket jeg så skrev til dem med billeder.
De sendt en ny pakke dagen efter og jeg har allerede modtaget den idag, hvilket jeg synes er en fed service og dermed har I fået fast pokemon kunde hos jer nu.
Har allerede bestilt en ny ordre hos jer, selvom jeg kunne får pokemon pakkerne billigere andet stedet, men får den fede service I har givet er jeg vilje til at betale den pris 💪
Symbizon havde en rigtig squishmallow…
Symbizon havde en rigtig squishmallow rygsæk i en stor størrelse som ikke kunne findes andre steder, original og i god kvalitet, når andre steder er mættet med billigt skrammel er det rart at finde et sted hvor man kan stole på at man får noget ordentligt ind af døren.
Meget tilfreds
De havde en bamse, vi ellers havde opgivet at finde. Hurtig ekspedition og kort ventetid.
Godt sted at handle:)
Hurtig levering og super sød og rar kundeservice:) Et trygt, godt sted at handle:)
Mere end tilfreds.
Hurtig levering.
Tingene var pakket pænt og sikkert.
Jeg køber helt klart noget derfra igen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.