Banner for tandlægen.dk - Fiolstræde

tandlægen.dk - Fiolstræde Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Fiolstræde 19, 1171 København K, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god service og kompetent personale. Der er ingen dumme spørgsmål. De tager godt om en når man har ondt. De dømmer ikke hvis man ønsker kosmetisk ændringer og kommer meg god faglig baggrund for b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtigt sødt personale Jeg havde ikke været til tandlægen i et par år og var i den forbindelse bekymret. Her var de søde til at hjælpe med at man følte sig tryg og var imødekommende, så det blev en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De er så gode til at håndtere patienter med tandlægeskræk. Før gik der mange år imellem mine besøg hos en tandlæge, men efter startede hos tandlægerne i Fiolstræde, er det lykkedes mig at komme regelm... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Personlig service og tandlægen er opmærksom på mine tænders behov.

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3.314 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

20 års jubilæum ..

20 års jubilæum ... Det er bare det bedste, mest kompetente sted, med søde hjertevarme ansatte-som altid. Kan kun anbefale dem.

18 de fevereiro de 2025

Kære Katja,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det varmer at læse dine rosende ord til vores klinik og dygtige kolleger.

God behandling

God og behagelig stemning. Rart personale

5 de fevereiro de 2025

Kære Lars-Henrik,

Tak for din anmeldelse og fem flotte stjerner.

Venlig og grundig behandling

28 de janeiro de 2025

Kære Mette Johanne,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken fortjener at få fem flotte stjerner.

Fin service

Fin service

15 de janeiro de 2025

Hej,

tandlægen.dk Frederiksberg

Virkelig god service fra Brian

Brian har været helt fantastisk

6 de janeiro de 2025

Kære Dorthe,

tandlægen.dk

Smukt

Der blev hyggesnakket, der var meget afslappet og en smule grin det var alt i alt en virkelig god oplevelse synes jeg :)))) Proffesionelt og overskuelig information også!

21 de novembro de 2024

Kære Willohmey,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god og professionel oplevelse, hvor du modtog en overskuelig mængde information.

Professionel

Professionel, pædagogisk og omsorgsfuld

19 de novembro de 2024

Kære Kamille,

Mange tak for din anmeldelse og rosende ord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har altid fået god behandling

Jeg har altid fået god behandling. Har aldrig haft anden tandlæge, så været kunde i mere end 30 år ..

13 de novembro de 2024

Kære Diana,

Tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid modtager en god og femstjernet behandling i vores klinik.

Lover

Lidt udtilfress

7 de novembro de 2024

Kære Jacques,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er virkelig glad for min tandlæge.

Jeg er virkelig glad for min tandlæge.
Kan varmt anbefale klinikken.

4 de novembro de 2024

Kære Pia,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er glad for vores klinik og ønsker at anbefale os til andre.

Godt arbejde

1 de novembro de 2024

Kære Jesper,

Førsteklasses behandling.

Fin service, god stemning. Grundigt eftersyn og fin behandling.

23 de outubro de 2024

Kære Birgit,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores klinik.

God behandling og søde mennesker

God behandling og søde mennesker

10 de outubro de 2024

Kære Andreas,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætterstor pris på de fem flotte stjerner til vores klinik.

Kan anbefales

Klinikken har en særdeles dygtig tandplejer Emilie Berre Eriksen

20 de setembro de 2024

Kære Iver,

Mange tak for din anmeldelse og varme anbefaling. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige tandplejer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god og kompetent behandling

Har været kunde i +10 år og har altid været fuldt tilfreds med behandlingen og servicen.

17 de setembro de 2024

Kære Morten,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du efter mere end ti år fortsat altid er tilfreds med vores klinik.

God tandlæge

Føler mig tryg. Alle er venlige og imødekommende

13 de setembro de 2024

Kære Connie,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det glæder os at høre, at du føler dig i trygge hænder hos os.

tandlægen.dk Frederiksberg

Altid god service

Altid god service, og en behandling med stor fokus på omsorg

19 de agosto de 2024

Kære Sera,

Tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very satisfied customer who does not like going to the dentist

I had a toothache (which I was able to manage with painkillers) and got an appointment for 2 days later. The location is central, the office ambiance was welcoming, clean and modern. The service was very good. I am not a fan of dentists on the whole but was treated really gently. I got enough numbing agent, which is usually a challenge to get in Denmark, and had a pleasant experience where I felt safe and no pain. The first rounds of numbing agent left some sensitivity at first but this was recognized by the dentist and I received more. I am really really happy with the service.

8 de agosto de 2024

Dear Jasmyne,

Thank you so much for taking the time to share your experience with us! We're delighted to hear that you found our clinic welcoming and our service to your satisfaction. We understand that visiting the dentist can be a bit daunting, so it’s great to know that you felt safe and comfortable throughout your appointment.

Best regards

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Søde og smilende personale da jeg…

Søde og smilende personale da jeg ankom. Jeg føler mig godt tilpas og jeg føler mig i gode hænder hos min tandplejer

5 de agosto de 2024

Kære Birthe,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du føler dig i gode hænder hos din tandplejer.

Professionelt

Der er ro, god stemning, seriøs, behagelig kontakt og fokus på arbejdet.
Snak er før og efter behandlingen og ikke under den.

1 de agosto de 2024

Kære Jakob,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for at høre, at du følte dig godt tilpas under dit besøg.

tandlægen.dk Fiolstræde

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais