Tandlæge Bloch Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk tandlæge 🤗 Jeg har været patient i mange år hos Jens og i øvrigt også være gennem flere af de andre tandlæger og tandplejere i klinikken. De er alle søde, varme og glade. Det er så fed... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg "arvede" tandlæge Jens Bloch, da han overtog klinikken efter sin far. Og alle de op-og nedture med mine tænder, er blevet løst på en fantastisk dygtig og professionel måde. Har stadig de fleste af... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil gerne varmt anbefale Jens Bloch´s klinik! Man bliver modtaget af rart personale, der smilende betjener én i hyggelige omgivelser. Selve konsultationen blev udført af kompetent og rar tandlæge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jens Bloch er Københavns mest kompetente, tydelige og løsningsorienterede tandlæge. Og så har klinikken et sandt dream team af virkelig søde og dygtige mennesker. Jens har fikset alt det, som andre ta... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Tandlæge skræk væk....

Jeg har altid haft tandlæge skræk, men grundet hans laser teknik og enorme dygtighed i bedøvelse har han gjort at den er helt væk, og jeg glæder mig til at komme der hver gang.

7 de março de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Føler mig respekteret som student i low-income klassen

Ja overskriften siger det hele,
Får lidt studierabat ca. 10%. Derudover føler jeg ikke at der bliver forsøgt at pakke mig ekstra ydelser på fx flere røntgenbilleder o.lign. som andre tandlæger.

Derudover må det også forventes at en fattig kal kan bide smerten i sig, hvis der blot er tale om et "lille hul". Derfor var det fedt at denne del også blive accepteret som fravalgt.
OBS. god kaffe i receptionen
Ja grundlæggende fik jeg lavet det skidt for en overkommelig pris!

23 de janeiro de 2013

Keep smiling!

Når du ringer for at bestille tid, bli´r du modtaget som en ven, teamet hos Bloch glæder sig til at se. Den holder, når du er der - og det kan være svært at forestile sig en mere dygtig og begejstret flok, end du møder her: De laver det, du har brug for - og er der, også mellem behandlingerne, hvis noget driller undervejs! Teamet hos Tandlæge Bloch er i særklasse: Jeg kom til ved et tilfælde for omkring 10 år siden og bli´r hængende så længe jeg kan. Som udgangspunkt står tandlægebesøg ikke øverst på min liste over favoritaktiviteter, men vi har en aftale: Jens laver det, der skal laves - smertefrit - og med mindst mulige gener! Jeg har sendt flere venner samme vej - og gi´r hermed også dig min stærkeste anbefaling af Tandlæge Bloch.

2 de maio de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når det bedste bare er det bedste

Tag trygt til Bloch - bedre kvalitet og service fås simpelthen ikke - og så er priserne endda billigere end hos andre tandlæger.

Min egen mor var tandlæge - men Jens Bloch havde ansvaret for min mundpleje. Og det var ikke fordi min mor var dårlig (og samtidig gratis) - men fordi Jens leverer bare en kvalitet, som ikke kan matches noget sted.

29 de março de 2012

Perfekt

Altid god service, godt humør og perfekte behandlinger.

24 de março de 2012

altid med et smil

Jeg vil klart anbefale et besøg hos Tandlæge Bloch.
Jeg hører blandt dem som lider af stor tandlægeskræk, men lige siden jeg begynde at komme her, har det altid været med et smil.
Jeg føler mig i trygge hænder, og kan samtidigt se en film mens jeg for ordnet bisserne.

Kort beskrevet:
Gode priser, top betjening, perfekt resultat, lækre omgivelser.

Tandlæge Bloch 5 velfortjente stjerner.

9 de outubro de 2011

5 star service

Jeg har været patient hos tandlæge Bloch i ca. 5 år. Kan kun anbefale denne tandlæge til alle andre.
Jeg er altid blev mødt med et smil samt god service så snart døren er gået op til den meget flotte klinik.

Kan anbefale Bloch til alle der ligger vægt på:
1. God service
2. Godt håndværk
3. Gode priser.

Mvh.
Nicolas Henriksen

13 de abril de 2011
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais