Banner for tandlægen.dk - Aarhus

tandlægen.dk - Aarhus Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Sønder Allé 5, 8000 Aarhus, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er stadig i behandling, men kan allerede nu give topkarakter. Har været patient i 8-9 år og har fået eksklusiv behandling, både fagligt og personligt. Man bliver vel modtaget, særdeles vel behandlet -... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe anbefaling herfra. Anders Grønbech er yderst imødekommende og venlig - man glemmer helt ubehaget ved at være ved tandlæge. Han giver sig god tid til at sætte sig ind i patientens problematik o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg lider af voldsom tandlægeskræk med min sidste aftale hos jer/tandlægen.dk var virkelig tryk og god. Maj-Britt som er tandplejer var en fornøjelse at blive behandlet af. Så sød, dygtig, personli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gerd og Mette behandler mig med professionelle og fagligt gode oplevelser som jeg har brug for. Det gør mig meget glad med stolt smilende hvide tænder ! Venlige og dygtige mennesker der som behandler... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3.241 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

God service!

God service!

18 de dezembro de 2024

Kære Anja,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Forklarende

Forklarende, nænsom og gav en tryghed til af slappe af

13 de dezembro de 2024

Kære Mette,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine positive tilbagemelding.

Good

Very good practice

21 de novembro de 2024

Hi,

Thank you for your five-star review.

Have a nice day.

Best regards

Grundig behandling

Engageret personale

20 de novembro de 2024

Kære Tommy,

Tak for din anmeldelse og de rosende ord.

Hurtigt

Hurtig tid, professionel

15 de novembro de 2024

Kære Natallia,

Tak for din anmeldelse og positive feedback.

God oplevelse. Dygtig tandlæge

Har netop afsluttet et længere forløb hos tandlæge Pernille Bindesbøl. Et fantastisk forløb. Pernille er blid og rolig og meget venlig. Atmosfæren i behandlerrummet er dejlig afslappet. Bliver også modtaget i klinikken af venligt personale. Kan varmt anbefale Pernille

6 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Kære Mona,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med dit forløb hos vores dygtige tandlæge. Vi vil lade dine rosende ord gå videre til hende.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De gjorde mig opmærksom på de…

De gjorde mig opmærksom på de muligheder, der er, når Gravens Skoletandplejes mange plomberinger skal udskiftes.
Rigtig god vejledning fra både tandplejer og tandlæge.

4 de novembro de 2024

Kære Ulla,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

En venlig tone

28 de outubro de 2024

Kære Claus,

Tak for din fine anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig tid og god behandling

Hurtig tid. Virkelig god, kompetent og venlig behandling.

15 de outubro de 2024

Kære Lars,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Søde og kompetente

De bedste i byen

14 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Kære Mathilde,

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du synes vores klinik er den bedste i byen!

Kom ind til tiden.

Kom ind til tiden.
Grundig undersøgelse og behandling.
God forklaring og vejledning

7 de outubro de 2024

Kære Tove,

Altid søde og smilende personale🥰

Altid søde og smilende personale🥰
Som yder den bedste service, og gør deres arbejde rigtig godt! 👌🏽
Kæmpe anbefaling herfra

25 de setembro de 2024

Kære Nada,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores skønne personale samt din anbefaling af vores klinik.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlig modtagelse da jeg kom.

Venlig modtagelse da jeg kom.
Jeg fik en rigtig god tandrensning hos tandplejer Maj-Britt
Kan anbefales.

13 de setembro de 2024

Kære Henny,

Tak for din fine anmeldelse og anbefaling af vores klinik.

Rigtig god behandling

Rigtig god behandling

12 de setembro de 2024

Kære Lone,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Venligt og rart personale

Venligt og rart personale. God vejledning 👍

12 de setembro de 2024

Kære Morten,

Tak for din positive anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med vores personale og den vejledning, du modtog.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Louise er lydhør i forhold til mine…

Louise er lydhør i forhold til mine behov og handler på det.
Det er en velfungerende klinik med godt informations niveau og venligt og imødekommende personale.

11 de setembro de 2024

Kære Anni,

Mange tak for din fine anmeldelse og feedback på dit besøg. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores personale og er glade for, at du har taget dig tid til at dele dem med os på Trustpilot.

Fantastisk oplevelse

Jeg havde ikke været til tandlæge i noget tid, så jeg var lidt nervøs, men blev bare mødt af super god forståelse og service. Det var mit første besøg, og jeg er sikker på de bliver min faste tandlæge! Vi grinte, hygge snakkede og det gjorde alverdens for mit besøg. Tusind tak for jer!

11 de setembro de 2024

Kære Muna,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at vores dygtige personale gjorde dit besøg til en god oplevelse, hvor der var tid til grin og snak.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

tandlægen.dk Aarhus

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais