Har fået en uniprotese som gør at jeg igen føler mig “hel”. Giver mine varmeste anbefalinger til dette teams. De er meget professionelle, tryghedsskabende, samarbejder med min tandlæge og prisen er... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg fik at vide af " Godt smil" at der intet håb var for mig pga. gumme der var svundet for meget. De sagde at jeg ville skulle spise igennem et sugerør resten af mit liv. Ikke særligt rart sagt... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har igennem mange år brugt Tandproteseteamet, og kan kun anbefale dem. Jeg har fået lavet tænder flere gange og hver gang har de fungeret 100% Personalet tager virkelig hånd om en og giver grun... Ver mais
A empresa respondeu
TandproteseTeamet fremstiller moderne tandproteser med garanti.
Ll. Sct. Pederstræde 19, 8800, Viborg, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har fået en uniprotese som gør at jeg igen føler mig “hel”.
Giver mine varmeste anbefalinger til dette teams. De er meget professionelle, tryghedsskabende, samarbejder med min tandlæge og prisen er meget god. Man oplever at det primært handler om at lave et godt resultat og derefter økonomi.
TAK for JER

Resposta da Tandproteseteamet
Jeg gik til tandproteseteamet.dk i stedet for.
Super søde. Tandprotese sidder fast uden lim eller andet, selv 2 år senere.
Meget tilfreds

God oplevelse
Stor faglig dygtighed og meget venlig betjening.
Bliver mødt med stor venlighed.

Resposta da Tandproteseteamet
Tanproteseteamet i Viborg / Bjerringbro.er super dejlige at komme ved.Flemming og sit personale er stille og roglig ingen stres på nogle måder :) der udover laver de aftale med egne tandlæge så der er fuldstændig styr på hvad der skal gøres i hele forløbet. Der har været lidt justering af protesen hvilket er narturligt , der få man hurtigtigt en tid til at komme dag til dag. Så kan klart anbefale Tanproteseteamet Viborg/ Bjerringbro

Resposta da Tandproteseteamet
God og professionel behandling som altid🌞

Resposta da Tandproteseteamet
Meget professionel, dygtig og hjælpsom

Resposta da Tandproteseteamet
Du føler dig altid velkommen, du bliver hørt. Sød og imødekommen personale. Et virkelig flot resultat. Kan varmt anbefales. Lone

Resposta da Tandproteseteamet
Tusind tak til teamet for faglig , venligt og dygtig protesearbejde mit protese sidder så perfekt passer 100 procent er mega glad
Kan varmt anbefales

Resposta da Tandproteseteamet
God service og venlig betjening
Rigtig god klinik.
Dejlige smilende personale.
Og man får, hvad man forventer.
Kan kun anbefale den til andre. 🌹

Resposta da Tandproteseteamet
super god behandling så man hele tiden følte at de havde styr over behandlingen selv om jeg var et vanskeligt tilfælde kom fra en fejlbehanling i et andet fima så det hele skulle laves om hvilket tandproteseteamet har klaret utroligt flot så stor tak til hele personalet

Resposta da Tandproteseteamet
Fik en gode Service og hjælp til min nye proteser

Resposta da Tandproteseteamet
Super god service og de sødeste mennensker ..
Vil helt klar anbefale dette sted 😁

Resposta da Tandproteseteamet
Helt igennem en god oplevelse at besøge klinikken hvor man bliver taget godt imod og får den bedste behandling af dygtig personale.

Resposta da Tandproteseteamet
Min mor har lige modtaget protese i overkæben. Har kun roser at giver fantastisk service og søde medarbejder. Stor ros til Kasper meget dygtig og kompetent tandtekniker kan kun anbefale dette sted til andre. Viborg.
Venlig og imødekommende, flot udført behandling.

Resposta da Tandproteseteamet
Er godt tilfreds, god vejledning og råd til fornyelse af
en ny trotese. Stor venlighed hver gang man kommer.
Venlig hilsen Birte Thomsen.

Resposta da Tandproteseteamet
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.