A empresa respondeu
Rigtigt sødt personale Jeg havde ikke været til tandlægen i et par år og var i den forbindelse bekymret. Her var de søde til at hjælpe med at man følte sig tryg og var imødekommende, så det blev en... Ver mais
A empresa respondeu
De er så gode til at håndtere patienter med tandlægeskræk. Før gik der mange år imellem mine besøg hos en tandlæge, men efter startede hos tandlægerne i Fiolstræde, er det lykkedes mig at komme regelm... Ver mais
A empresa respondeu
Personlig service og tandlægen er opmærksom på mine tænders behov.
Fiolstræde 19, 1171, København K, Dinamarca
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid god service og kompetent personale. Der er ingen dumme spørgsmål. De tager godt om en når man har ondt. De dømmer ikke hvis man ønsker kosmetisk ændringer og kommer meg god faglig baggrund for behandling. Og så er der tv i loftet. Jeg er kommet der i over 10 år og kommer aldrig til at skifte.

Rigtigt sødt personale
Jeg havde ikke været til tandlægen i et par år og var i den forbindelse bekymret. Her var de søde til at hjælpe med at man følte sig tryg og var imødekommende, så det blev en god oplevelse.
gik glad derfra

Resposta da tandlægen.dk - Fiolstræde
Jeg er ikke vild med at gå til tandlægen, men Trine på Falkoner Allé er bare helt fantastisk!🙏🏼

Resposta da tandlægen.dk - Fiolstræde
God oplevelse. Alle er søde og dygtige. Tager hensyn hvis man er lidt nervøs.

Resposta da tandlægen.dk - Fiolstræde
Super kyndig behandling og dejlig afslappet stemning. Klar anbefaling herfra.

Resposta da tandlægen.dk - Fiolstræde
Jeg har været patient hos Tandfalk igennem mange år, og jeg oplever en god atmosfære og ikke mindst søde og dygtige tandlæger, samt klinik assistenter og receptionister hele vejen rundt. Jeg kan varmt anbefale Tandfalk, også hvis du er lidt tandlægeskræk, så har de en meget behagelig klinik med top moderne udstyr.

Resposta da tandlægen.dk - Fiolstræde
Rigtig god information og meget tryg, venlig og kompetent behandling.

Resposta da tandlægen.dk - Fiolstræde
God til at tage sig af patienter som har tandlægeskræk

Resposta da tandlægen.dk - Fiolstræde
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.