Safepay Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg ringede til Safepay, da jeg skulle have hjælp med udbetaling fra en handel på Gul&Gratis. Jeg snakkede med en meget sød og super serviceminded mand, som hurtigt fandt oplysningerne og kunne se a... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det virker sku stabilt nok - jeg er ny bruger så det er selvfølgelig svært at sige allerede, derfor “kun” 4/5 stjerner (Efter noget tid så potentielt 5). Men jeg synes det virker som et trygt og sikke... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Virkelig lækker app, det gik hurtig og nemt med at få oprettet og godkendt betaling af min køber - kan klart anbefale, lækkert at være sikret betaling

Detalhes da empresa

1. Instituição Financeira
  2. Serviços de Custódia
  3. Serviço de pagamento

Escrito pela empresa

Hos Safepay passer vi på dine penge, når du køber og sælger – både i privathandler og professionelle transaktioner. Vores escrow-løsning betyder, at betalingen opbevares sikkert og først frigives, når de aftalte betingelser er opfyldt. Det skaber tryghed for både køber og sælger og reducerer risikoen for misforståelser eller svindel. Vi kombinerer sikker betaling, digital dokumentation og automatisk håndtering af processen i ét samlet flow. I privatsamhandel kan du desuden tilvælge fragt direkte i appen og nemt indlevere varen ved nærmeste pakkeshop. Safepay er godkendt af Finanstilsynet og opererer som licenseret betalingsinstitut under tilsyn (FT ID. 22041). Vores mål er enkelt: At gøre betalinger trygge, gennemsigtige og professionelle – hver gang.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Slut med at blive snydt

Slut med at blive snydt
Virkelig smart app, nem at bruge og sikker handel 👍

4 de dezembro de 2022

Hej Morten,

Lige præcis! Slut med at blive snydt - det kunne vi ikke sige bedre selv.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nem og brugervenlig app

Super nem og brugervenlig app. Jeg handler en del på dba, og kommer helt sikkert til at bruge appen i fremtiden. Det er meget betryggende at man faktisk har den sikkerhed mellem køber og sælger. Svært at blive snydt ved at anvende SymblePay i fremtiden.

30 de novembro de 2022

Hej Christopher,

Godt at høre at du handler brugt! Målet med Symblepay er at gøre den private samhandel mere tryg og sikker - og det bekræfter du os i - TAK! :)

Fortsat god dag til dig

Fantastisk produkt!

Fantastisk produkt!! Har aldrig følt mig sikker ved at handle secondhand men med SymblePay er der ingen risiko ved at gøre det mere

Hej Frederikke,

Super godt at høre at du nu endelig føler dig sikker ved at handle secondhand!

Slap for at blive snydt

Jeg brugte Symblepay til at købe et brugt tv med. Da jeg fik det virkede skidtet ikke som lovet. Heldigvis kunne jeg bare afvise varen og få mine penge retur uden problemer.

Hej Svend,

Øv! Ærgerlig oplevelse - men godt at du betalte igennem Symblepay. Det er lige præcis det vi gerne vil være med til at tilbyde vores brugere - nemlig tryg og sikker betaling når der bliver handlet privat! :)

God dag til dig

Virkelig lækker app

Hej Matti,

Tak for de pæne ord. Det er nemlig super lækkert at handle sikkert - gennem Symblepay ;)

Fortsat god dag til dig

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virker rigtig godt og giver en dejlig…

Virker rigtig godt og giver en dejlig sikkerhed. Gør det meget mere behageligt at købe brugte ting.

Hej Mathias,

Vi er glade for at du mener at det er nemmere at købe brugte ting med Symblepay. Den private samhandel skal gøres sikker og tryg. Keep it Symble!

God dag til dig

Brugervenligheden er i top

Det er virkelig nemt at komme igang med app’en, og jeg kommer helt sikkert til at bruge den for fremtiden, da den er brugervenlig og sikkerheden er i top.

3 de dezembro de 2022

Hej Mette,

Tak for din feedback. Vi glæder os til at se dig handle i fremtiden!

Bh. Oliver fra Symblepay

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste app til privat handel!

Hej Jessica,

Tak for din anmeldelse. Du har helt ret - hvis man skal handle privat er det Symblepay der rykker!

Tak for den app

Tak for den app, SymblePay! Kan man også bruge den i butikker online? Eller er det kun når private handler med private? Nogle gange kan man jo også blive snydt af en butik online fx. er farverne ikke som på billederne eller kvaliteten er for lav osv. Ville være fedt hvis I også kan passe på pengene der?

3 de dezembro de 2022

Hej Jeanett,
Tak for din anmeldelse.
Symblepay er lavet til at sikre den private samhandel.
Vi er helt med på, at behovet for den ekstra sikring af betalingen er til stede på andre områder udover handler mellem private. Det kommer vi også til at arbejde hen imod. Men her og nu fokuserer vi på at udbrede Symblepay og blive den foretrukne løsning på DBA, Gul&Gratis, Facebook Marketplace osv. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Innovativt product privat online handel…

Innovativt produkt privat online handel er blevt sikkert

Hej Søren,

Vi er glade for at du synes at privat handel er blevet sikkert. Det er lige præcis det vi arbejder for hver dag!

Du må have en fortsat god dag

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig smart app der tager utrygheden…

Virkelig smart app der tager utrygheden ud af on-line handel. Nem og hurtig at betjene. Genialt👏👍

Hej Thomas.

Tak for dine pæne ord. Du siger lige præcis det vi godt kan lide. Nem, hurtig og trygt er lige i Symblepays ånd!

Rigtig god dag til dig
Dbh. Oliver fra Symblepay :)

God oplevelse.

Det virker bare. Sikkert, nemt og hurtigt.

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse :) Det betyder rigtig meget for os

Rigtig god dag

Symblepay fungerer helt perfekt

Symblepay fungerer helt perfekt! God og brugervenlig app der sikrer en risikofri handel. Fem stjerner herfra

Hej Line,

Tusind tak! Vi har arbejdet rigtig hårdt på at lave vores app så brugervenlig som muligt, så det er dejligt at du påpeger det :)

Endelig trygt at handle

Er blevet super glad for at bruge Symblepay når jeg handler, da jeg nu trygt kan overføre penge uden at blive snydt, og modsatte vej, sende min vare afsted og være sikker på at jeg får mine penge. Det hele fungerede upåklageligt og det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger app’en!

29 de novembro de 2022

Hej Anabell,

Tak for din fine anmeldelse. Super fedt at du bruger Symblepay når du handler. Vi ser frem til at se dine fremtidige handler tikke ind!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nemt at hente app og oprette…

Super nemt at hente app og oprette profil - meget brugervenligt. Det spiller max! Kommer helt sikkert til at bruge SymblePay fremadrettet. 👍

29 de novembro de 2022

Hej Jannik,

Tak for din feedback. Du skal da klart bruge Symblepay fremadrettet! Vi ser frem til at dine handler tikker ind i vores App!

Rigtig god dag

Nemt anvendeligt😃👍

Hej Philip,

Dejligt at du synes at Symblepay er nemt at anvende! Så er det bare at handle løs :)

Dbh. Oliver fra Symblepay

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais