Een nare periode. Wat moet je precies allemaal doen? Ik had geen idee. TAF heeft in deze tijd echt een verschil gemaakt als ik kijk naar hoe ik door andere organisaties benaderd en geïnformeerd be... Ver mais
Bij het uit elkaar gaan met mijn partner, wilden we de overlijdensrisicoverzekering splitsen. Dit was geen probleem. De geschatte premie voor mijzelf lag lager dan toen wij samen waren, maar werd uite... Ver mais
Nederlandse verzekeringsmaatschappij die levensverzekeringen, inkomensverzekeringen en hypotheken aanbiedt.
Vestdijk 66, 5611 CE, Eindhoven, Holanda
Respondeu a 45% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana

Resposta de TAF Verzekeringen
Door de maandlastenverzekering van TAF heb ik de tijd gekregen om zonder financiële zorgen te werken aan mijn herstel. Het contact met de collega's van TAF was erg prettig en begripvol, waardoor ik niet anders kan dan hun diensten/producten aanbevelen. Zonder onze verzekeringen bij TAF hadden wij een veel grotere inkomensdaling gehad en dat had dan ook zeker niet meegeholpen in het herstellen tijdens kwetsbare momenten.

Gelukkig zeer duidelijke en beknopte vragen. Makkelijk leesbaar! 👌🏼

Resposta de TAF Verzekeringen
Diefstal. TAF bedient zich van mijn bankrekening 39 euro per maand.
Ik heb 4 mails gestuurd om op te zeggen over 1 jaar en het personeel zet de afschrijvingen niet stil.
Ik ga stappen ondernemen.

Resposta de TAF Verzekeringen
Alles gaat digitaal en daardoor super snel. De te nemen stappen zijn duidelijk en overzichtelijk.

Resposta de TAF Verzekeringen
Vraag past niet bij mijn situatie, maar ik moet toch een datum invullen omdat ik anders niet verder kan. En dan moet ik aan het einde van het formulier tekenen voor het feit dat het automatisch wordt uitgelezen. Wordt de opmerking die ik daarover maak bij de volgende vraag wel gelezen dan? Klopt de premie die ik moet betalen dan wel?

Resposta de TAF Verzekeringen
Duidelijke voorwaarden. Snel geregeld en duidelijke taal.

Resposta de TAF Verzekeringen
Het was gemakkelijk om de verklaring door te lopen.

Resposta de TAF Verzekeringen
Erg duidelijke en transparant en zeer snel

Resposta de TAF Verzekeringen
Fijne verzekeringsaanbieder. Ben hier al 5 jaar klant, wijzigingen snel doorgevoerd en hele vriendelijke klantenservice medewerker gesproken.

Resposta de TAF Verzekeringen
Probeerde maanden de verzekering op te zeggen. Via mail en telefonisch. Daarna zogenaamd geregeld en alsnog geld afschrijven. Telefonisch en via mail contact gehad daarna. Word gewoon gezegd dat ik lieg. Ongelooflijk. Meerdere keren gebeld. Laten je letterlijk stikken en blijven geld innen.
Ik vind het oplichters

Resposta de TAF Verzekeringen
Ik probeer al 2 maanden een verzekering af te sluiten, maar op geen enkele mail wordt antwoord gegeven.
Update: na 2 maanden eindelijk antwoord gekregen, dat er nog meer informatie nodig is. Wil je snel en efficiënt een AOV regelen? Dan moet je blijkbaar niet bij TAF zijn.

Resposta de TAF Verzekeringen
Na overlijden wachten wij nu al ruim 6 weken op een reactie. Bij telefonisch contact word aangegeven dat de beoordeling bij een andere partij ligt en ze niks door mogen geven. Lekker transparant. Verzekeren is een risico afdekken, uitbetalen bij een claim hoor hier ook bij!

Resposta de TAF Verzekeringen
Ze zijn qua mentaliteit TE zakelijk (wat ik zelf liever niet heb bij een overlijdensrisicoverzekering) in combinatie met slechte communicatie voelt dit niet als een partij die ik ga vertrouwen ons te waarborgen. We zijn nog maar net begonnen met de verzekering maar stappen weer terug naar onze vorige verzekeraar. Met hun profiel, van communicatie en presentatie, vraag ik me overigs af hoe Nederlands deze maatschappij is wat nog een puntje is dat ik voor een contract met lange termijn in twijfel trek.
Zeer vlotte, goede afhandeling van mijn claim.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.