Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det absolut værste pedicure- og massageforløb, jeg nogensinde har oplevet. Behandlingen begyndte ca. 10 minutter for sent og sluttede ca. 10 minutter før tid, så den reelle varighed var o... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Svingende udført arbejde i forbindelse med booking af shellac. Flere gange er kanten ved neglebåndet eller i siderne ikke lagt lige. Klinikken er god til at sige at man kan komme retur og få lavet det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har oplevet god behandling og service hos TAKE A BREAK SPA! Tre gange har jeg nu fået lavet lashlift, og den anden gang levede bukket ikke helt op til mine forventninger, hvilket jeg sendte en m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brækket armen, og havde derfor akut brug for hjælp til bryn og vipper. Samtidig trængte jeg til manicure men min hånd er ikke mobil og kan ikke gå i uv lampen. Søde og dygtige Izabela booked... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Clínica de Dermatologia

Escrito pela empresa

Oplev et lækkert univers af skønhed og velvære. TAKE A BREAK Spa tilbyder et stort udvalg af skønheds- og velværebehandlinger i velindrettet og smukke omgivelser.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Lækker lashlift

Jeg har netop været afsted og fået min første behandling i klinikken. Der var tale om lashlift plus farve. Fik behandlingen af Josefine i Carlsbergbyen. Jeg oplevede hende som sød, opmærksom og dygtig til sit arbejde.
Har tidligere oplevet smerte i forbindelse med aftagning af spole, i dag bemærkede jeg det dårligt nok. Jeg var så tilfreds at jeg skyndte mig at booke tid til gentagelse af succesen.

6 de fevereiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så tilfreds med behandling og service

Jeg har oplevet god behandling og service hos TAKE A BREAK SPA!
Tre gange har jeg nu fået lavet lashlift, og den anden gang levede bukket ikke helt op til mine forventninger, hvilket jeg sendte en mail om og vi fandt en god løsning på. Der er stor sandsynlighed for at jeg ikke har pleget vipperne nok mellem behandlingerne, hvorfor jeg ikke blamer behandleren. Jeg er ved første og tredje behandling gået derfra ovenud tilfreds med resultatet og har nydt behandlingen undervejs :D jeg vil klart anbefale stedet til andre. Glæder mig til at vende tilbage.

3 de outubro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mistillid til kunden, dårlig kundekommunikation og manglende element i behandlingen

Den her anmeldelse er baseret på 3 besøg ved Take a Break Spa:
1. gang: en pedicure, som ærligt talt var ret ligegyldig, men det der faktisk generede mig mest var den manglende evne til kundekommunikation, som jeg nu har fundet ud af er gennemgående ved stedet. Den manglende i hvert fald også ved mit andet besøg
2. gang: en lashlift, som blev et flot resultat, men som beskrevet overfor var der intet flow i kundekommunikationen. Derudover manglede der simpelthen den massage, der var beskevet som en del af behandlingen. Da jeg gjorde opmærksom på det, fik jeg aldrig respons.
3. gang skulle jeg have et nyt lashlift, men havde idiotisk nok glemt mine betalingsmidler. Det gjorde jeg opmærksom på og spurgte, om jeg kunne overføre så snart jeg kom hjem. Damen fik at vide af sin chef, at hun ikke måtte lave behandlingen på mig. Da jeg gjorde opmærksom på, hvor dårlig en service det var overfor en tilbagevendende kunde... tilbage til enormt dårlig kundekommunikation. For nej, at fortælle en skuffet kunde at hun må have en god aften, er ikke godt nok.
Kommer der ikke igen. Det er ellers lækre lokaler og meget convenient for mig, men når der stilles den slags mistillid til mig som kunde, så er jeg ret utilgivende.

28 de setembro de 2021

Hej Marianne,
Tak for din uddybende beskrivelse.
Jeg oplever at din feedback er konstruktiv og konkret, hvilket er fedt, da du gør det nemt for mig at sætte mig ind i din situation.

Jeg kan godt forstå hvad du skriver og ønsker som start at forklarer hvad der ligger til grund for hændelserne.

Dato: 25 juni 2020
Behandling: 60 min. Juniorelev Pedicure.
Du havde booket en elevbehandling. Hertil man må forvente mangler, da en elev er i en læringsproces. Man kan derfor opleve mangler i kommunikationen, tiden eller kompetencer. Det er netop derfor prisen er betydeligt lavere og tiden er længere, således vores elever har mulighed for at øve sig. Man modtager for det meste et godt resultat, processen er dog ikke altid lineær.
Har man højere forventninger til behandlingen eller processen, så anbefaler vi at man i stedet booket tid hos en professionel.

Dato: 21 juli 2021
Behandling: Lash Lift
Du havde tid hos vores nye medarbejder, som var startet 9 dage forinden. Hun havde i flere år være selvstændig, og med hende erfaring leverede hun super flotte og professionelle behandlinger/resultater. Hende oplæring gik hurtigt, da hun i forvejen var super dygtig. Vi havde beklageligvis glemt at informerer hende om at hun også skulle tilføje hovedbundsmassage i behandlingen, når produktet trækkede/virkede. Det var hun ikke vant til. Det er vores fejl! Og det beklager vi!

Dato: 28 sep. 2021
Behandling: Lash Lift
Øv! Jeg har godt forstå beklageligheden i at du havde glemt dine betalingsmuligheder. Det er ikke mange steder man får lov til at handle uden at betale. Men du har helt ret i at det for os var en oplagt mulighed for yde ekstra service, hvilket vi faktisk tidligere har gjort.
Som du måske kan gætte, har vi i 2 tilfælde oplevet at vi aldrig modtog betalingen, hvilket beklageligt har resulteret i en mistillid, som gik ud over dig og din situation.

Jeg håber at overstående beskrivelser har givet lidt forståelse for hvorfor vi har handlet, som vi har. Men når det er nævnt ønsker vi selvfølgelig at vores kunder er glade og tilfredse. Hvis du på nogen måde vil give os mulighed for at rette op på dit indtryk, så skal du være hjerteligt velkommen til at skrive til mig og beskrive hvorledes vi kan kompenserer for din oplevelse - for så gør vi gerne det.
Du må hjertens gerne sende mailen til marketing@takeabreakspa.dk

Aminah Riis

Fantastisk

Super professionelle og søde ansatte. Jeg kommer fast hver 2 uge og får manicure og shellac og det har jeg gjort siden de åbnede.. jeg benytter også andre af deres behandlinger og er altid super tilfreds.
Min mor og veninde er også faste kunder der.

22 de agosto de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Honestly not even worth the money

Honestly not even worth the money. I went and got a pedicure which normally takes 30 minutes and says that on their website. By the time I sat down, had the treatment and told to put my shoes on it took a total of 10-11 minutes.
I was so shocked I thought she was joking. Paid full price for a quarter of the time.
I even sent an email letting them know and heard nothing back.

16 de julho de 2021

Hi Amy,
Thank you for your feedback! And I do honestly understand your review.

I can't tell you why she didn't spend the entire 30 min. you had booked.
You booked 30 min. and should get 30 min. (unless you were late of course, but we can also see that you were perfectly on time) <3
This is not what we normally do, and no one should expect that from a treatment at TAKE A BREAK Spa. And we can totally agree that you didn't got the treatment, that you should have had.

Also - We received your email and forwarded it to the head of the clinic right before the holiday, but it is also not to say, why she never respond.

I'm very sorry for both accident - And would love to give you a new treatment for free - free of choice! Hopefully we can't give u a much better experience!

Please write to me through Instagram or marketing@takeabreakspa.dk
When we coordinate your free treatment.

Again - we are very sorry!

Best,
Head of Marketing

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig atmosfære og høj service og faglighed

Dejlig atmosfære, smukke lokaler og virkelig søde imødekommende medarbejdere, er hvad der møder en, når man besøger Take A Break Spa. Jeg har på det seneste fået to behandlinger hos dem, og jeg er hver gang gået derfra med en oplevelse af at være blevet top forkælet og lyttet til og guidet ift min hud og hudpleje. Jeg har hyperpigmenteret hud og blev rådgivet og guidet ift, hvordan jeg bedst kan pleje og passe på min hud, men følte mig ikke på noget tidspunkt presset til at købe nogle produkter, hvilket jeg synes er rigtig rart.

3 de junho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu en gang en fantastisk oplevelse…

Endnu en gang en fantastisk oplevelse hos jer.♥️
Jeg får alle mine behandlinger hos jer og jeg går fra jer hver eneste gang fyldt med glæde.. om det er færdiguddannet personale eller elever, i får mig til at føle mig helt special når i udfører jeres behandlinger.
I er gode til at fortælle hvad der passer bedst til min hud og hvilke behandling i ser giver det bedste resultat for mig og jeg kan se en stor forskel på min hud.
Tusind tak for jeres ekspertise og jeres skønne måde at være på. TAK✨

2 de junho de 2021

Resposta da TAKE A BREAK Spa

Tusind tak for dine smukke ord <3 Vi glæder os allerede til at du kommer igen :D

Meget positiv :-))

Jeg har idag fået en ansigtsbehandling. Virkelig sød og professionel behandler. Hun lyttede til mine behov, og jeg følte mig i trygge hænder. Vi ses igen om 4 uger til mine næste behandling👍🏻👍🏻

29 de maio de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uhyggelig ringe service. Ikke pengene værd.

Hvor ville jeg ønske at jeg havde læst anmeldelserne på Trustpilot inden mit besøg!

Generelt dårligt service med uinteresserede medarbejdere der hverken siger ordentligt hej eller farvel. Og jeg kan læse mig frem til at det er et gentagende problem.

Vi var tre personer som skulle få lavet pedicures i sidste uge, 2/3 fandt oplevelsen dårlig/utilstrækkelig. Denne anmeldelse er baseret på min egen behandling.

Altså hvad i alverden er det for noget? 550 kr. for en "pedicure" og det man oplever er intet af hvad der minder om en pedicure. Hende der behandlede mig var ovenikøbet forkølet (måske corona?) og tørrede snot af med sine hænder og rørte videre på mine fødder. SÅ KLAMT.
Flere gange under behandlingen sagde jeg "AV" fordi hun blev ved med at ramme min fodryg med neglefilen. Hun kunne ikke finde ud af at file mine negle med et "normalt" ordentligt håndgreb. Fodmassagen var ubehagelig, neglene ulig klippet og hård hud blev ikke filet tilstrækkeligt.

Jeg er helt forvirret over at I kan fortsætte med jeres FRAUD forretning. Når I sælger en service som ikke stemmer overens med det forventede, så føles det som at blive snydt.

For de priser kan man finde så gode steder i København med en service i top.

27 de maio de 2021

Kære Güldas

Jeg er meget ked af at læse din anmeldelse. Jeg må indrømme at jeg havde meget svært ved at beslutte mig for, hvordan jeg skulle imødegå din beskrivelse. Men uagtet er dette mit forsøg:

Jeg har præsenteret din anmeldelse for de 3 behandlere, som behandlede jer. På den måde har vi mulighed for at diskutere hvad der er sket og tale om hvordan vi undgår at dette sker igen. Men resultatet af den tid vi brugte på individuel kommunikation omkring netop denne anmeldelse var, at de alle 3 var chokket over din beskrivelse og dine ordvalg.

De nævner i flæng, at de følte at stemningen var god og positiv og at i alle samme hyggesnakkede en del undervejs. I virkede glade da I gik og sagde endda at massagen var dejlig. Ingen af dem oplevede at der blev sagt AV på noget tidspunkt.

Alle 3 nævner at de ikke kunne drømme om at røre sig selv i ansigtet, med de handsker, som de røre andres fødder med. Desuden kræver vi at alle vores medarbejder ugentligt skal fremvise en negativ corona-test.

Jeg forstår ikke hvordan behandleren kan blive ved med at file, uden at din hårde hud bliver fjernet. Derudover skriver vi på vores hjemmeside at det kun er Statsautoriseret Fodterapeuter, som skærer hård hud af med en kniv, hvilket er den korrekte metode ved store mængder hård hud, da overbehandling/filing kan simulerer overproduktion af ny hård hud. Læs mere her https://takeabreakspa.dk/pedicure/

Vi er lige nu 18 kvinder som arbejder hos TAKE A BREAK Spa og forsøger at skabe et fedt brand der leverer kontinuerlig høj kvalitet til gode priser - og vi gør os faktisk umage. Hvilket også understreger hvordan det er en smule krænkende at kalde os for en fraud forretning.

Da vi er mange behandlere - og ikke maskiner - kan der selvfølgelig ske fejl og misforståelser. Derfor forsøger jeg altid at imødegå den feedback vi modtager og anvende den til at forbedre vores behandlinger, serviceniveau, teknikker, produkter, m.m.
Vi tager gerne ansvar for vores fejl eller misforståelser, og forsøger gerne at imødegå fejl eller misforståelser med dialog og ofte også kompensation af forskellige former. Men i dette tilfælde ønsker jeg blot at takke for din feedback.

Ved yderligere (og konstruktiv) dialog skal du være hjerteligt velkommen til at skrive direkte til mig på marketing@takeabreakspa.dk

Hjertelig hilsen

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig service!

Dårlig service!

Jeg ankom 10 min før min tid, og der var hverken nogle der sagde hej eller bød mig velkommen da jeg kom ind. Jeg har prøvet mange forskellige spa steder, men har aldrig oplevet noget ligende. Det virkede som om medarbejderne ikke gad, at være på arbejde. Jeg fik heller ikke besked på hvor jeg kunne ligge mine ting og blev heller ej introduceret til hvad der skulle ske.
Udover den manglende kundeservice, så bad jeg massøren om, at massere min nakke og ryg, da det er dér jeg havde ondt. Hun brugte dog ikke særlig meget tid på det og brugte tiden på hele kroppen i stedet, hvilket jeg ikke havde brug for.

26 de maio de 2021

Hej Sara

Vi beklager din oplevelse!
Vi er kede af at vi KUN leverede en 2-stjernet oplevelse. Det er alt for langt under de 5-stjerner som vi selvfølgelig stræber efter <3

Jeg kan se, at alle 4 behandlere som var på arbejde dén dag, var i behandling, da du ankom. 3 af dem var inde i et rum, imens den sidste var i gang med en manicure - det var hendes opgave at byde dig velkommen og bede dig tage plads i venteområdet indtil din behandler var færdig med forgående behandling og klar til at tage imod dig og starte din behandling. Det beklager vi hvis hun ikke har gjort - og har derfor fokus på dette ved næste personalemøde. Tak for feedback!

Din behandler forstod at du bad om en kropsmassage med fokus på ryg, hvilket hun følte at hun gav dig. Derudover havde hun indtrykket af at du var glad da du gik herfra. Der må være sket en misforståelse, hvilket vi er kede af, da du selvfølgelig skal have den massage du beder om (Tillægsinfo: Hun er faktisk rigtig dygtig, det er derfor lidt synd at du har fået et dårligt indtryk af hende).

Derfor vil vi gerne tilbyde dig en ny behandling helt GRATIS!
60 min. Massage hos samme massør. Når du har været inde og booke din nye tid, må du hjertens gerne sende en mail til mig, hvor du angiver hvornår du har booket tiden. Således jeg kan noterer at du ikke skal betale for denne behandling.
Mailen sendes til marketing@takeabreakspa.dk (Pft!)

Hjertelig hilsen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rigtig rigtig rigtig dårlig oplevelse…

Rigtig rigtig rigtig dårlig oplevelse desværre. Min datter fik lavet gelé negle, og endte ud med klumpede helt uformelige firkantede negle hun var grædefærdig over! Hun havde vist et billede af form og længde til behandleren. Buede afrundede negle. Desuden var de overhoved ikke lige lange og den ene tommel negl gik dårligt ud over fingeren. Vi gjorde straks behandleren pænt opmærksom på at resultatet lang fra var tilfredsstillende! - hun var dog fuldstændig ligeglad!! Min datter var grædefærdig! At man vil være bekendt at lade en ung pige have SÅ dårlig oplevelse! Jeg er som forældre rystet over både resultat og ligegyldighed fra behandlerens side! Dårligste prof resultat jeg nogen sinde har set! Min datter var SÅ ked af de grimme kluntede negle og jeg måtte selv bruge næsten 1 time på at file og prøve at redde dem da vi kom hjem! Absolut sidste gang vi kommer der! Uprofessionelt arbejde og uprofessionel opførsel da vi gjorde opmærksom på problemet! Vil ikke anbefalt klinikken til nogen!

12 de abril de 2021

Hej Maj Britt

Øv øv øv at du ikke vil anbefale klinikken til nogen som helst. Det kan jeg næsten godt forstå ud fra din oplevelse med en grædefærdig datter. Behandlerens oplevelse var dog en lidt en anden. Dette vil jeg forsøge at beskrive nedenfor - måske det vil redegøre for misforståelsen.

Pågældende negleteknikker fortæller at billedet din datter viste, var af en Shellac behandling på naturligt lange negle. Hvilket er resultatet af en anden behandling end hvad i havde booket.
Negleteknikker forsøgte at forklare inden behandlingens start, at resultatet med gelenegle vil blive lidt tykkere end billedet.

Vi kan hurtigt blive enige om at det er begrænset, netop hvor tykke resultatet skal være. Hvilket du måske kan hjælpe mig med at vurderer. Jeg vil hjertens gerne have mulighed for at opklarer problematikken og måske godtgøre for jeres oplevelse da vi ikke selv føler at vi leverer den kvalitet som du beskriver. I den forbindelse vil jeg hører om i har mulighed for at sende billeder af:
1. Billede som din datter viste behandleren inden behandlingen.
2. Et billede af resultatet.
3. Et billede af hvordan neglene ser ud nu, efter du har filet på dem.

Yderligere vil jeg udtrykke at behandleren bestemt ikke er ligeglad. Hun er en meget engageret medarbejder som vi sætter stor pris på. Hun har taget samtlige tilgængelige kurser og uddannelser i sit fag - og har endda også uddannet i produkter og behandlinger, som er ud over hendes fagområde. Hun er ambassadør for professionelle neglebrands og underviser i negle-teknikker udenfor sit job hos TAKE A BREAK Spa.

Derfor blev hun faktisk meget rørt af denne anmeldelse, da den ikke matcher hendes oplevelse eller engagement .

Behandleren bekræfter at i gør hende opmærksom på at resultatet ikke var tilfredsstillende, hvilket er en samtale hun engagere sig i, da hun ikke ønsker at nogen skal være utilfredse med hendes arbejde.
Hun fortæller at hun tilbyder at file yderligere på dem, men forklarer også at dette kan påvirke resultatet rent teknisk: Holdbarheden, placering af apex, lower-arch, m.m.
Hun fortæller dog også at din datter ikke ønsker at deltage i samtalen, gemte sine hænder og sagde: "Nej det er lige meget". Hvorefter behandleren ikke føler at hun kan gøre mere.

Jeg forstår at du udtrykker utilfredshed med både behandler og resultatet. Jeg ønsker at komme til bunds med hvordan dette kan løses, da vi ikke ønsker at det skal ske 2 gange. Så måske vi sammen kan finde en løsning, hvis du sender efterspurgte 3 billeder til mig på: marketing@takeabreakspa.dk

Aminah Riis

Smukke lokaler

Smukke lokaler, smilende personale og behagelig atmosfære. Man føler sig meget velkommen og i trygge rammer. Meget dygtig og venlig behandler, der hele tide guidede og forklarede hvad der skulle foregå. Bestemt en klinik jeg kommer tilbage til.

8 de janeiro de 2021

Utrolig behagelig atmosfære

Jeg nyder og komme hos jer. Det er et frikvarter for mig i en travl hverdag hvor jeg kan slappe af. Og nyde det er jo i de bedste hænder hos Sofie. Er fast kunde hos jer. Kommer ca en gang hver 6 uge og få fjernet næsehår og en ansigtsbehandling med 3 eller 4 tilvalg. Og når jeg kommer og køber produkter bliver jeg altid modtaget med et smil. Så tak for jer. Og håber i må åbne igen. I savnet

7 de janeiro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais