Fantastisk tandlæge 🤗 Jeg har været patient i mange år hos Jens og i øvrigt også være gennem flere af de andre tandlæger og tandplejere i klinikken. De er alle søde, varme og glade. Det er så fed... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg "arvede" tandlæge Jens Bloch, da han overtog klinikken efter sin far. Og alle de op-og nedture med mine tænder, er blevet løst på en fantastisk dygtig og professionel måde. Har stadig de fleste af... Ver mais
Jens Bloch er Københavns mest kompetente, tydelige og løsningsorienterede tandlæge. Og så har klinikken et sandt dream team af virkelig søde og dygtige mennesker. Jens har fikset alt det, som andre ta... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Dronningens Tværgade 6, st., 1302, København K, Dinamarca
- j.bloch@mail.dk
- tandlaegebloch.dk
Enestående håndværk i trygge hænder
Jens og hans assistenter yder en ærlig, professionel og behagelig service. Tusond tak for det. Jeg vil til enhver tid anbefale Tandlæge Bloch til andre!
Min tandlæge skræk forsvandt
Igennem ganske mange år har jeg brugt Jens Bloch`s tandlægeklinik og
og fået foretaget rigtig mange behandlinger.
Altid fået en meget kompetent behandling med mindst mulige bivirkninger.
Har altid følt mig tryk I Jens Bloch`s og Co "hænder" og jeg sætter pris på at tandopgaver som de ikke er helt sikre på at have tilstrækkelig expertise
på, anbefaler de at få foretaget på specialklinikker.
Det er god service og giver mig trykhed.
Bedste Tandlæge
Jeg vil gerne varmt anbefale Jens Bloch´s klinik! Man bliver modtaget af rart personale, der smilende betjener én i hyggelige omgivelser. Selve konsultationen blev udført af kompetent og rar tandlæge samt klinkassistent. Man får hele tiden forklaret, hvad der skal ske under konsultationen, hvilket gør en rolig og tryg. Havde tidligere fået et overslag på pris fra anden klinik og også her bliver man positivt overrasket hos Tandlæge Bloch.
Tak til Jens og Berit for suveren tandbehandling i mange år!
Har Du med tænder brok
få dem ordnet hos Jens Bloch
bedøvelser han lister ind
man mærker næsten ingenting!
Og når jeg smiler det ofte hænder
jeg får at vide...
Ih - hvor har Du flotte tænder : )
P.Bonne
kommer ikke tilbage
Jeg er kommt hos Jens Bloch i mange år og har været tilfreds. Men sidst fik jeg en ny tandlæge hos ham, og så gik det galt. En behandling af et dybt hul gik galt og det endte med en rodbehandling, som jeg simpelthen tror blev udført dårligt og alt for voldsomt. Det medførte utrolige smerter i flere dage, som ikke kunne smertedækkes. Og efter at have forhørt mig hos andre, er det ikke normalt. Så nu skal jeg finde en ny tandlæge.
Altid en god oplevelse
Jeg er kommet hos Jens Bloch gennem de sidste 20 år, og er meget imponeret af hans kompetence og venlighed. Selvom jeg fra naturen er tandlægeskræk, har jeg det faktisk sjovt, når jeg er inde ved ham og hans dygtige assistent Berit. Jens er meget empatisk, og holdt mig f.eks. i hånden, sidste gang jeg fik den klassiske kvælningsfornemmelse under røntgenbilledoptagelse. Også mht. økonomien er Jens Bloch god til at tænke på sine patienters vegne, og lave en fornuftig plan. Jeg ved at mine tænder er i absolut trygge hænder hos Jens Bloch, og kan varmt anbefale ham og hans team til alle.
Professionel tandlæge.
Absolut en professionel tandlæge. En stor tak til Jens Bloch og Lene Janholt. Et meget kompetent team. Den bedste tandlægeklinik, der findes. Kan absolut anbefales.
Fremragende tandlæge - fremragende klinik og fremragende stemning. Jens er en tillidsvækkende tandlæge, også over for dem som jeg, der lider af tandlæge skræk. Kombinationen af en professionel, menneskelig og positive stemning virker afslappende og beroligende.
Der er en god og lattermild stemning blandt personalet, der har en afsmittende virkning der gør mig i tryg - selv i den ubehagelige situation som en tandlæge stol ellers skaber hos mig.
Tak for altid god behandling i spænende omgivelser.
Heidi
Fremragende klinik.
Du kan regne med at blive behandlet virkelig godt. Søde, venlige, imødekommende og ikke mindst MEGET dygtige mennesker i dette tandlæge team.
Personligt, professionelt og prisvenligt
Jens Bloch kan noget særligt. Han kan tale med alle patienter(?), unge som gamle. Jeg nåede at tabe en flaske vin og blive kaldt kujon i løbet af den time jeg lå i stolen og alligevel, eller måske netop derfor, havde jeg med afstand den bedste oplevelse på en tandklinik jeg endnu har haft. Stemningen var god. På den ene side blev der lavet sjov og på den anden side fik jeg en professionel og omsorgsfuld behandling. En fugtig kølig klud på panden var blandt højdepunkterne. Tak til Jens og hans søde assistent!
Eminent tandlæge!!
Tag roligt til tandlæge hos Jens Bloch!!
STOR ros til Jens Bloch og Berit!
Altid god behandling, gode priser og FLOT arbejde.
Klinikken er SÅ flot og moderne indrettet.
June Danielsen :-)
Super god tandlæge klinik i København
Fandt denne klinik udelukkende ved søgning på nettet, den dukkede op i de fleste søgemaskiner som super god service, rimelige priser, og ikke mindst flot arbejde. Hurra for internettet, her sidder jeg med de flotteste bisser, det gjorde hverken ondt under og efter, og så er det bare totalt søde folk det møder en overalt i den klinik, se så at komme afsted og det kan kun gå for langsomt !! Det er simpelthen byens bedste tandlæge klinik, med top nyt udstyr og tænk da de opdagede at mit ene hul ikke var et hul slog de det af den estimerede pris .. Totalt ærlige og kompetente folk !! Kan varmt anbefale tandlæge Bloch - bom !! Bedste hilsner en glad kunde Mrs Anne Aaen Hall
God service, kompetente folk!
Altid søde og rare, Gør det til den fornøjelse det nu kan være at besøge sin tandlæge. Kompetente folk, lækker klinik og gode priser. Hvad mere kan man forlange.
Den bedste tandlæge, tryghed, tillid, professionalisme
De varmeste anbefalinger af Tandlæge Bloch. Her bliver du glad for at gå !
Jeg kan varmt anbefale Tandlæge Bloch. Altid God service og det top Professionelle personale.
Jeg har kommet reglmessigt hos Tandlæge Bloch i over 10 år. Kan anbefale tandlæge Bloch og det Professionelle personale til alle andre.
Jeg er altid blev mødt med et smil samt god service
Kan anbefale Bloch til alle der ligger vægt på:
1. God service
2. Godt håndværk
3. Gode priser.
:-)
Den bedste tandlæge du kan finde..
Venligt personale, ærlige omkring dine behov og fornuftige priser. Det er altid en fornøjelse at få renset sine tænder her..
Perfektus
Jeg har tandlægeskræk men den er pist borte efter besøg hos Jens Bloch. Han er sød og behagelig, så man kan kun slappe af og "nyde" behandlingen. Kan varmt anbefales.
Altid tryg
Jeg har altid været bange for tandlægen efter en ubehagelig oplevelse med en skoletandlæge, men fra første gang jeg var der følte jeg mig tryg. Der var respekt for at jeg ikke syntes det var sjovt og der blev taget hensyn. Især nåle er jeg også bange for, blev jeg forklaret hvad der egentlig blev gjort under f.eks. Bedøvelse.
De er altid glade og smilende, og kender en når man kommer der.
Jeg vilje helt klart 100% anbefale tandlæge bloch til andre, og især andre med tandlægeskræk.
Flinke mennesker, fra reception til assistenter til tandlæge..
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.