Banner for tandlægen.dk - Aarhus

tandlægen.dk - Aarhus Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Sønder Allé 5, 8000 Aarhus, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er stadig i behandling, men kan allerede nu give topkarakter. Har været patient i 8-9 år og har fået eksklusiv behandling, både fagligt og personligt. Man bliver vel modtaget, særdeles vel behandlet -... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe anbefaling herfra. Anders Grønbech er yderst imødekommende og venlig - man glemmer helt ubehaget ved at være ved tandlæge. Han giver sig god tid til at sætte sig ind i patientens problematik o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg lider af voldsom tandlægeskræk med min sidste aftale hos jer/tandlægen.dk var virkelig tryk og god. Maj-Britt som er tandplejer var en fornøjelse at blive behandlet af. Så sød, dygtig, personli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gerd og Mette behandler mig med professionelle og fagligt gode oplevelser som jeg har brug for. Det gør mig meget glad med stolt smilende hvide tænder ! Venlige og dygtige mennesker der som behandler... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3.197 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlige omgivelser med virkelig god…

Dejlige omgivelser med virkelig god omhyggelig behandling af både tandlægen og klinikassistenten.

24 de outubro de 2025

Kære Ellen,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du fandt vores omgivelser dejlige, samt din behandling både virkelig god og omhyggeligt udført af vores tandlæge og klinikassistent - det betyder meget.

Fin oplevelse

21 de outubro de 2025

Kære Mathias,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en fin oplevelse hos os.

Den bedste tandlægeoplevelse

Så søde og dygtige tandlæger og den bedste tandplejer Tina!

25 de setembro de 2025

Kære Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du havde den bedste tandlægeoplevelse.

Det er dejligt, at du finder vores tandlæger søde og dygtige, samt vores tandplejer den bedste.

Fantastisk service

Fantastisk og hurtig behandling! Kæmpe anbefaling herfra.

23 de setembro de 2025

Kære Mia,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for, at du havde en fantastisk og hurtig behandling.

Vi sætter stor pris på din kæmpe anbefaling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig dygtige og engagerede…

Virkelig dygtige og engagerede medarbejdere - både tandlæge, tandplejer og klinikassistent. Meget hurtig behandling og hjælp efter en tandskade!

23 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Kære Mia,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget, at du synes vores medarbejdere er virkelig dygtige og engagerede.

Vi er glade for, at du fik en meget hurtig behandling og hjælp.

Fik en akut tid

Da min normale tandlæge ikke var på arbejde, fik jeg en akut tid i Aarhus. Det var dejligt det kunne lade sig gøre

12 de setembro de 2025

Kære Iben,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du kunne få en akut tid hos os.

Tilfreds

Jeg er bare glad for min tandlæge som har behandlet mig i over 34 år.
Er også meget glad for min tandtekniker som behandler mig hver anden gang.

9 de setembro de 2025

Kære Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er glad for din tandlæge og tandtekniker, samt at du er kommet hos os i over 34 år - det sætter vi stor pris på.

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse, at være hos Tina! Både humøret og arbejdet er imponerende

4 de setembro de 2025

Kære Sille,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at det altid er en god oplevelse at komme hos vores tandplejer. Vi er glade for at høre, at humøret er godt og arbejdet er imponerende.

Hurtigt og godt

Ingen ventetid. Venligt og smilende personale. Professionel behandling.

2 de setembro de 2025

Kære Bo,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du ingen ventetid oplevede og blev mødt af venligt og smilende personale. Det er dejligt at høre, at du fik en professionel behandling.

Jeg meget tilfreds tak

Jeg meget tilfreds tak

1 de setembro de 2025

Kære Abdi,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er meget tilfreds med din behandling hos os.

Jeg går hos Louise

Jeg går hos Louise. Er du kroniker som har brug for særlige hensyn, eller har du tandlægeskræk vil jeg anbefale Louise på det allerkraftigste.
Jeg er kroniker med overdrevne svælgreflekser pga hjerneskade, som gør at jeg bliver dårlig hele tiden og er umulig i tandlægestolen. (Jeg kan end ikke derhjemme børste tænder, drikke eller spise spor, uden at blive dårlig) Hos tidligere tandlæger var det ikke bare tortur for mig, men jeg var klart en byrde, ulejlighed og belastning for dem.
Louise er venlig, storsmilende, drøndygtig og yderst kompetent, tryghedsskabende og har tilpasset behandlingen mig og mine svælgreflekser, så hun holder pause hvert 5 sekund, så jeg ikke bliver dårlig. Hun har desuden lavet rodbehandling på mig og fjernet visdomstand, uden at jeg blev dårlig. Igen jeg kan ikke børste tænder spise eller drikke spor, uden at blive dårlig.
Udover, at jeg ikke engang behøvede så meget som en panodil efterfølgende.
Hun er så dygtig og behandler menneskeligt. Samt giver patienten værdighed og næstekærlighed.
Hendes engagementet er gigantisk. Har du tandlægeskræk eller kommer med andet bøvl, er det absolut hende du skal vælge. Hun er ikke kun dygtig fagligt, men også menneskeligt og så god til at afkode, aflæse og tilpasse.
Den gode behandling begynder iøvrigt allerede i venteværelset. Annette og Christina som er sekretærer der, er så søde, smilende, varme og dybt engagerede.

8 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi meget glade for at høre, at du havde en god behandling, samt at personalet var søde, menneskelige og dygtig fagligt.

Vi sætter stor pris på, at du havde lyst til at dele din oplevelse og de mange flotte ord om vores personale sender vi videre.

Top behandling

Imødekommende personale og super god behandling!

25 de agosto de 2025

Kære Karin,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en super godbehandling med imødekommende personale.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Imødekommende og venlig stemning plus…

Imødekommende og venlig stemning plus opmærksom og lyttende betjening

20 de agosto de 2025

Kære Bodil,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du bliver mødt af en imødekommende og venlig stemning - det glæder os, at du fik en opmærksom og lyttende betjening.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Høflighed og faglig behandling.

Høflighed og faglig behandling.

20 de agosto de 2025

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre at du fik en høflig og faglig behandling hos os.

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse! Så glad for den behandling!

13 de agosto de 2025

Kære Najla,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en mega god oplevelse, samt var glad for din behandling.

Venligt personale og ingen ventetid

Venligt personale og ingen ventetid

13 de agosto de 2025

Kære Troels,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du blev mødt med venligt personale, og at der ingen ventetid var.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Profesionelle og meget imødekommende.

Profesionelle og meget imødekommende.

5 de agosto de 2025

Kære Nanna,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord om vores personale - det betyder meget.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har tillid til min tandlæge

Grundig undersøgelse, god orientering.

5 de agosto de 2025

Kære Vagn,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik en grundig undersøgelse og god orientering.

Jeg blev godt modtaget

Jeg blev godt modtaget, og følte mig afslappet. Dit er mit første besøg, men jeg har allerede besluttet at fortsætte med min tandbehandling hos tamdlægen.dk, og for ikke længe siden anbefaldede jeg virksomheden til min mor !

29 de julho de 2025

Kære Søren,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os meget, at du følte dig godt modtaget og tryg ved dit første besøg. Vi ser frem til at følge dig i dit videre behandlingsforløb.

Tak fordi du allerede har anbefalet os videre.

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du havde en nænsom og kompetent behandling hos os.

tandlægen.dk Aarhus

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais