Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har for nylig brugt Tagpris.dk til at få et overslag på at få ordnet mit tag, og jeg er meget tilfreds med servicen. Processen var både enkel og hurtig. Jeg fik en prisberegning og hjælp til at k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et par dage efter at have besøgt deres hjemmeside for at regne på et nyt tag, fik jeg et opfølgende opkald. Forklarede at det muligvis bliver en forsikringssag, men de vil meget gerne komme forbi og g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er ovenud tilfreds med de 2 firmaer jeg havde besøg af. De var begge meget omhyggelige og havde tid til at både at lytte til mine ønsker og usikkerhed. De forklare mig hvad der var muligt og vigti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg lavede en fejl da jeg på hjemmesiden indtastede oplysninger om mit tagprojekt. Prisen blev derfor alt for høj. En meget venlig person ringede mig siden op, og sender de en fagmand ud for at kigge.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Carpinteiro
  2. Telhadista

Sobre Tagpris.dk

Informação fornecida por fontes externas variadas

Imentor A/S (som også hedder Prisberegning.dk A/S) har siden 2006 formidlet kontakt mellem fagfolk og private kunder. Imentor A/S fungerer som samarbejdspartner og skaffer seriøse kundemøder til danske virksomheder.

Imentor A/S administrerer 15 hjemmesider, der henvender sig til folk som søger en fagmand. Her har man mulighed for at foretage en vejledende online prisberegning på opgaver inden for byggeri og services, og få arrangeret et gratis møde med en fagmand.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ihærdige - men konkret og din uforpligtende samtale - og fint tilbud. Ikke for anmasende sælger.

14 de agosto de 2015

Resposta de Tagpris.dk

Hej Julie, tak for din anmeldelse.

Jeg er meget glad for at du fandt vores service super.

Høflig og god vejledning

Kort og præcist

1 de agosto de 2015

Resposta de Tagpris.dk

Hej Lasse, tak for din anmeldelse.

Hver og en af de fem stjerner er meget værdsat.

alt for meget SÆLGER

Fuser direkte på og giver slet ikke tid til at forklare - når man bliver ringet op på et tilfældigt sted og uden forberedelse.

31 de julho de 2015

Hej Palle,

Først og fremmest, tak fordi at du tog dig tid til din anmeldelse.

Jeg beklager meget, at du har oplevet vores medarbejder som værende alt for meget. Vores kundeservicemedarbejderes vigtigste opgave er nemlig at yde en god service og lytte til vores kunders behov og ønsker samt give kunden den nødvendige information om vores koncept. Jeg giver derfor selvfølgelig dine oplysninger videre til vores servicechef, som vil følge op på dette internt, med den enkelte medarbejder.

Jeg kan se i vores system, at du, dagen efter mødet er booket ind, desværre har valgt at aflyse mødet. Såfremt din opgave bliver aktuel alligevel, er du meget velkommen til at kontakte os på ny, på tlf. 70 22 80 14.

Mvh Claudia, Support

For pågående

Havde brug for et overslag til en pris. Presset ud i et møde som formodentlig annullere igen

19 de julho de 2015

Hej Niels,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde din brug af tagpris.dk.

Vores kundeservicemedarbejderes fornemste opgave er at yde en god service og lytte til vores kunders behov og ønsker. Jeg er derfor meget ked af at erfare, at du har oplevet vores medarbejder som værende for pågående. Jeg giver selvfølgelig dine oplysninger videre til vores servicechef, som vil følge op på dette internt, med den enkelte medarbejder.

Hvis du i fremtiden gerne vil beregne en pris på vores hjemmesider, men ikke har lyst til at blive kontaktet, så er du meget velkommen til at sende en mail til info@imentor.dk og bede om at blive slettet, umiddelbart efter din beregning.

Mvh Claudia, Support

Anmasende og uvidende

Har lige haft kontakt med en sælger. For det første aner han ingen ting og tag og kviste og hvad jeg ellers spørger om. Han er bare enormt anmasende for at få en aftale i hus på sin måde. Har brugt dem før mht til arkitekt og isolering. Arkitekten brændte os af og isoleringsmanden borede hul i et hus der ikke var vores. Fordi han ikke var i
ordentlig informeret fra IMentor som er dem der også har tagpris. Men ideen er da go nok.

17 de julho de 2015

Hej David,

Da vi som kundeformidlingsvirksomhed går meget op i god service, sætter vi stor pris på vores kunders tilbagemeldinger, du skal derfor have tak fordi, at du tog dig tid til at anmelde dette.

Vi er glade for at erfare, at du har valgt at benytte dig af vores gratis formidlingsservice, samt at denne har fungeret efter hensigten, nemlig at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand.

Jeg beklager, at du har oplevet vores kundeservicemedarbejder som værende anmassende og uvidende. Trods at vores medarbejdere ikke er uddannet håndværker, har de en del baggrundsviden for at kunne booke de rigtige fagmænd ind til din opgave. Men det er vores samarbejdspartnere der er de professionelle fagmænd.

Jeg er meget ked af at høre, at arkitekten ikke har overholdt sin del af aftalen, og derfor ikke er dukket op til det aftalte møde. Jeg håber, at du efterfølgende har hørt fra ham, og i har fået aftalt en ny dato.
Når et møde bliver booket ind til vores samarbejdspartner, vil de modtage de kontaktoplysninger, inkl. adresse, vores kunder har oplyst over telefon, på mail. Vores partner fra isoleringspris.dk har derfor været klar over den korrekte adresse og derfor må fejlen være opstået på fagmandens side.

Jeg er glad for at du syntes, at idéen bag vores koncept er god - hvorfor jeg er meget ærgerlig over, at din oplevelse ikke har været tilfredsstillende.

Mvh. Claudia, Support

god og saglig samtale

medarbejderen var høflig og konkret, kom med sin pointe og overlod beslutningen til mig.

17 de julho de 2015

Resposta de Tagpris.dk

Hej Hanne, tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at du havde en god samtale med vores medarbejder.

Kompetent.

Venlig og kompetent samtale. Afventer fagmand med spænding-

13 de julho de 2015

Kære Vilhelm,

Tusind tak for din anmeldelse, samt for de værdsatte fire stjerner.

Da vi er en servicevirksomhed, er vi glade for at høre, at du ved brug af vores service, oplevede din samtale med vores medarbejder som værende venlig og kompetent.

Vi ønsker dig et godt og konstruktivt møde med fagmanden d. 13/08-15, og håber at du efterfølgende modtager et attraktivt tilbud på den ønskede opgave.

effektiv samtale

hurtig tilbagemelding

2 de julho de 2015

Kære Ingrid,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de fine fire stjerner.

Da effektivitet er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du oplevede en hurtig tilbagemelding, samt en effektiv samtale med vores medarbejder.

Vi ønsker dig et rigtig godt møde med fagmanden d. 26/08-15, og håber at du efterfølgende modtager et attraktiv tilbud.

God oplevelse.

Fik en fin betjening. Kan anbefales.

24 de junho de 2015

Kære Dixie,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de meget flotte fire stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved brug af tagpris.dk, samt at du under samtalen med vores medarbejder modtog fin betjening.

Vi takker for din anbefaling og ønsker dig et rigtig godt og konstruktivt møde med fagmanden d. 03/07-15.

tilbud på nytpaptag

hurtig tilbagemelding, kom til aftalt tid og god pris, kan varmt anbefales

18 de junho de 2015

Kære Erling,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de meget flotte fem stjerner - de er alle værdsat.

Da god service og effektivitet er i højsædet hos os, er vi meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service, samt at du oplevede en hurtig tilbagemelding.

Vi er samtidig glade for at høre, at vores samarbejdspartner havde mulighed for at give dig et attraktivt tilbud på den ønskede opgave.

Sidst men ikke mindst, er vi meget glade for din anbefaling.

Mvh Stine, Support

Hurtig opfølgning

første skridt i at få vurderet priser og muligheder for at gjort noget ved mit tag gik hurtigt - nu glæder jeg mig til at se at se tilbuddet :-)

29 de maio de 2015

Kære Ivan.

Tusind tak for din anmeldelse og for de fine fire stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved brug af tagpris.dk.

Da god service og effektivitet er i højsædet hos os, er vi glade for din feedback vedr. at første skridt med vurdering af priser og muligheder for udførelse af den ønskede opgave, gik hurtigt.

Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 01/06-15, og at du efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud.

Okay, men dårlig planlægning

Det var rigtig fint at blive ringet op og få aftalt en tid til en tømmer kan komme forbi og kigge på det.
MEN, at de så dobbelt booker personen, så den aftalte tid ikke kan overholds, var en stor belastning, da jeg var taget fra sjælland til jylland, dagen før, for at være til stede og først på selve dagen, 6 timer før, får jeg besked om at der er en dobbelt bookning.

21 de maio de 2015

Kære Carsten,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Vi er glade for at erfare, at du har benyttet dig af vores gratis service, samt at denne har fungeret efter hensigten - nemlig at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand.

Det er selvfølgelig beklageligt, såfremt der er sket en manuel fejl, således at fagmanden var blevet dobbeltbooket, og det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at fagmanden først kontaktede dig samme dag for mødets afholdelse - hvilket vi beklager på fagmandens vegne.

Vi håber, at du har fundet en god løsning til den ønskede opgave og ønsker dig held og lykke med projektet.

Kort og godt...God service

God service, venlig tone og klar tilbagemelding

6 de maio de 2015

Kære Christian,

Tak for din anmeldelse og ikke mindst for de fine fire stjerner.

Da vi er en servicevirksomhed, er det af stor betydning for os, at vores kunder altid modtager god service, hvorfor er vi glade for at høre, at du oplevede dette.
Ydermere er vi glade for at høre, at du oplevede vores medarbejder som venlig og konkret.

Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 15/05-15.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Forkert dato ifølge telefonisk aftale.

Det er jo helt forkert, at når man aftaler fredag d. 24.04.2015, kl. 16.00 så for jeg en mail med en aftale fredag d. 08.05.2015, samt senere at blive ringet op om hvad det er der skal laves, selv om det er blevet fortalt ved tidligere samtale. Så nej det kan jeg ikke bruge til noget

15 de abril de 2015

Kære Jørgen,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Først og fremmest er vi glade for at du har benyttet dig af tagpris.dk.

Jeg beklager meget, hvis der er sket en fejl ved booking af mødet, det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Jeg skal sørge for at skærpe opmærksomheden på dette område, overfor vores servicekonsulenter.
Jeg er dog noget uforstående overfor, at du efterfølgende skulle være blevet ringet op på ny, for at blive spurgt ind til opgaven, da jeg kan se i vores system, at du fra vores side, kun er blevet kontaktet af en af vores medarbejdere.

Såfremt det er fagmanden du efterfølgende er blevet kontaktet af, vil jeg formode at dette blot var for uddybende spørgsmål, for at kunne forberede sig til mødet.

Er du ikke interesseret i at afholde mødet med fagmanden, bedes du venligst informere os på tlf. 70 22 80 14 eller på mail info@imentor.dk.

Du ønskes held og lykke med projektet.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lovlig familiær

Det var en korrekt og professionel samtale men måske lidt for familiær som gav anledning til en lille tvivl om det nu også var den rigtige måde at indhente et tilbud på nyt tag på.

6 de abril de 2015

Kære Knud,

Tak fordi du tog dig tid til din anmeldelse.

Vi ville dog ønske, at du havde uddybet hvad, der var årsag til, at du oplevede samtalen for familiær, da det på ingen måde er vores hensigt at skabe tvivl hos vores kunder - tværtimod. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved brug af vores service.

Vi håber, at du havde et godt og konstruktivt møde med fagmanden d. 14/04-15, samt at du efterfølgende føler dig tryg ved at have brugt vores service.

anmassende sælger

Det virkede som om sælger blot skulle have aftalen i hus uanset at nærmeste håndværker bor 1 times kørsel fra os og at vi egentligt blot ønskede et telefon møde. Useriøst at det tilbud man får er så langt fra virkeligheden .

6 de abril de 2015

Kære Kristian og Mette,

Tak fordi i tog jer tid til at uddybe jeres anmeldelse - vi er altid glade for at modtage tilbagemeldinger fra vores kunder.

Vi er dog kede af at høre, at vores gratis service ikke levede op til jeres forventninger.
Jeres information om, at vores medarbejder virkede anmassende er absolut ikke ok, hvorfor jeg d.d. har videregivet disse oplysninger til vores servicechef, der vil følge op på dette med den enkelte medarbejder.

Når en fagmand vælger at indgå samarbejde med os, vælger fagmanden i samarbejde med vores medarbejder, hvilket område han ønsker at modtage møder i, hvorfor det, som her i jeres tilfælde, godt kan lade sig gøre at fagmanden har op til eller mere end en times kørsel. Dette forekommer dog kun, såfremt fagmanden selv har ønsket at varetage møder/opgaver i det område.

Såfremt det blot er et telefon møde i ønsker, er det desværre ikke noget vi har mulighed for at hjælpe jer med. Vores service beror udelukkende på at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand - dette ved etablering af et møde, således at fagmanden har mulighed for at besigtige opgaven og efterfølgende afgive et konkurrencedygtigt tilbud.
I bedes venligst rette henvendelse til os på tlf.70 22 80 14 eller fremsende en mail på info@imentor.dk, såfremt i ikke ønsker at afholde mødet med fagmanden, så skal vi sørge for at registrere dette.

Såfremt i har ombestemt jer og ønsker at afholde mødet, ønskes i rigtig god fornøjelse med dette.

godt koncept

Jeg fik et hurtigt overslag på pris ved nyt tag via nettet og blev ringet op for at høre om behov hvor de hurtigt fik sat et møde op med en af deres leverandører. God snak uden en masse salgsgas.

2 de abril de 2015

Kære Keld,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de meget værdsatte fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af tagpris.dk, samt at vores medarbejder efterfølgende fik afdækket dine behov, samt aftalt et møde med en af vores samarbejdspartnere.

Vi håber, at du havde et godt og givtigt møde med fagmanden d. 07/04-15.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mangel på kundeservice!

Jeg bliver ringet op af en medarbejder der er vældig flink og rar. Han spørger om han ikke skal sende en tømrer for at kigge på vores tag og give et uforpligtende tilbud, jeg beder ham om at vi kan aftale nærmere tid efter påske fordi vi slet ikke har styr på kalenderen med diverse andre håndværkere, hvortil gutten siger, jamen du får bare en mail med kontaktoplysninger til den tømrer der skal komme ud til os, derfor takker jeg ja, for så kan jeg selv styre hvornår han skal komme. Efterfølgende tikker der en mail og sms ind med påmindelse om at der er booket møde med en tømrer d.17/4 kl.16.30.
Det er måske småting, men for mig er det pisseirriterende at jeg nu er nød til at ringe og aflyse den tid og så engang ringe igen når jeg har styr på hvornår vi har tid til at vedkommende kommer. Derfor ringer jeg nu og aflyser og beklager, men vi kommer ikke til at samarbejde med dem, da tagpris.dk ikke har styr på deres ting og ikke gør som der bliver sagt!

31 de março de 2015

Kære Mette,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Da effektivitet og god service er i højsædet hos os, er din feedback af stor betydning.

Vi beklager al ulejlighed, du måtte have haft i forbindelse med brugen af vores gratis service.
Det er desværre ikke muligt for vores medarbejdere blot at formidle kontaktoplysninger til en af vores samarbejdspartnere.
Vores service fungerer således, at du som kunde indtaster oplysningerne på den ønskede opgave og efterfølgende modtager et elektronisk beregnet prisoverslag. Herefter bliver du kontaktet af en af vores medarbejdere - dette for opfølgning af de indtastede oplysninger samt for uddybende oplysninger på opgaven.
Såfremt opgaven ønskes udført inden for nærmeste fremtid, har vi mulighed for at tilbyde dig et møde med en af vores samarbejdspartnere, der kommer ud og besigtiger opgaven, samt udarbejder et endeligt tilbud. Har du ikke ytret ønske om dette, er det på ingen måde acceptabelt, at der er booket et møde.
Jeg videregiver d.d. dine oplysninger til vores servicechef, der vil følge op på det med den enkelte medarbejder.

Jeg kan se i vores system, at vi endnu ikke har modtaget en aflysning af mødet.
Såfremt du fortsat ikke ønsker at afholde mødet, bedes du venligst informere os på tlf. 70 22 80 14 eller på mail: info@imentor.dk.

Du ønskes held og lykke med projektet.

tlf samtale

det var en dejligt og behagelig samtale og der var bare tjek på tingene
ingen slingrende eller overdrivende ord det var dejligt

28 de março de 2015

Kære Frank,

Tusind tak for din anmeldelse og for de meget flotte fem stjerner - de er alle værdsatte.

Vi er glade for at erfare, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af tagpris.dk, samt at du oplevede samtalen med vores medarbejder som værende behagelig og uden overdrevent ordbrug.

Alt i alt super!

Behagelig medarbejder, der havde styr på tingene og var grundig med hvad opgaven skulle indeholde.

26 de março de 2015

Kære Steven,

Tusind tak for din anmeldelse og for de meget værdsatte fem stjerner.

Da god service er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du oplevede vores service som værende super.
Vi er ydermere glade for at høre, at du oplevede vores medarbejder som behagelig og grundig omkring den ønskede opgave.

Vi håber, at du havde et godt og givtigt møde med fagmanden d. 07/04-15.

Tagpris.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais