Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har for nylig brugt Tagpris.dk til at få et overslag på at få ordnet mit tag, og jeg er meget tilfreds med servicen. Processen var både enkel og hurtig. Jeg fik en prisberegning og hjælp til at k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et par dage efter at have besøgt deres hjemmeside for at regne på et nyt tag, fik jeg et opfølgende opkald. Forklarede at det muligvis bliver en forsikringssag, men de vil meget gerne komme forbi og g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er ovenud tilfreds med de 2 firmaer jeg havde besøg af. De var begge meget omhyggelige og havde tid til at både at lytte til mine ønsker og usikkerhed. De forklare mig hvad der var muligt og vigti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg lavede en fejl da jeg på hjemmesiden indtastede oplysninger om mit tagprojekt. Prisen blev derfor alt for høj. En meget venlig person ringede mig siden op, og sender de en fagmand ud for at kigge.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Carpinteiro
  2. Telhadista

Sobre Tagpris.dk

Informação fornecida por fontes externas variadas

Imentor A/S (som også hedder Prisberegning.dk A/S) har siden 2006 formidlet kontakt mellem fagfolk og private kunder. Imentor A/S fungerer som samarbejdspartner og skaffer seriøse kundemøder til danske virksomheder.

Imentor A/S administrerer 15 hjemmesider, der henvender sig til folk som søger en fagmand. Her har man mulighed for at foretage en vejledende online prisberegning på opgaver inden for byggeri og services, og få arrangeret et gratis møde med en fagmand.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

super

Sød og venlig medarbejder , kunne næsten høre ham smile gennem telefonen,
Sørgede for hvad vi ønskede os
- det virker som det skal -

17 de março de 2015

Kære Tanja,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de flotte fire stjerner.

Vi er meget glade for at høre, at i oplevede at vores service virkede efter hensigten.
Vi er samtidig glade for at høre, at du oplevede vores medarbejder som værende sød og venlig. Dine pæne ord vil selvfølgelig blive videregivet.

Vi håber, at i havde et godt møde med fagmanden d. 15/05-15, samt at i efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud.

Pres på

En ung mand ringede til mig om ikke jeg kunne tænke mig et gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag - jeg havde dog meget svært ved at høre ham da der var utrolig meget støj i baggrunden, der spillede højt musik og der var larm fra andre personer i lokalet. Jeg prøvede i første omgang at takke nej til tilbuddet, men følte mig tilsidst meget presset af den unge mand der blev ved med at komme med modargumenter når jeg prøvede at sige nej.
Håndværkeren ringede afbud søndag aften til mødet der skulle foregå mandag morgen. Han har efterfølgende været forbi, og vi venter nu på at modtage tilbud.

12 de março de 2015

Kære Marianne,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Vi er glade for at erfare, at du har benyttet dig at vores gratis service, samt at denne har fungeret efter hensigten - nemlig at skabe den indledende kontakte mellem kunde og fagmand.

Vi er derimod kede af at høre, at din samtale med vores medarbejder ikke har været tilfredsstillende. Dine oplysninger vedr. den dårlige lyd er d.d. videregivet til ledelsen, der vil tage dette til efterretning.

Det at du har følt dig presset til at tage imod et tilbud om et møde med en af vores samarbejdspartnere er absolut ikke acceptabelt, hvorfor jeg informerer vores servicechef, der vil sørge for at følge op på det med den enkelte medarbejder. Vores service er et tilbud og ikke noget, du som kunde, skal føle dig presset til, hvorfor du er i din fulde ret til at takke nej.
Såfremt du efterfølgende ikke ønskede dette, er det altid muligt at rette henvendelse til os, både på mail og tlf. for at aflyse mødet.

Vi kan forstå, at du alligevel valgte at afholde mødet med fagmanden, og håber derfor at i havde et godt møde, samt at du snarest modtager et attraktivt tilbud.

Perfekt.

Utrolig dejlig samtale med en sælger, han kunne forklare det , sådan at alle ville kunne forstå ham.

26 de janeiro de 2015

Behagelig samtale

Talte et par gange med en sød og behagelig ung mand. Ikke pågående han lyttede, og vigtigst af alt han overholdt aftaler.

8 de janeiro de 2015

Kære Jette,

Tusind tak for din anmeldelse, de fine fire stjerner, samt de rosende ord vedr. vores medarbejder - de vil selvfølgelig blive givet videre til den enkelte medarbejder.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af tagpris.dk.

Rigtig god service.

Min oplevelse af Tagpris.dk er helt klar positiv.

18 de dezembro de 2014

Kære Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de meget flotte fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service.
Din feedback vedr. at du modtog rigtig god service, er af stor betydning for os, da vi altid forsøger at levere service af høj kvalitet til vores kunder.

Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 02/01-15, samt at du efterfølgende har modtaget et godt tilbud på den ønskede opgave.

Udemærket

Gandske udemærket samtale, hurtig og præcis.

21 de novembro de 2014

Kære Flemming,

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af tagpris.dk.
Da god service og effektivitet er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du oplevede samtalen med vores medarbejder som hurtig og præcis.

Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 02/12-14, samt at du efterfølgende har modtaget et konkurrencedygtigt tilbud.

God samtale

Hvis drevet den samtalen jeg havde med Tømrer og Snedkerfirmaet [navn fjernet] er kendetegnet ved firmaet, kan det ikke gå helt galt...

19 de novembro de 2014
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God og venlig åbningssamtale!

Vi aftalte et besøg fra firmaet, for en vurdering af og tilbud på en ny tagkonstruktion på huset.

18 de novembro de 2014

Kære Ole,

Tusind tak for din anmeldelse og for de flotte 4 stjerner.

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse ved brug af vores gratis service.

Vi håber, at du havde et godt og konstruktivt møde med fagmanden, samt at du efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lidt for smart sælger og håndværker krævede penge for tilbud

Jeg havde beregnet en pris på deres hjemmeside og bliver så den følgende dag ringet op af en hurtig-på-replikken phoner der vil tilbyde mig et besøg af en fagmand for et mere grundigt tilbud. Der blev ikke spurgt om jeg havde lyst til at få et besøg, men bare hvornår han skulle komme. Fint nok, jeg vil da gerne have et ekstra tilbud. Jeg spørger om det koster noget og får klart at vide at det er gratis. Vi aftaler et tidspunkt og efter at have forsøgt at få mig til at tage imod et par andre besøg slutter vi af.

Dagen efter bliver jeg kontaktet af håndværkeren som for det første ikke kan på det aftalte tidspunkt, vil have 1250 kr for et tilbud som de har tilbudt mig at lave gratis. Da jeg skriver at jeg så ikke er interesseret (jeg har allerede to gode tilbud som blev udarbejdet gratis) får jeg et spydigt svar tilbage fra "fagmanden". Dårlig oplevelse og dårlig service! Hvis jeres samarbejdspartnere vil have penge for at udarbejde tilbud så skal i ikke love at det ikke koster noget, og så gider jeg ikke ubehøvlede svar!

13 de novembro de 2014

Kære Morten,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Vi er glade for at erfare, at du har gjort brug af vores gratis service, samt at denne har fungeret efter hensigten - nemlig at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand.

Vi er dog kede af at din samtale med vores medarbejder, ikke har været tilfredsstillende. Dine informationer er d.d. videregivet til teamlederen for vores sagsbehandlere, der vil følge op på dette med den enkelte medarbejder.

At fagmanden vælger ikke at overholde sin del af aftalen er selvfølgelig beklageligt.
Jeg vil blot informere dig om, at fagmanden ved indgåelse af aftalen med os forpligter sig til at afgive et gratis og uforpligtende tilbud til kunden, hvorfor det er uacceptabelt, at han opkræver penge for det, og vi beklager selvfølgelig på fagmandens vegne det utilfredsstillende svar.

Til sidst vil vi ønske dig held og lykke med projektet.

Hurtig kontakt

Samtale med utrolig meget støj fra baggrunden og støj i telefonen. Flink medarbejder, men prøv at få gjort noget ved den baggrundsstøj

7 de novembro de 2014

Kære Pia,

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til denne.

Dine informationer vedr. den utilfredsstillende baggrundsstøj, er videregivet til ledelsen, der vil tage dette til efterretning. Da god service er i højsædet hos os, er det vigtigt, at lyden på vores opkald er så god som muligt. Vi værdsætter derfor din tilbagemelding.

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse ved samtalen med vores kundeservicemedarbejder. Denne information vil blive givet videre til den enkelte medarbejder.

Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 10/11-14, samt at du efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud.

Tag tilbud

Det gik fint med beskrivelsen af det ønskede tilbud. Men da medarbejderen ringede var det ud over at være et dårligt tidspunkt, et meget støjfyldt lokale han ringede fra. Han bed ikke mærke i min forvirring over kaldet og fortsatte ufortrødent med at stille spg. og der gik lidt tid inden jeg fattede hvem der ringede, da det druknede i speed snak ved præsentationen i starten af kaldet.

6 de novembro de 2014

Kære Bo,

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at uddybe denne.

Da vi er en servicevirksomhed er vores kunders feedback af stor betydning for os, hvorfor vi værdsætter dine oplysninger.
Disse er videregivet til ledelsen, der har taget dette til efterretning. Ydermere er teamlederen for vores sagsbehandlere informeret, og han vil sørge for at følge op på det med den enkelte medarbejder.

Vi er dog glade for at erfare, at vores gratis service har fungeret efter hensigten - nemlig at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand.

Vi håber, at du havde et godt og konstruktivt møde med fagmanden d. 14/11-14.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Håndværker brændte mig af!

jeg blev ringet ca. 22 september op af Tagpris i forbindelse med, at jeg havde lavet et online overslag på et nyt tag.
Vi aftalte, at der skulle kommen en og kigge på taget den 28. okt. kl. 17,30 - jeg skulle lige kunne nå at komme hjem fra arbejde.
Der kom kl. 15,30 en remiender til både mig og håndværkeren. Fint, så ved håndværkeren, at han skal huske mig, og jeg kan sørge for at være hjemme som aftalt.

Kl. 17,50 (20 min. efter han skulle have været der) blev jeg ringet op af en arrogant person (sådan oplevede jeg det), der kort meddelte mig, at de ikke gad at komme ud kl. 17,30!
Øhhh det har begge parter vel vidst i lidt over een måned!

Og med den melding tror ved jeg, at skal finde en anden håndværker at kontrahere med.

Så den ene stjerne må gå til den der ringede og bookede mig - selv om det åbenbart ikke var et tidspunkt som håndværkeren arbejder på. Håndværkeren klarede at fjerne resten.

28 de outubro de 2014

Kære Per,

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at uddybe denne.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service, samt at denne har fungeret efter hensigten - nemlig at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand. Vi er samtidig glade for, at du inden mødet har modtaget vores påmindelse, som fremsendes til både kunden og fagmanden - dette som en servicemeddelelse.

Det at fagmanden vælger ikke at overholde sin del af aftalen er selvfølgelig beklageligt. Din oplysning om, at du oplever fagmanden som arrogant, samt at han ikke ønsker at komme ud på det aftalte tidspunkt, er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, hvorfor vi har rettet henvendelse til fagmanden omkring dette.

Vi takker på vores medarbejders vegne for den ene stjerne, men er dog kede af, at du vælger at andmelde din oplevelse af fagmanden frem for den service vores medarbejder leverede.

Du ønskes held og lykke med projektet og skal være velkommen til at kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig med fremtidige projekter.

Utrolige hjælpsom medarbejder

Flink behagelig, meget spørgende medarbejder, følte han udviste interesse for mit kommende projekt. Havde god tid og var villig til at høre på mine spørgsmål. Tillidsvækkende !!

28 de outubro de 2014

Kære Steen,

Tusind tak for din fine anmeldelse, samt for de værdsatte fem stjerner.

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service. De pæne ord vil blive videregivet til den enkelte medarbejder.

Vi håber, at du havde et godt og konstruktivt møde med fagmanden d. 04/11-14.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

behagelig effektiv samtale (bortset fra lydkvaliteten)

se ovenstående

24 de outubro de 2014

Kære Steffen,

Tak for din anmeldelse og ikke mindst tak for de flotte fem stjerner - de er meget værdsat.

Du skal også have tak for din information omkring din oplevelse af den utilfredsstillende lydkvalitet.
Denne information er d.d. videregivet til ledelsen, der vil tage dette til efterretning.

Vi håber, at du havde et godt og givtigt møde med fagmanden d. 01/11-14.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Udemærket opfølgning, men mødet med håndværker skete ikke

Jeg faldt over tagpris.dk på nettet. Der kom et prisestimat på en kvist vi vil have bygget. Jeg blev ringet op og hørt om jeg vil have en håndværker til at give et uforpligtende tilbud. Jeg takkede ja, og fik mail med tømrers navn og nummer.
Dog skrev tømreren 1 time før mødet at de ikke lavede tagpap. Det lød lidt som en dårlig undskyldning, for den del af arbejdet kan de vel hyre en ind til, når de står for hele kvisten+det andet tømrerarbejde jeg også havde nævnt til tagpris.dk at der var. Nu venter jeg på om tagpris ringer til mig og finder en anden der kan komme i stedet for ham tømrer nr. 1.

13 de outubro de 2014

Kære Charlotte,

Tak for din anmeldelse, samt fordi du tog dig tid til at uddybe denne.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service.

Din oplevelse med at fagmanden ikke havde mulighed for at varetage den ønskede opgave er dog beklageligt.
Jeg har videregivet denne information til teamlederen for vores kundeservicemedarbejdere der vil sørge for, at du bliver kontaktet d.d. for tilbud om et møde med en anden fagmand.

Tagpris.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais