Kæmpe anbefaling herfra. Anders Grønbech er yderst imødekommende og venlig - man glemmer helt ubehaget ved at være ved tandlæge. Han giver sig god tid til at sætte sig ind i patientens problematik o... Ver mais

A empresa respondeu
Jeg lider af voldsom tandlægeskræk med min sidste aftale hos jer/tandlægen.dk var virkelig tryk og god. Maj-Britt som er tandplejer var en fornøjelse at blive behandlet af. Så sød, dygtig, personli... Ver mais
A empresa respondeu
Meget imødekommende personale, i hele klinikken. Kompetent og personlig behandling, med god tid til at forklare og skabe tryghed for korrekt behandling
A empresa respondeu
Har endelig fået mod på, at få lavet mine fortænder som af en eller anden grund er knækket ned midt igennem begge 2 og er blevet misfarvet. Louise har været min tandlæge igennem en del år nu og je... Ver mais
Sønder Allé 5, 8000, Aarhus, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget imødekommende personale, i hele klinikken.

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
Altid venlige og professionelle.

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
Flinke, imødekommende og meget kompetente personaler. Og ikke ude på at overbehandle eller udskrive store regninger. Har gået der gennem mange år og været super tilfreds.

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
Louise er top klasse. Den bedste tandlæge i Aarhus.

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
Jeg fik ordnet mine tænder hos tandplejeren. Igen var det en god oplevelse, med hensyn og forståelige forklaringer.å

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
Super søde medarbejdere og tandlæger! Meget god oplevelse.

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
I have used the clinic for a removal of a wisdom tooth. They handled it well and quickly in a professional manner. Absolutely no pain, easy recovery. Affordable price. I would use them again.

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
Altid en god og behagelig oplevelse at være hos tandlægen.dk på Sønder Allé i Aarhus 😊

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
Både meget dygtige, venlige og ordentlige, også når det er svært.

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
Virkelig en god oplevelse - er meget glad for at jeg skiftede til Louise.

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
Fagligt dygtige,god tid til information og svare på mine spørgsmål af såvel tandplejer Emilie og tandlæge Maren

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
Den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft. Har kun været der tre gange, men føler mig så godt behandlet.
Jeg har altid haft voldsom tandlægeskræk, men jeg har ALDRIG været så lidt nervøs for at komme til tandlægen som efter jeg flyttede til Tandlægen.dk - Aarhus.
5 stjerner er slet ikke nok.

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
Altid sød og professionel behandling

God og venlig service!
Kommer gerne igen

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
Fantastisk sted at komme.
Dygtige og informative - søde mennesker og man går altid glad derfra 😊

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
Ingen ventetid. Nærværende og god behandling. Engagement.

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
Louise har været min tandlæge igennem en del år nu og jeg har fuld tillid til hendes professionelle arbejde.
Min tandlæge skræk er aftaget gevaldigt ( med hendes omsorgsfulde væsen ) ellers havde hun ikke fået lov til at bore mine fortænder helt ned til ingenting for at få kroner på. Jeg glæder mig til at få de rigtig tænder 🦷 i næste uge 😁 så kan jeg smile med hele herligheden igen.
Alle er søde og imødekommende, det betyder også meget når man trykker håndtaget ned for at sætte foden over dørtærsklen på klinikken.

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
Tandplejer Lissen er en dygtig og behagelig tandplejer, som Jeg er helt tryg ved.

Resposta da tandlægen.dk - Aarhus
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.