God overskuelig hjemmeside, hvor man kan finde det man skal bruge, hurtig response på købet, med hurtig afsendelse og levering, og må sige at varen var flot pakket ind og virkelig gjort noget for at p... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg havde aldrig hørt om Symbizon før jeg sad og søgte efter et stykke legetøj på black friday, som var udsolgt overalt. Pludselig landede jeg på Symbizon hjemmeside og kunne endda få det jeg søgte 10... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Dansk familieejet legetøjsforhandler med 8 års erfaring, over 1 million unikke kunder og mere end 7.000 5-stjernede anmeldelser på det internationale legetøjsmarked. En af de største sælgere i kategorien på Amazon i Europa. Vi forhandler udelukkende populære brands som Pokémon og Squishmallows, og alle vores produkter er CE-godkendte og 100 % originale. Hurtig levering fra dansk lager – 1-3 hverdage.
Informações de contato
Jernholmen 54, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- 21320651
- info@symbizon.dk
- symbizon.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sublim handelsoplevelse!
Jeg havde først nogle problemer med at lægge nogle produkter i kurven, hvorefter jeg skrev via chatten og fik svar med det samme, selvom det var sent på aftenen. Jeg havde dernæst nogle specielle ønsker til et produkt, og dette fixede de uden problemer - på trods af, at dette kostede ekstra for dem at gøre. Mega god stil, og helt sikkert ikke min sidste gang, jeg handler der! Varen blev desuden leveret på 1,5 dag, selvom det var weekend.
Hurtig levering, super indpakket uden skader på det leverede bundle.
Rigtig hurtig svar på chat, forud for køb.
100 procent positiv
God kundeservice i forbindelse med…
God kundeservice i forbindelse med handlen, så alt ok og ingen problemer.
Hurtig levering og stort udvalg i…
Hurtig levering og stort udvalg i Pokemon. Syntes hjemmesiden så lidt suspekt ud, men der var ingen problemer.
Da jeg senere oplevede en af varerne gik i stykker var de lynhurtige til at hjæpe og sende en ny.
Vi havde en god oplevelse ved at handle…
Vi havde en god oplevelse ved at handle på denne side. Rigtig god kundeservice.
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service. Rigtig flik og hjælpsom kundeservice.
Sendte pakken hurtigt uden problemer og…
Sendte pakken hurtigt uden problemer og alt var som det skulle - 5 stjerner herfra
Rigtig fin førstegangsoplevelse 👌
Rigtig fin førstegangsoplevelse med Symbizon. Da jeg så at man kunne få Italian Brainrot kort, uanset hvor hjernegyngende irriterende det kan være at høre om/på det, så måtte jeg bare ha fat i nogle til vores drenge som er helt skudt i det univers 🤯😁
Bestilte 10 pakker tirsdag aften, til en i øvrigt ret så fin pris ift andre samlekort, og allerede torsdag morgen tikkede der en SMS ind om at de nu kunne hentes ved den valgte leveringslokation 🤩
Kan anbefale Symbizon
Jeg har handlet der flere gang - altid hurtig behandling af ordren og hurtig levering.
Kan varmt anbefales
Simpelthen så kundevenlige og løsningsorienteret. Bestilte 2 pokemonfigurer til mit barnebarn. Det viste sig at han allerede havde den ene. Kontaktede dem og fik lov til at komme forbi deres lager og bytte direkte over til en anden figur til samme pris. Hurtigt og nemt. Ud over det, så har de, de bedste priser på markedet.
Virkelig god og venlig betjening rundt…
Virkelig god og venlig betjening rundt om min handel ved dem.
Både kommunikation og den support, leveringstid og oplevelse jeg fik omkring købet var præget af professionalisme og ærlig venlighed.
Super butik!
Fantastisk support
Fantastisk support også fik jeg jeg et extra kort med da jeg bestilt gave til to
perfekt oplevelse
Så hurtig levering og lige præcis den…
Så hurtig levering og lige præcis den Squishmallow min søn ønskede sig.
De sende det hele så hurtigt og alt var…
De sende det hele så hurtigt og alt var godt pakket.
Gode oplevelser med Symbizon!
Gode oplevelser med Symbizon!
Jeg synes deres site som udgangs punkt har fine priser på Pokemon - de har et okay udvalg - jeg håber de får lidt mere at vælge imellem og de nye sæt også lander her. Deres kundeservice er hurtig og venlig, jeg er vild med det - og tænker også selv!
Hurtig levering og pålidelig butik
Hurtig levering og alt var fint pakket ind! Kommer helt sikkert til at handle her igen :)
Fin købsoplevelse
Jeg bestilte en Pokémon Raichu-bamse og Pokémon kort Pikachu-collection fredag d. 4 april og har modtaget pakken tirsdag d. 8. April.
De to ting var godt beskyttet i pap og bobleplast.
Tilfreds
Hurtig levering, fine priser. Jeg vil købe herfra igen.
Hurtigt levering
Hurtigt levering. Alt var som det skulle. De skrev endda en mail, at en enkel vare var forsinket. Og at de betaler for levering af den sidste varer.
Vil handler her igen! Og rigtig gode priser! Tak for en god handel!

Resposta de Symbizon
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.